Chris chocholate, haha!

Just nu sitter jag i kökssoffan och kollar runt lite på internet=). Läser massa bloggar, de e super kul hehe.
För en timme sedan så åt jag varmbanan & choklad och äpple sen efter de:D. Mamma och alla andra gjort fruktsallad men jag blev mätt så jag orkade inge mer och jag var så sugen på banan & choklad så gjorde i ordning de istället:).
Snart så ska jag sova =(, jag börjar praktiken i morgon, jag ska praktisera på ros med gamlingar :P. Börjar kl 7 i mogon bitti:(. Tycket inte om mina tider de är för tidiga..
Ska försöka lägga mig senast kl 10 :( hehe de känns så drygt! gillar inte att sova tidigt^^.
kommer att vara så i 4 veckor, men man slutar ju tidigt också för de mesta och de e ju skönt :).

Nu kommer vi till Chris Browns konsert..
Den var assssssa grym..

Först satt vi och vänta på att DJ skulle komma och han började halv 8 och han spelare as bra musik=). Kl 8 kom de andra som sjöng lite och de höll på i ca 20 min? om inte mindre. Aa kommer inte riktigt ihåg så:D.
Vi satt aldrig på våra riktiga platser för vi satt typ längst bak längst upp:Ovi gick och höll i oss i stångarna när vi gick upp, as läskigt så vi satte oss längre ner och närmare:D Men de som skulle ha platserna kom så vi stog upp på trapporna och Natacha och Suzans att typ längst ut. Jag och Melsa ville dansa och se TV:n också:).Vid kl 9 så kom han så vi satt och väntade as länge, de var lite jobbigt och tråkgt faktist.
Sen kom han ialf:) han hängde i ett rep och åkte sakta ner på scenen as cool och sen dansade han så otroligt häftigt=) Och han e så jälva SNYYGGG!! Jag e lite käär faktisgt;D ÖGONGODIS till 100;D.
Senare mitt iallt var han borta och sen så visade dom honom på stora skärmar och han visade lite backstage och sen sa han att alla skulle vända sig om typ och där stod han och två danare på någon rund platta och så åkte de upp med rök under och de var riktigt ballt;D haha. Sen klädde han av sig lite;D hehe tröjan då men de va rktigt hett;D.
Aja som sagt konserten var de grymaste och jag saknar det!
Hoppas han kommer snart igen!

Hetingana i Hovet!

Biljetterna;D Och Melsa<3

Den lilla pricken i lyset! Ni ser folket, vart fullproppat!

Mumms Ögongodis!


Gå in på Rebbeccac på Bilddagboken, där kommer fler bilder men kanske i morgon och ni kommer kunna se bättre, måste sova snart:(.
Pussar


Kommentarer
Postat av: tarzan

Håller med dig beccis :D det vad hur kul som helst, chris var så jävla snygg går ej att beskriva . Han är min helt enkelt HAHA

2009-01-27 @ 23:17:28
Postat av: becca

haha aa precis din drömm att han e din , fan heller tarzan , han e min;D

2009-01-30 @ 00:18:56
Postat av: Melsa

Näämeeeeeen :D hahhahahah!

Gud vad kul, det här var ju så sjuuukt längesedan!!!

Hade inte en enda bild så nu är alla sparade från din bilddagbok :D hahah minns den dagen alltså! Fan vad längesen det var..... Love you :D hahhah <3

2011-02-15 @ 22:34:49
URL: http://melsas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0