Nu blir de mys för Becca!

Japp precis nu blir de mys för mig, juste nu sitter jag i systers säng med hennes laptop och tv:en är 2 meter framför=)Pörffa!
Idag drog jag ju ner till centrum och jag köpte en gul sportbhfron hm och smink, örhängen och sminkborttagnings medel=) har börjat med de nu precis efter jul annars har jag använt tvål och ser en stor skillnad, min hud har blivit mycket lenare och finare, tvålen gav bara finnar och ingen fin hy. Ni som använder tvål så tycker jag att ni ska börja använda sminkborttagningsmedel :D de finns ju för alla typers av hy. Jag köpte för torr hy för jag e en liten torris:D haha de lät lite werd men ni fattar;D haha! Senare gick vi till mitt jobb (café pelikan) och fikade sen åkte vi och handlade mat sedan käka och sen har jag städat lite i rummet för äntligen har vi köpt en liten tvättkorg så den e redan hlav full nästan fast mamma tvättade idag, haha! Stackarn..


Det blev av med jeansen och på med mjukis kläder eller rättare sagt pyamasbyxorna men de e väll mjukis kläder det med;D och sen en vit adidas tröja med full av adidas märken me guld;P mycket sköönt:)
Nu ska jag fortsätta se körslaget med=).

Lördag

Goddag=)
Har precis kommer hem från praktiken. Slutade ett och nu är dags för lunch och jag har fixat hamburgare:D.
Änterligen har solen kommit fram också=) jippi! Men nu ska jag käka sen vänta på att mamma och syster ska bli klara och att syster ska komma hem, sen blir de ner till centrum i de soliga vädret, hoppas de kommer vara kvar också, annars får jag hoppas att man kan göra som på loka reklamen, blåsa bort allt oväder coh blåsa fram solen=) om de ändå skulle fungera!


Ond? kolla vilka onda ögeon jag har där! =D hehe.


Glassa..

Nu blir de glassa med blåbär och glo på HJÄLP!



Bilden från igår, blev glass med blåbär igår med!=D yamii!

30 Januari

Kom precis hem från min kära Sofie =).
När jag kom in så hade hon ett pussel med tusen bitar på bortet som hon och kimmie hade pusslat på och de var lite kvar så jag hjälpte henne då och de va bara 999 bitar:D hehe hon hade tappat en, hehe.
Vi kollade på One tree hill, på två avsnitt och de var super bra avsnitt =) de har inte kommit ut på tv än men kommer nog snart ska ni se:D. De var två super intresanta och hände mycket, hat,kärlek och jaa ni får se =).

Idag blev de ingen luch med Madde heller =(. hon sa att de var mycket folk dit vi skulle och sen skulle hon vara hemma till 2 och då hade vi ungefär 50 min på oss så nä de blev inget=(. Jag tog massor me bilder idag då hehe.  
Och juste de blev inget jag kunde se fram emot i torsdgas, Sofie sa fel till mig så de kom inte till Ros=(. men men, sett er förut så:D. hehe.

Nu sitter jag och glor på let´s dance och ska fortsätta kolla nu och sova
senast halv 11 för jag börjar praktiken kl 20 I 7 förjävligt;P. Ni får sova och ha en bra helg hoppas jag=D.
Puss nu kommer de massor me bilder från dagen!

dagens klädsel

999 bitar=D sedan tog vi sönder och ränkade alla bitar haha=D.



Mornmorn

Nu blir de duscha och sedan fixa mig för denna dag!


29 januari

Igår dagen så jobbade jag från 7 till 5 (på praktiken) och jag var helt slut när jag kom hem.=D
Klockan 6 slocknade jag till halv 10, sove att tag på dagen kan vara min favorit, heh men de e lite vsrat att somna tidigt på kvällen då men jag sovet oftast sent ändå. Men igår så var de nog ändå inte så smart och sova på dagen, jag låg en timme isängen och försökte sova, somnade kl halv 1 ungefär och skulle upp hlav 6 i morse men de gick bra men vart trött på prakiken.

Idag så jobade jag 7 till 5 igen.
När jag sluta så gick jag hem till Madde direkt som bor precis vid min praktik på Ros. Madde gjorde min dag mycket bättre och piggare=D. e gör hon ju jämt min lilla babe;D. Vi kollade på twiligth och den filmen var ju riktigt bra men dåligt kvalite så de var lite jobbigt men de gick ju bra, men allt händer ju nästan på engång men den va riktigt bra så dentycker jag att ni ska se! Kärlek var de ju med:) de tycker vi om! han var ju så sööt mot henne:) aja ni får nog kolla själva jag ska inte sitta och skriva ner hela filmen^^. Mitt i filmen fick vi gå ner till tvett stugan också:D Madde hon e så duktig som hjälper till hemma, duktig flicka, hehe!

Hehe tros Madde=)

Efter filmen tog vi passa snygga bilder på hennes nya laptop;) de flersta kommer nog ut på bdb, ska försöka lägga ut massor med bilder nu ikväll:).
Imorgon klockan ett så ska jag luncha med Madde:) kommer bli så trevligt sen på söndag ska jag nog sova os henne=). Myyys!

Nu ska jag lägga upp bilder på bdb. Kolla in glöm inte och kommentera gärna=). Rebbeccac -bdb

Japp den säger allt <33

De ser jag fram emot.

Jag som tänkte ligga i sängen kl 21.00 kolla på andra avenyn och direkt efter så skulle jag sova. Och jag tänkte duscha och allt innan men nej som vanligt blir de ju aldrig så som man har tänkt sig:D Jag satt och kollade kläder på internet och de tar ju jätte lång tid men beställde ändå inte mycket, haha, de blev en väska,tröja,armband, skor och underkläder :). Ska åka in till stan och shoppa snart också:). Blir nog inte så mycket.
Idag har jag vart på praktiken, jobbade från 7 till 1 och i morgon blir de en lång dag och då jobbar jag 7 till 5:O och samma på torsdag och idag fick jag veta en rolig sak=), Sofie berättade att musikprofilen från flygskolan ska komma till Ros på torsdag och då kommer ju jag praktisera till 5 så då kommer jag nog se dom och de ser jag fram emot och de ska bli riktigt kul om de blir så=).. Blev super glad, kul att få se dom just där också och när jag jobbar:D hehe.
Klockan går som vanligt och nu måste jag hoppa in i duschen en snabbis och sen soovaa:D melike.

Godnatt hoppas alla sover gött och drömmer sött;D
hihi rimmade liite^^ höhö.

Suzan din snygging;) Fotad av mig, bääst!
23/1-09 väntan på biljetterna, Chris Brown


Godnatt

Oj vad klockan går.
Och förresten GRATTIS till Robban:) 17 år idag, (men de e jag med snart haha)

Sorry jag har inte laddat upp bilder på bdb,de får jag försöka fixa i morrn.
Idag så var de första dagen på praktiken, det var faktisgt kul:D.Slutade 12 så rusade hem gjorde lunch sen drog och jobba på café sen slutade halv 7 och hemma gjorde jag inte så mycket, pratade i telefon med Beckis:) vi ska gymma i morrn, as sköönt:D. Sen har jag bra suttit vid datan och slöat och nu måste jag verkligen göra mig klar för säng och sen sova, ska upp halv 6 i morrn igen:P. Pussar och natti.



Madde sötnöt! Bäste vänn<3
Hon e underbar....<3
http://mwahlin.blogg.se/

Godnatt

Oj klockan går och går, och jag känner mig mer stressad.
Känns som om jag aldrig kommer att komma upp i morgon, jag måste gå upp halv 6:(. Såå nuu måste jag verkligen sova, hehe. Hörs i morrn kväll för i morgon ska jag upp halv 6 och börjar kl 7 slutar 12 sen ska hinna hem och käka lunch och fixa lite sen kl 2 ska jag jobba på cafét och de blir väll till stängning och de blir väll till halv 7 efterosm man måste städa också! får se om man hinner träna också, lär ju vara död men får se:D Kanske hinner skriva lite innan jag drar och jobbar på cafét =) vi får se. Pussar sov gott nu, de hoppas jag att jag kommer att göra:D. BLir bara senare än vad jag tänkte mig. hehe, som vanligt! Natti

Chris chocholate, haha!

Just nu sitter jag i kökssoffan och kollar runt lite på internet=). Läser massa bloggar, de e super kul hehe.
För en timme sedan så åt jag varmbanan & choklad och äpple sen efter de:D. Mamma och alla andra gjort fruktsallad men jag blev mätt så jag orkade inge mer och jag var så sugen på banan & choklad så gjorde i ordning de istället:).
Snart så ska jag sova =(, jag börjar praktiken i morgon, jag ska praktisera på ros med gamlingar :P. Börjar kl 7 i mogon bitti:(. Tycket inte om mina tider de är för tidiga..
Ska försöka lägga mig senast kl 10 :( hehe de känns så drygt! gillar inte att sova tidigt^^.
kommer att vara så i 4 veckor, men man slutar ju tidigt också för de mesta och de e ju skönt :).

Nu kommer vi till Chris Browns konsert..
Den var assssssa grym..

Först satt vi och vänta på att DJ skulle komma och han började halv 8 och han spelare as bra musik=). Kl 8 kom de andra som sjöng lite och de höll på i ca 20 min? om inte mindre. Aa kommer inte riktigt ihåg så:D.
Vi satt aldrig på våra riktiga platser för vi satt typ längst bak längst upp:Ovi gick och höll i oss i stångarna när vi gick upp, as läskigt så vi satte oss längre ner och närmare:D Men de som skulle ha platserna kom så vi stog upp på trapporna och Natacha och Suzans att typ längst ut. Jag och Melsa ville dansa och se TV:n också:).Vid kl 9 så kom han så vi satt och väntade as länge, de var lite jobbigt och tråkgt faktist.
Sen kom han ialf:) han hängde i ett rep och åkte sakta ner på scenen as cool och sen dansade han så otroligt häftigt=) Och han e så jälva SNYYGGG!! Jag e lite käär faktisgt;D ÖGONGODIS till 100;D.
Senare mitt iallt var han borta och sen så visade dom honom på stora skärmar och han visade lite backstage och sen sa han att alla skulle vända sig om typ och där stod han och två danare på någon rund platta och så åkte de upp med rök under och de var riktigt ballt;D haha. Sen klädde han av sig lite;D hehe tröjan då men de va rktigt hett;D.
Aja som sagt konserten var de grymaste och jag saknar det!
Hoppas han kommer snart igen!

Hetingana i Hovet!

Biljetterna;D Och Melsa<3

Den lilla pricken i lyset! Ni ser folket, vart fullproppat!

Mumms Ögongodis!


Gå in på Rebbeccac på Bilddagboken, där kommer fler bilder men kanske i morgon och ni kommer kunna se bättre, måste sova snart:(.
Pussar


Söndag

Tjudiluuu;D.
Jag har inte skrivit något nu om Konserten och inte annars heller. Jag har Inte orkat eller haft så mycket tid:D.
Igår var jag hos Åsa hela dagen=) vi gjorde inte så mycket,Vi kollade på tv och bara umgicks och på kvällen kollade vi på film med Kim och Anika också, fIlmen var bra men de blev lite för mycket, alla dog typ hela tiden, de dödade varandra hela tiden:D men de var med två skitsnygga killar så dom gjorde filmen lite bättre:) haha. Just nu kollar jag på let´s dance, jag skulle till Åsa men jag missade de i fredags så de blev så att jag kollade nu:D hehe, ska börja göra mig i ordning nu på reklamen men ska inte kolla på hela programet ska snart göra mig helt klar så jag kan gå till Åsa snart:D.
Bilder och lite mer om konserten kommer senare ikväll, :)

Ha de bra!<3

Fredag

Idag e det inte en vanlig fredag:P. haha jag ska ju på Chris Browns konsert:D haha. Jag bara tjattar och tjatar om de, men de e väll klart när man e glaad, de e klart man skryter lite då:).Eller?..
Juste nu har jag bara sminkat mig och nu ska jag fixa frulle sen ska jag fixahåret och v'älja kläder, vet inte unna vad jag ska ha på mig:S. Jag vaknade lite senare än vad jag skulle. En timme senare men aja segisarna  Natacha och Emelie har ändå inte åkt in til stan än, hehe.
Nä nu måste jag snabba miig på, de tar ju tid att välja kläder och allt sånt med:(. Ska försöka ta massa kort så ni får se senare;) Pussar ha en super bra  fredag nu=)

Denna dag!

Denna dag har jag vart i skolan.
Första lektionen hade vi svenska och då pratade jag i tre minuter om sexullt övergrepp på barn och unga.
Det var bara jag Lina och Linda som fick prata in för varran idag=), hehe, och läraren såklart=D.
De gick väll bra men var jäääävligt nervös, hehe, alla vi tre var as nervösa och typ stod och darra:D.
Jag måste bli mer självsäker!!
Det var nog min första redovisning som jag var själv på, förutom spanskan i grundskolanmen de var inte så farligt, vi var inte så många där och de e ett språk som man inte hade jobbat på så mycket så jag tyckte inte de var s nervöst inför att redovisa på spanksan:S. Konstigt nog. Men som sagt, senar var jag på hälsosamtal och där var jag i ca 1och en halv timme:D tyckte de var en as bra grej(: . Sen hade vi matte och jag fick göra ett test och se vad jag kunde och jag tror de gick riktigt bra! yeyyy sen hade vi OMG och då bjöd läraren på fika i rödakorset fiket:).

Senare idag så har jag vart hos Åsa kissblåsa:D hahah, de var flera månader sen jag var me henne (?) sen så var vi med Robban lite senare och kollade på en film som jag inte kommer ihåg namnet på fast de var super kort;D. Filmen var en skräck film (?), men nää de tyckte vi inte:D satt och garva åt saker typ. Växterna typ börjde käka döda människor och blommorna typ hermade vad en tjej sa:D. Aa lite knasig film!. Senare gick jag med Åsa (sötnos) hem och var ett litet tag med henne och då gjode vi bannan med choklad:), Mumms, det var super länge sen, flera år men de var fortfarande gott, hehe. Och när jag kom hem hadde mamma en semla till mig=S Tänte usch men jag käkade upp den ändå, kan ju inte tacka nej när mamma är så snäll ch köper de=) fast vi fikade igår med, hehe. De får tränas bort!

Nu ska jag röja undan lite kläder som ligger på min säng och ligger på en stol. Sen ska jag sy fast en knapp på min jacka för i morgon så ska jag göra nått riktigt KUUUL!!
Jag ska faktist på Chris Browns konsert(Y), yiihooo;D



Yeey!

Goodnatt!

Glo lite mer?

Idag började skoldagen med eng i 3 tim, Jag har extra eng, haha.
Vi får bara en extra timme, eller nästan bara 40 min kanske om jag ska vara exakt. Jag trodde vi skulle få en timme men hon hade tydligen någon annan lektion efter? och hon måste hinna käka lunch. Men vad gör de? vem vill ha 3 tim engelska? haha.
Senare hade vi psykologi men de e ju så booring och alla var så oseriösa:D ingen orkade lyssna eller göra så mycket, men på matten som var efter psykologin så jobbade alla på bra! Undra vad som hände? haha.
Efter skolan så dra jag och nördRoxana till flygis för att fika och plugga=) vi pluggad faktiskt på bra! och Roxi började fatta lite mer i matten haha, fick hjälpa henne så jag vart lite seg med mitt^^.
Varje gång jag e där så är de alltid några gubbar som e där och dricker bara kaffe och glor på en som faan!
De e ju så super irriterande så man kan ju nästan inte plugga, vi var så nära på att säga till honom som glodde och de har vart så förut med, Hatar sånt!

Kul att babeRoxana kom till skoaln idag=) hon har vart hemma och vart sjuk, stackarn.
Hon är en skrattmaskin hon;D och så underbart gullig!

Nu sitter jag i soffan och kollar på semestersvenskar, haha.
Man blir ju inte lite sugen på att åka utomlands eller sugen på sommarn? :O.

Nu ska jag förtsätta att plugga och ska försöka hitta på något som jag kan prata om imorrn "/ vill verkligen inte, jag hatar att prata in för folk!! men aja ska försöka, åh de känns så bra att de e fler som känner som mig i klassen, känner sig så fånig om de e bara jag som inte gillar att prata in för folk, haha.

Alltid lika nice! <3







Treminuterstal

I morgon ska jag prata i tre minuter inför klassen och jag vet inte vad för ämne eller någon sak jag vill prata om, har någon förslag?=)
Kommer verkligen inte på något:

Hjälp!

Snart sova

Promenaden var super härlig=).
Jag tror de skulle vart lite bättre om de inte var så blaskigt som de är ut just nu. När man äntligen kände lite vårkänsla och längtar till vårkläderna och skorna man kan sätta på sig,  så kommer snön fram också:( Varför kan de aldrig komma när de är julafton eller när de ska finnas snö? Inte just nu när våren ska snart komma..

I morgon dagen så måste jag pugga för på torsdag så ska jag ha prov och prata i tre minuter. 
Så i morgon ska jag plugga med:

Matte
Tre minuterstalet
Eng, APU rapporten

Skriver upp så jag kommer ihåg.
Skulle ha matte prov på fredag men då ska jag vara ledig för jag ska på Chris Browns konsert (Y) yeey
Fan coolt de ska bli=D. Han e så snygg, dansar bra, sjuger bra, hur bra är inte de? hehe.

Nu ska jag sova Pussar och kramar

Promenix

Jag pluggade klart sv novellen, orkar inte översätta eng rapporten till svenska så skiter i det, behöver ändå massa hjälp och sen så  orkade jag inte heller. Blir bara på dåligt humör när jag ska översätta saker på eng, haha:D.

Nu ska jag slänga i mig mat och sen slänga på mig mjukis kläder och sen kvart i 8 så ska jag träffa CIlla och vi ska gå på raskpromenad:D. Jag måste ut till kylan för jag brände mig lite igår när jag sola:S fattar inte varför,har inte gjort de förut..
Men a de händer så snart ska jag ut i kylan för de e bra för de brända så fårse om de går över, de har gått bort lite underdagen med:).
Hoppas tränongvärken går bort lite då med, hehe.. Vill inte å som en anka om dagarna:D.

Pussar
 Nojs. Cillisch<333

Typiskt!

(Old pic)

Idag har jag vart hemma från skolan. De e så himla typiskt att jag alltid ska bli sjuk dom dagarna som jag vill gå till skolan och längtat efter:(.
Idag så skulle vi åka skridskor som jag verkligen hade längtat såå mycket till, de var ungeför 2 år senda? Det blev inget förra året för då var läraren för sen med de eller något, hehe..
Får se om jag kan åka med någon på allmenhetsåkning om de nu heter  så, men jag tror ni förstår? :).

Idag skulle jag träna med skippar de eftersom jag har vart hemma och jag måste plugga.
Jag tränade i söndas och dagen efter vaknade jag och hade typ ingen träningsverk och då trodde jag att jag var så duktig på att strescha men sen under dagen så kom verken hela tiden och idag har jag fått all träniongverk:S får så om jag tränar i morrn och får se om de går bort då, många säger att de går bort när man tränar=S låter skummt, hehe..

Idag har jag bara legat hemma sov till halv ett eller något sånt, och sen så försökte jag tänkta på plugget så jag pluggade lite och ska förtsätta med de nu. Jag kollade på One Tee Hill nyss så de blev ju inte mycket plygg då så ska göra klart de nu och så får jag se hur mycket jag hinner med engelskan också, ska översätta APU rapporten och jage så seg på översätta de tar ju evigheter men om jag ska hinna så måste jag börja nu:D.

Hörs senare, Puss

Godnatt!

Efter jag och Beckis hade solat så kom vi hem och käkade och sen var vi helt sjul så vi satt bara och kolade på TV:) på idrotsgalan, hehe.
Jag brände mig när jag sola:S men de e nog bättre i morrn tror jag:), hoppas de blir brunt och fint:D men så brun blir man ju inte direkt hehe:D.
Nu ska vi sova puss och godnatt och i morgon blir det skridskor på gymnastiken:)
Nattinatti



My love<33


Myskväll

Heej:)
Nu snart så ska jag och Beckis dra och sola=) ska bli bruna och fräscha, haha.
Efter de ska vi hem och kanske få marssage av syster:D.. Får se vad vi gör med om de blir en promenad som vi sa:D men vi får se hehe, blir myskväll nog:) sola, få massage och sen en långpromenad(Y) grejt! 
Men ha de bra för de ska jag ha i solariumet:)

Godnatt

Nu efter jag har kollat på TV, duschat och smöjt mig så jag känner mig leen och fräsch så ska jag snart sova.
Men innan de så ska jag läsa lite engelska ord inför provet i morrn sen så ska jag nana:).
Juste och i morrn så kommer Rebecka till mig och hon ska sova här för på tisdag morgon så ska vi åka skridskor på gympan=) ska bli super kul för de var så länge sen jag åkte faktisgt:(. Men jaa så hon kommer med mig hem i morrn och så ska vi sola och blir fräscha:) och hon kommer ju får sova längre för hon slipper ju gå upp kl 6 och ta ca 7 bussen:O att de orkar, jag tycker de ejobbigt att gå upp halv 8 - 8:P hehe men hon kommer få sova längre, jag e så snäll och tänker på henne så låter hon få sova här för de och sen ska vi ju självklart ha en trevlig dag så de e klart hon får sova hos mig för de med:D för vi ska kunna umgås hela dagen och ha riktigt kul:)

Nattinatti pussar!






Härligt

Vart och tränat i dag och de var skit härligt och nu snart så ska jag duscha men jag vill se trollkarens hemligheter men kommer ju typ missa de för jag vill inte duscha försent heller och jag måste plugga engelska också:( har prov i morrn, men känns bra ändå. Men ska nog kolla lite på trollkarens hemligheter och sen duscha:D hehe.

Puss

Söndag

Goddag:D.
Ja gick upp kvart i 2 idag:P. De var så underbart skönt att få sova så länge:P. Jag kunde sovit längre men jag tvinga mig att inte göra de så jag satte mig vid datan, kollade run lite på internet och nu ska jag fixa lunch blir de nästan:D Ska käka tacopaj från igår med sallad mumms!!
Idag runt 6 tiden så ska jag äntligen gyma:) de ska bli så skönt för jag har kännt mig som ett fetto som bara har suttit och svullat:D men idag blir de ändring:P. vart så svartsjuk på alla när de går och tränar, hehe.
Men nu ska jag käka lite ha en bra dag=) Puss

Yeeeeeees

Efter 9 så ska jag Gå till Sonja och där ska jag Sofie Robert Andreas och Fredrik vara:) och Melis och Katja kanske kommer också, och e hoppas jag verkligen att de gör:)..De ska bli skiit kul, länge sen man var me alla dom:) Ska blii en super lördagkväll, skönt att jag inte kommer sitta hemma hela kvällen som igår ailf:)
Tråkigt att inte Dena kan komma och Kimmie jobbade tydlige? :( fårse om de kommer en annan gång:).

Japp de blir min lördagkväll:) hoppas ni får en super kväll ni med! Pussar ha de NIIICE!


Alone

Halloj!
Godmorgon=).
Nää har vart upppe sen 11, jag har suttit lite vid datan sen så kom Ablin(hund) och jag fick passa honom för mama och pappa åkte till Täby C och jag orkade int följa med, hehe så jag har vart hemma själv så jag har städat lite i rummet damsugit gjorde jag och stadade garderoben:D och så dammsög jag hela lägenheten med, hade inget annat för mig för måste ändå vara hemma med alibin hunden då, Robin min bror kom ju och lämna honom och så drog han till IKEA:D men a skulle inte gjort så mkt annat heller så spelar rol.. ingen rolig dag men hoppas kvällen blir bätte:) fårse ska försöka göra nått inte bara sitta hemma själv:P men om de blir så så försöker jag få hit någon kompis:D men ska kaske hitta på något med Katja och Cilla beror på Cilla om hon skulle åka bort eller inte:) hoppas inte! haha:D.

Men ha en bra lördags kväll allihop:) 

 Kärlek till dom!<3


Söv sött!

Ikväll har jag bara vart hemma.
Jag skulle ha vart med Madde men hon var lat och orkade inte gå hit, haha men a jag var hemma själv och det var ju faktist super sköönt:) Mamma och pappa var på hockey men de kom hem vid 10 igen så var inte ensam så länge i ca 2 tim bara:P..
Jag har bara kollat på TV och nyss så såg jag en film Get smart heter den, den var ja den duger väll, men kna nte säga att den va direkt jätte bra men den dög, hehe =D.
Men nu ska jag försöka sova, ska först göra de tråkiga och de e ju så klart att man måste sminka av sig och sånt innan man ska lägga sig och de e så jobbigt när man e så trött redan:P man får ju skylla sig själv om man sminkar sig så:D. Men aja nu skriver jag bra lite strunt saker, kul för killarna och läsa e sista:D hehe..
Sov gott och drömm sött allihop:) Pussar


Turkiet 08

Fredag

Halloj.
Här sitter jag i soffan och nästan halvsover:P. Kollade precis på one tree hill åh vad jag älskar de länge=D.
Ikväll så händer de nog inte så mycket, känner nästan att jag vill mest ta de lugnt för jag känner mig så trött, funderar på att sova ett litet tag snart så e man e lite piggare sen så man inte somnar sen när jag kollar på let´s dance eller något:D.
Ska skriva en ändring på novellen med:( får se om jag gör de idag, haha beror på ifall jag inte somnar. Men aja får se vad som händer i kväll för jag vet inte helt säkert än men blir nog hemma kanske, men ha nu en trevlig fredagskväll alla läsare=)

Godnatt

Idag har jag vart i skolan som vanligt, skitlugn dag=)
Hade svenska de var rolig för första gången:D sen hade en tim och halv tim rast typ sen hade va matte men vi hade de i ca 45 min för våran matte lärare glömmde oss:D men vi gick och hämta henne efter typ 20 min :D sen OMV och de var också lungt :).
Eftr skolan bestämmde ja och Beckis för att gå och fika och plugga och vi pratade nog mer än plugga:D men de blev lite gjort ialf de som skulle göra typ haha. Pluggar resten själv men hon skulle hjälpa lite eftersom jag har missat men vi orkade inte med de riktigt, haha.
När jag kom hem så pluggade jag lite igen för jag ska göra ett prov i morrn som jag missade när de gjorde de och sen gick jag på hockey för några ville att jag skulle med och kolla och jag var och kolla på en kompis med=) sen blev de pulgg igen, eller mest data men men , haha..

De var min dag de!:D.
Vet ni vad jag kom på idag?:D haha.. Maten i skolan e så  äcklig, de goda gör de äckligt typ och de gör de säker för vi ska köpa mer mackor och de för de ska tjäna så mycket pengar!! De måste typ vara så!:D hih..

Aja nu ska jag göa mig i ordning och sen läsa lite till provet och sedan sova:) får ju igen sovmorgon i morrn bara för skit provet :( hehe, men äsch de e ju ändå helg sen:)
Puss och sov gott allihop!

Trötter

Idag har jag vart i skolan och de var heelt okej!
Efterskolan drog jag till Riva och vi gick till flygis för att fika och plugga=) efter gick jag hem och pluggade lite och sen inte gjorde så mycket, tp halv sov. Tänkte sova tidigt i natt igen men kom på shiit måste duscha så hoppade in i duschen halv 11 och nu snart ska jag sova=) e inte så sent iafl men jaa jag kommer ändå orka skolan så skitsamma:D

Pussar och sovgott!

 Fullt normal :D


Rebecca <3 Rebecka super namn ;D
Älskar dig gummsi ^^<33

Hur bra e inte jag? :D

Precis hur bra e inte jag? jag ligger redan klar för säng här i sängen och ska snart sovs=)
Jag ska bara kolla runt lite på internet sen ska jag sova senast 11 tror jag, ändrade mig nu:D hihi
men vi får se om de går eftersom syster kommer säkert prata i telefon när jag ska försöka sova som vanligt! men jag borde vara van nu så jag kanske somnar ändå..

Men nu ska jag kolla runt lite sen naana:)
Pussar och godnatt! <3

Tisdag

Hellu=)
Igår kom min syster hem=) var trevligt faktist, pratade rätt mycket och hon skulle hjälpa mig med min blogg igå, skulle fixa den lite snyggare men ja de gick inge bra "/ bilderna jag har är ju från bloggsidan men vi fick bort den randiga bakgrunden iafl och vi skulle välja egna bilder att ha istället men de gick inte:( får se om vi löser de någon gång.
Tänkte skriva god natt inlägg igår men när vi var klara och skullek skriva så fuckade mitt tagentbord så då fungerade inte Å,Ä,Ö :P så jag orkade inte skriva då men nu fungerar de ifl=).
Sov sent som vanligt, gick och la mig kl 1 =S idag måste jag försöka lägga mig senast halv 12 iafl:P.

Japp, men idag har vart vart i skolan som vanligt, gick till skolan idag(Y)och sen gymnastik första timmen.
vi fick vara i gymmet idag och körde armar innan gymmet:P men jag har vart sjuk så fick inte ta i för mkt:( alltid roliga saker när man e sjuk eller just vart :( typiskt!
Idag ska jag bara plugga lite eng för ska göra ett prov i morrn och nu är Madde här också:) yihuu=)

Och igår löste jag ut allt med gumman och de känns så super skönt att vi e vänner :) Love you babe (du vet vem du e haha)

Ha de bra! =)




Madde e såååå snygg!


Måndag

Heeej
I dag var de min första dag efter lov =) dagen var väll helt okej.
Trött bara, gick och la mig vid ca halv 2 tiden men somnade kanske fter en timme=S usch kunde inte somna, låg och funderade på gamla tiden och vad jag ska göra i sommar och massaor mer..

Natacha kom nyss och vi ska baka kladdkaka nu och plugga:) hehe får se hur mycket plugg de blir:)
Kommer säkert prata en massa också eftersom vi inte har vart på länge:( men nu e hon här ialf och de e super=).

Puss ska baka kladdkaka nu :D hihi.
Puss



Älskar henne!


Söndag

Goddag=)
Jag har suttit uppe i ca en timme och sen legat i sängen och degat ett tag innan..

Idag ska jag nog mest plugga :( missat rätt mycket i skolan nu..
Får se om de blir någon premenad ikväll kanske :).
Ska böra plugga nu och kolla på TV sammtiigt=)

Ha en bra Söndag alla glada =D

             <3                                     <3                                               <3

Kommentarer

Godkväll.. Natt kanske:D
Kollade min blogg nyss och sen fick jag yn på där de står ommentarer och då tänkte jag juste ska kanske kolla om jag har fått nått, haha jaa jag hade faktist fått men fisas inte de när man e inne och ska skriva ett inlägg? =S eller man kanske måste in någonstans och kolla:D hehe vad vet jag får väll svara genom att jag får besöka min egna:D.

Jag ska sova snart men inte ännu men jag säger Godnatt nu iaf för de kommer nog inte ta så lång tid tills jag går och lägger mig:)

Puss godnatt


Hade Kul med Madde ikväll=)


Gott & blandat

Hejsan små söta! ;)
Sorry har inte skrivit nått i bloggen idag, Vet ej varför =S jag har liksom suttit här i soffan nästan hela dagen och surfat:D..
Men aja de kommer nu iaf =)...
I morse så blev de ingen promenad, jag gick upp kl 2 ändå och sen så orkade jag inte fråga runt, frågade en kankse hehe, men får se ska försöka fixa så jag kan gå i morrn för jag va sugen ändå.
Jaa som sagt så har jag inte gjort nått idag, jag var hemma själv rätt länge och när jag blir så uttråkad så jaa när jag ska göra mig i ordning så gör jag nog lite mer:P SÅ idag så lockade jag hårt med:) och jag ville göra de med eftersom de var en vecka sen jag sminkade mig och gjorde mig fin eller i ordning, har ju bara legat och vart sjuk och kännt sig så snuskig så nu ville jag göra mig lite snygg =D höhö.

Mamma och pappa kom hem för ett tag sen nu och min snälla mamma köpte gott och blandat påse till mig som jag sitter och mummsar på nu ;D mm och snart ska jag till flygis och köpta ännu mer Godis :O Madde kommer till mig ikväll och hon ville med ha godis så då köper vi mer och chips och allt de har vi hemma så ikväll blir de nog svull :)
äntligen alltså!!
Saknat alla har ju vart utan mina sötnosar i en vecka :( men idag får jag träffa en av dom ^^
 
Puss ha en super bra lördags kväll allihop :) De ska jag !^^



Godnatt!

Lägger mig snart så Godnatt :) <3

Längtar&saknar!

Hej hopp gummi..... ;D
Tv film och data de säger allt om min dag idag..
Har vart hemma i en vecka snart och inte gjort någonting bara legat och vart sjuk :(..
Imorrn morgon vill jag ut på en morgon promenad om någon följe med:) Gå ensam kan vara skönt men de e så jobbigt för jag vet aldrig vart jag ska gå så jaa de e typ de jag går och funderar över hela tiden och inget annat ;P roligare med en man kommer överens med och då pratar man mycket annat också!!   =)
så vi får se om de blir något och vem i såfall :)

ååh jag drömmer nog om sommaren hela tiden, Jag tänker på de söta kläderna och skorna man kommer ha och sen få färg:) bada och ååh de e bara såå mys:)
Åka utomlands måste jag med:). Fick höra att många av flickorna ska åka till Turkiet i sommar och de sa att jag också skulle med och självklart!! Så till Turkiet ska jag till hoppas jag iaf att de blir av och då blir de andra gången:).
Va i turkiet föra sommarn med Cilla och de var försa gången jag åkte utomland och nu blir de andra och de blir T urkiet igen, skulle kanske vilja åka till nått annat men ska ju åka med massa underbara tjejor så de kommer bli toppen (Y) =)
Hoppas de blir av nu med!! =)
Saknar sommarn och kläderna för de !!

 
Glassa


Hahaha i know porr Rebecca.. Men va fan, vem vill inte ha färg (?) och de där kom på kort tid i Turkiet =)

Tvungen.. Men den bilden gör mig galen,
Vill ha färgen nu!! :D

Kan inte vara allt för privat ^^


Fredag

Hejsan och "godmorgon"
Jag har vart vaken ett tag nu, jag har käkat frukost och kollat bilder på bdb och lite så.
Nu ska jag duscha och sen kolla klart på Madagaskar 2:D har inte sett klart den ännu men själva sidan man kollar på hackar typ så när jag har en stor bild för att se texten blir de typ tre bilder och bara hackar:S men aja jag ska lösa de för de gick förra gången:D får se om de går nu, har typ tesat 8 ggr..
Men ska jag duscha känner mig så äklig nu när man e sjuk =S men ha en braa dag och helg=)

Pussar!


Natti natti

Har bara suttit i soffan och kollat på TV och surfat lite:)
Men nu ska jag sova, skiiit trött så orkar inte skriva mer än godnatt nu så jaa

Godnatt :) Pussar<3


Orolig och rädd?

Hallå!
Nu vill jag vara skriva av mig så de e kankse inte så roligt inlägg :)

Sitter här i soffan och funderar på vad jag e rädd eller orolig över?
En vecka innan vi fick lov så var jag hemma för panik och stess och nu e jag hemma och e sjuk.
Nu känner jag mig okej, ingen panik men undrar va de e för?
jag tror de var för jag hade ungeför 4 jobb :S med skolan då, nu går jag bara i skolan sen jobbar på ett jobb på Café Pelikan (ointerssant) men aa..
Min chef frågade mig i dag om jag va orolig för nått, han har märkt de och jag under om jag e de?
jag vet att de känns som om jag har valt fel linje (omvårdnad) "/ tror de kan vara en stor del av de för känner mig så nere när de handlar om skolan eftersom de inte blir så kul om man går fel linje..
Sen känner jag mig som en dålig människa ibland, kan höra ibland att någon tar upp så små saker och onödiga saker men man känner sig dum ändå och tappar kontakt me massa?.
Men nu har jag vart hemma och inte pratat me någon typ och de känns som om man har tappat kontakt för de"/ :P.

Saknar alla just nu, och jag måste bli en gladare person mer positiv!!
Måste hitta kärlek med^^ hihi
Saknar gymmet också, tränade den 22 dec sist? usch, måste vänta ett tag nu med tills jag e helt frisk"/..

Saknar dig gumman "/ kanske tog i förut och sa att vi inte kommer kunna vara kompisar (tidigare inlägg) men jag va arg och ledsen men jag saknar dig men vi kanske inte kan lita på varan så bra kanske"/,Men de kanske vi kan fixa?=) 
Saknar våra flummdagar!!:D hihi

Pussar


Torsdag

Heej
Jag är fortfarande sjuk så jag gick inte till skolan idag, rätt skönt faktist, fick sova ut =).
Jag sov rätt dåligt inatt, sov i soffan och jag somnade 4 kanske och jag vaknade för ca en timme sen..
Vaknade vid 12 men somnade om sen och drömde masa:D och nu ska jag bara kolla på TV och slappa som jag har gjort mina senaste dagar..

Puss ha en bra dag/kväll hoppas ni hade de trevligt i skolan ;P.

Sov sött!

Sitter och halv sover och kollar massa bilder å bdb.. Hatar när jag har massor me vänner som har laggt upp massor me bilder och typiskt jag som måste typ kolla på alla (nog därför de e så jobbigt) och tycker inte om när de står hur många som har laggt upp bilder så brukar kolla på allas men nu e de många och de tar tid så får försätta i morgon =P hehe, kollar kanske inte på alla men de flersta:D
vet inte vad jag skriver just nu , e för trött för att skriva^^

Puuuusar och godnatt, sov sött =)

Syster

Sitter och chattar me syster =)
Hon är hos sin kille Emil och när hon e borta så pratar vi ju inte mkt, inte när hon e hemma heller för den delen =/ hon pratar mest med Emil tycker jag hehe.
Men men nu loggade hon in på msn för hon var och hämta sin data idag, så har pratat och camat (webb) lite:D..
Såg henne för en vecka sist men hon kommer hem på söndag.
Hon e faktist lite saknad^^. Innan så tyckte jag bara att de e så skönt när hon e borta men nu har hon vart borta jätte mkt, ca en och en halv vecka innan jul och sen va hon me till Småland så va me henne en vecka sen drog hon igen=S
e nog inte så van att vara ensam eller sova ensam i rummet för länge? sköönt över en helg men aja jag lär ju vänja mig snart? meen jaa syster du e saknad=).. Brukar iinte vara de haha! nä taskigt de låter, men a du vet hur jag e, vi kommer nog ändå tjaffsa sen så fort du kommer hem^^ hihi

Kul åh få prata me dig lite iaf =)
Puss<33

Grammis

Vafaan alla var ju typ as fulla när de skulle upp och ta emot pris på grammisgalan, skämmer ut sig ju:D.
De kan väll dricka på efterfesten? de var ju liksom alla också..
Tycker jag va lite dummt, har nog aldrig sett någon gala där alla vart så fulla när de hämta pris? Eller är de alltid så? =D
Hehe..

Kysss

young people fucking

Precis sett filmen nu:D sjuuuk film alltså!
Japp den handlade bara om sex men vad skadar de? hehe, nä men lite rolig var den med.
Paret va ju skööna, killen lär ju bli bög efte ju :O
Roliga tjejkvällar ? japp kolla på den här filmen då tjejor:D
Fummigt!!

Nu ska jag chatta lite och kolla på Grammisgalan som börjar nu kl 8 !!


Ge mig sommar! Och åka utomlands (Y) toppen!


skrämmande föreldrar

Hemma igen från vårdcentralen.
De gick bra de tog blodprov och de gjorde ju fan ont=S hehe.
De gjorde ju inge speciell halsprov, mamma sa något med nån slang? och pappa typiskt honom sitter han och säger när vi e där han ba: de kommer klippa av en liten bit av halsmandeln och kolla de i ett horoskop, (?) hahah eller hur , jag satt bara och garva, han fråga ifall han skulle med in men jag sa att jag går själv för de skulle bara ta prover den gången och då säger han vem ska då hålla i dig när de klipper av och du kanske svimmar..:O haha såå typiskt honom, föreldrarna vill bara skrämmas hela tiden. Men de kollade lite i halsen och tog blodprov bara:D sen så fick jag medecin för halsen då men fattar förtfarande inte vad mina prickar e men aja de går väll bort sen :P.

Jag hatar när jag e ledig och mamma jobbar:( vill att hon också ska vara hemma (när jag e sjuk) och hon slutar om ca 1 tim? hon e kanske hemma om 1 och en hav timme så jag ska kolla på en film nu ska kolla på Young people fucking :D får se va de e för nått:)

Pussar

Halsprover? :S

Snart kommer pappa och hämtar mig och sen åker vi till lv3 till vårdcentralen där.
Ååh jag e lite rädd för jag vill inte göra halsprover "/ mamma sa att de skulle göra de.. 
Aja får se hur de går, skriver senare =)

Vi hörs Puss påer!

Onsdag

Grattis Linn på 16 årsdagden=) <33
Usch, alla ska gå och fira henne och fika men de missar jag:(

Gratis Leifi 115 år (1år sedan) :)


Ska änterligen till sjukhuset idag och kolla upp mina utslag halsen.. :)
Får se om de e halsflus jag har?

Ha en bra dag!


Sjuuuk!

Tjena.
Tidigare idag så skrev jag ett inlägg men precis då la min data av nästan och jag blev små irriterad eftersom jag hade skrivit ett långt inlägg om mina hemska 3 dagar men sen satte jag in laddaren och som tur var så var sidan kvar men sen när jag skulle skicka in de så hade jag inget internet!!
Jaa som ni ser så kom den inte fram..Så nu får jag skriva lite kort om vad jag hade skivit och de var ändå inte så roligt inlägg. Jag hade bara skrivit ner lite om mina jobbiga 3 dagar.
 
I lördags så såg ni att jag kollade på film men jag kollade bara i ca 10 min. Jag var trött och frös så otrligt!
På söndagen när jag vaknade hade jag hög feber, svullen under hakan så de såg ut som om jag inte hade någon haka :P och fick utslag på halsen både bak och ram sida, och jag sov hela dagen fram till måndag till ca kl 3 och knarkade värk tabletter men feber kom tillbax ändå "/ ..
Måndagen: fick jag mer utslag. Fick utslag på armar,hela ryggen och förtfarande hög feber och idag så har febern gått över men känns som om en kvin skär i halsen och sen får mer utslag så har på hela ryggen, magen, armar, ben jaa alltså hela kroppen.. Och så har jag fått 6 minsår :O förjävligt!

Hoppas ni mår bra:) Puss

Faan er skulle jag ju träffa nu på lovet, men jag blev sjuk nu..:( får blir snart på någon helg:)
Haha skööna frisyrer.. (klassresa)


Film/sovaaa

Tjaabaa!
Jahop idag så var jag super trött när jag vakna eftersom jag inte fick sova så mycket timmar inatt, var tvungen att upp åh jobba men man blir ju alltid pigg när man göra sig iordning:D
Så jobbet gick ju super ändå..
Direkt efter jobbet åkte jag hem och en halv timme senare skulle Katja komma till mig och vi skulle gå hem till Jocke och käka middag och glo på film eller nått men vi spelade bazz :D.
Senare drog vi ut David körde lite med din epa coh sen drog vi hem till Fredrik och glodde på tv:). Var massa filmer och nu ska jag lägga mig och kolla på film och sen sova hur länge som helst:)
No jobb!
Nu ska jag välja först vilken film de blir mellan madagaskar 2 eller step up 1, men eftersom jag redan har sett step up 1 och inge sett madagaskar 2 så lutar de mer åt madagaskar^^.Klokt!.
Ni får se sen vare blev. Puss så länge


Tänkte sätta in en bild med, men jag kan inte ta den från bdb skulle printa men nää gick inte de heller:(, kommer upp en annan dag^^
Aja, hörs pusssar!

Step up 2 the streets!

ååh den va as bra,,
Faa va jag älskar dans filmer, de e så bra med musiken danserna och aa allt:P och sen var de kärlek i och den var lite sorglig också de tycker jag om.
Ni måste bara se den om ni har har de, och glöm inte att se step up 1 också om ni redan har de^^,
PS! snygga killar också^^

nää nu måste jag ska, jobba om 6 timmar"/ får bara sova i cs 5 timmar :S men de klarar jag säkert, sov för länge i natt:) Puss och godnatt påer!

Besviken

Hej!
Usch ,jag har så mkt att berätta men de här ska jag nog prata med någon om och inte skriva här direkt:P.
Meen aa efter 12 slaget på nyår hände de lite saker, gråt och så och en av mina bästa kompisar berätta en sak till mig när jag grina och var onykter och efter ca 5 månader!! och jag brydde mig ju inte då eftersom jag höll på att lösa något annat och fattade ju inte mkt då, men i morse när jag stod och gjorde mig i ording så hörde jag rösten och meningen som min bästa kompis sa och jag blev så jävla ledsen och besviken, jag tror nog inte att vi kanske litar på varrandra så bra, vi e kanske inte bästa vänner:(:( de känns så jävla hemskt åh säga men jag blev så jävla ledsen nu när jag insåg och hon visste innan hur det kändes.. Precis när jag sa att jag skulle bli jävligt ledsen om jag hade hört en sak och då säger hon att hon precis hade gjort de!! ååhh..

Aja ni fattar nog inte så mkt men jag ville få ut de eftersom jag inte har pratat med någon om de än för de fanns inget bra tillfälle. Men aa behövde skriva ut lite:D.
Ingen bra start på året:'( men har andra fins vänner ändå, men vill ju inte mista henne för de!!

Men men här kommer de lite annat som har hänt under dagen:)
Jag var åh käkade och fikade med några kompisar idag(står i andra inlägget med Natacha och suzan kom också) och efter de så gick vi och hyrde en skräck film In love with the dead hette den , en seg film och typ inge skräck:( dåligt val Linn och Emelie Tror jag:D hehe..
Men nu ska jag göra mig i ordning för säng och lägga mig och kolla på film, tror de blir step up 2:) sen sova för jag ska jobba i morgon :). Men kanske skriver lite om filmen efter om jag inte redan har somnat då men isåfall så godnatt! ^^


-8

Hellu!
De e -8 ute idag, om de ändå e så kallt kan väll snön få komma också?
de skulle vara mys eftersom vi inte har haft så mkt snö i år igen! "/.

Idag när jag vakna hade jag ingen huvudvärk som jag haft i 3 dagar och ingen träningsvärk/värk i kroppen som igår:D mår toppen idag och piggare.
Nu ska jag göra mig i ordning och sen kl 4 ska jag träffa mina babes Linn, Emelie och Katja och kanske Gustavo, hoppas att han hänger med också. Vi ska gå till pelikan (mitt jobb:D) och fika..

Ha en bra dag/kväll, hörs sen:) Puss


Noll två. Femton

Jag har bara legat i sängen och lekt med min lilla data idag och sovit för de mesta, Madde var hos mig idag också men jag låg i sängen bara och hon satt och hon var ju inte så pigg hon heller så vi kollade bara på tv och slöa. vi orkade inte äns gå till flygis fast vi var så sugna på bullar eller godis^^ japp så slöa var vi, jag har nästan bara gått upp ur min säng nä jag behövde gå på toa, jag käkade isängen med:D haha, först dagen på året e man helt död men men ska sova nu tror jag men jag lär säkert vara upp ett tag till, som vanligt. Puss åh godnatt!
Nattinatti!


1 jan 2009

Halloj, Gott nytt år och välkommen till min blogg. höhö.
Jag har ofta funderat på att blogga men så barnslig som jag e bestämmde jag mig för när jag skulle börja blogga fast jag har vart sugen på att skriva^^, men som sagt jag bestämmde mig för att börja idag 1jan 2009..

Nuär det ett nytt år och de firades i Söderbykal men vänner och andra man lädre känna lite där:)
jag jobbade igår innan jag skulle åka, de blev jätte stressigt för jag skulle handla lite duscha och sen fixa rätt mkt och hinna käka innan men vi han med allt så jag tog bussen in till sbk tsm med Linn och Emelie:).
De var en rikitgigt trevlig kväll,mkt dansande och musik..
aknade  hemma hos tessan helt död  var jag,sen åkte jag hem med 12 bussen och sen halv 2 idag har jag legat och degat i min säng, sov till 6 och sen bara legat här hela dagen och kvällen och snart är de lägg dags med^^, hoppas man e pigg i morgon och inte e sån tröninsvärk elr vad jag ska säga, vet inte om jag har ont i höfterna och axlarna för jag dansade så mkt:P vt inte vad jag ska få de ifrån annars, men men hoppas man e piggare i morgon.

2008 tyckte jag var nästan de dppigaste året så hoppas på att 2009 blir ett bättre år och händer mer, åka bort mer och hitta kärlek hoppas jag på, de skulle vara mys!  Puss hörs senare!


RSS 2.0