30 December

Jag hittade tyvärr INGENTING i stan igår!! hade inte humöret för att shoppa heller:P men hade mysigt annars. Ska tillbax dit på Måndag för att kolla igen för känner att jag måste nästan ha något iaf:P.
Idag har jag jobbat, började 8 och sluta 4, då gick jag runt på stan lite och hitta en kofta, en blus och två trosor och så har två paket kommit med, fårn H&M och Nelly:) ska hämtas ut imorgon! jag ska förhoppningsvis på kryssning med tjejerna på onsdag:) aaasnaaajs!:). Blir 7 tjejer, hoppas bara att Melsa fixade det, eller att det gick att lägga in fler:). Men ja, i morgon är det nyår och det ska firas, lite iaf för jag jobbar dagen efter (Y) jätte kul, jag vet!! men jag åker ändå kryssning sen så blir lite firande då^^. nu väntar jag på att min kärlek ska komma hem :) puss♥


sthlm

Vi har inte kommit iväg än till stan... inte för att vi har så jätte båttom men ändå, jag ska kolla lite iaf:). vänta på att dom andra ska höra av sig så jag kan gå till station för att köpa busskort och kliva på bussen! Katja sitter barnvakt och vi väntar bara på att hennes syster ska komma hem från ett möte sen dra vi:).

Här kommer en bild på mig och Katja från typ sommarn08 eller något sånt:D.

Love it! :D ♥

Tacoo!

Idag har jag städat, gick till flygis med Riva och Natacha för att fika och inhandla tacomat som jag lagade till mig och min älskling! Vi satt där nog någon timme eller så och pratade massor! sen gick jag hem där jag var ensam hemma och lagade apgood taco och maten vart precis klar till älsklingen kom från gymmet:) han sa att det var gott och det såg jag på honom för han käkade endel:D hihi!

Imorgon tar jag halv 1 bussen in till stan med Katja och Natacha tror jag att de blir och möter senare fler där inne, ska kolla in mellandagsrean och tror det skulle bli käk där inne med och kanske någon drink?? får se helt enkelt;) Ska mysa nu, puss♥

Surt!


Dom här skönheterna beställde jag hem i stl 34 för att jag tycker att kavajer kan sitta för stort på mig ibland, jag fick vänta ca 2 veckor till dem skulle komma hem till mig och jag funderade hela tiden om jag skulle byta stl men kände att nej bäst att jag kollar när de kommer hem och ja ser senate att det börjar ta slut på hemsidan.. Självklart när jag fick hem dem satt de lite tajt och dem var slut senare.. Jag tyckte att äsch jag får va försiktig då:p har haft dem en dag så såg jag på den gröna sen att det började gå upp i tyget på armarna och ryggen och de är ju sånt tunt tyg och var samma sak på den mönstrade.. Men idag så fanns dem igen på hemsidan men så surt att jag har använt dem nu, nu kan jag inte bara skicka tillbax och byta nu måste jag köpa om dem:D. Jag tänkte vänta med alla var ju slut sen hur kan de kommit tillbax nu då?! dem har funnits sen sommras... Men aja, tur att det bara var 200 kr då:P. lite surt ändå!!

Blev precis lite kär!


Måste bara hem och testa mina gamla bikinisar och se vilken storlek och sen skickar jag nog hem båda dem här! Kan inte bestäma vilken färg så blir båda, skiit snyggt! Ska bäras på i Kreta (men det är somsagt i Maj).

Skulle behöva pausa mitt liv ett tag

Jag känner mig stressad av allt just nu! Önskar att man skulle kunna pausa tiden! Om jag bara tänkte att jag skulle typ ta en paus så hade jag haft så mycket efter att göra!.. Blir så stressad av min chef som ringer och hittar på att jag ska jobba då och då och byter tider på dagar man redan bestämt! blir stressad över att vi inte har riktigt något schema för man kan aldrig slappna av.... känns snart som att man går i väggen och det vill jag inte göra än, är endast 18 år!!

Längst fram i bilen

Yes sitter i bilen på väg hem nu från mickes syster med familj! Lekt massor, ska bli lite skönt att få komma hem, sova längre och kunna ta det lugnt ;D vart full rulle^^. puss

Vaxholm

Just nu ligger jag i soffan hos mickes syster i Vaxholm och som ni vet har jag firat jul här! Micke fick iphone 4 i julklapp och det är den jag sitter och skriver på just nu:) kanske ska skaffa en jag med? :p hihi men tror inte de ^^ tänkte skriva lite om vad jag fick i julklapp! :). Av mickes föräldrar fick jag mysiga strumpor, söta örhängen och 500 kr på h&m som jag tyckte var för mycket!! Fick även 100 kr av min bror på h&m så har mkt pengar där nu:) av hans syster fick jag knä strumpbyxor och en förpackning med dusch kräm kropps kräm och något mer som luktade jätte gott:) ni kanske vill beta vad jag fick av Micke min älskling? :) fick en klocka som jag redan visste, söt tomte som man kan hänga i granen, en jätte stor söt nalle och sen fick jag någon låda där det stod lite om bokningsvilkor och sånt och så var det att jag får välja massage, sminklektion eller en hel spadag :) funderar på massage:). Nu måste jag dra för att jag ska leka med Erik :) puss

Fusk!

Igår öppnade jag ytligare fler julklappar:D har fuskat lite! Nej men de är så att jag kommer inte träffa min familj nu fören efter jul så hellre tar jag dom innan då:D. Min familj åker till Småland och firar jul som vi har gjort i alla våra år! Hela min släckt bor där. I år så åker jag till Vaxholm och firar med min älskling hos hans syster och hennes kille med två barn ( 2 och 3 år) Ska bli jätte kul men vill ändå till Småland med^^..
Jag fick allt som stod på mn önskelista förutom bok och pengar men mamma var och köpte alla julklappar igår för hon inte har haft tid tidigare och var inte meningen att jag skulle öppna idag heller men tror att pengarna skickas in på mitt konto snart ändå och då har jag fått allt jag ville ha:). Önskade mig inte sådär jätte mkt (som vanligt) men önskade mig nog mer de här året än vad jag brukar:D. Jag fick en Snygg Bh, sminkväska, maskara, och ett armband som ser ut som ett bälte:) sen kommer det pengar på kontot, haha! Önskar mig typ bara pengar varje jul annars!

Vad har ni önskat er? :)

Nu ska jag fixa mig sen snabbt ner på stan och sedan till Vaxholm


Jag och mina två underbart vackra kusiner! Julen 08 ♥


22 December

Typist att bli sjuk när man precis har fått lov och inte bli de när man har skola:D. Jag blev förkyld över natten, vaknade täppt i näsan och ont i halsen.. Halsen har blivit värre nu ikväll:( ska göra te snart med massa hunung:).. Inge kul att bli sjuk nu till Julen.

Idag har jag packat för imorgon åker jag till Vaxholm där jag ska fira min jul i år! har vart hemma och tagit det lugnt och sedan gick jag till min Syster för att byta julklappar så jag har redan öppnat två:) Fick två block ljus i olika storlekar och ett brickbord, skitsnyggt! Klockan 5 idag så började jag jobba fram till 21.00, det var tomtenatta idag så alla affärer var öppna sent men de var knappt något folk, rätt skönt ändå:D.
Imorgon innan jag och min pojk åker så ska jag ner på stan och köpa de två sista julklapparna, till bror och pappa:). Sa att jag var klar ju men hittade sen en sak som var snygg och billig på edblad så känns dumt att inte köpa de:P jag och min bror skulle inte köpa någon julklapp sa vi men nu blir de så ändå, tänkte inte säga något till honom om de för de är bara en liten sak och de är till han och hans tjej men han ringde ändå sen och fråga om vi skulle inte för han var ändå i täby^^. åh jag längtar till jag får öppna alla julklappar:), känner mig som en skitunge som längtar jätte mkt:D..

Nu ska jag koka te, klä på mig pyamas byxor och allt som jag ska sova i natt, varmt, men måste!! :D.
Här får ni se en  bild på vad jag fick av syster i julklapp! :). Puss♥


...............

Galen!


Hatar detta med rubriker!

Jag är hemma ensam idag, mamma och pappa är på julbord i vaxholm med pappas jobb. Jag tänkte laga riktig mat snart och inte snabb pizza i ugn eller så:D men jag vet bara inte vad jag ska göra för mat:D sugen på ris som min kompis Linn brukar göra med tomatsås och lök i riset, men vad ska man ha då till? jag vet att vi har kyckling men har ätit det för mycket nu när jag har varit hemma:P får se helt enkelt! Sen i kväll så kommer finalen på ung & borskämd men jag har bara sett två hela avsnitt men ska se de ändå:D sen så kommer morden i sandhamn som jag ska se:). Låter som att de blir en lugn och skön kväll för mig här hemma! ♥


3 dagar kvar!

Sitter just nu vid matbordet och lyssnar på Amy Diamonds julskiva på spotify:D haha. Jag har käkat frukost för ett tag sen, men jul musik och alla 4 advents ljusen tända:). Har städat lite, ska nu snart gå och bädda sängen så de ser snyggt ut i rummet sen ska jag ut och jobba! :). Hörs senare! ♥


Just nu!

20 december

Alltså bara 4 dagar kvar till julafton! Jag har nog aldrig längtat så här mycket:). nej men jag tycker det ska bli jätte kul för jag ska fira hos mickes syster med hennes två små barn och hennes kille, ska bli jätte mysigt.

Idag är jag hemma från skolan, käns som om jag börjar bli förkyld, är väldigt seg idag, huvudvärk och nyser. Jag tror inte att det var många från klassen som var i skolan heller så kände att jag e helldre hemma:D.. Har kollat på alla avsnitt av julkalendern, har sett lite innan men jag hatar den:D. fler som har sett den? haha, seriöst den suger, det händer aldrig något bra.. Hatar typ filmer där folk skämmer ut sig för jag skämt själv då och så är precis varenda avsnitt på julkalendern!



19.30

Jag är klar med alla julklappar:). Skönt att inte behöva tänka på det något mer men jag har inte köpt till så många så de var inte så jätte svårt förutom till Micke som visste knappt vad han ville ha, men jag har löst det:). Ska bara fixa hans sista paket i dag sen e allt klart:). Ikväll blir det bara mys hemma, städa i rummet lite och ska nog äta lite ost och kex, ska försöka få med min mamma på det:), länge sen jag umgicks me henne:(..
Minkära mor! ♥

Lördagen den 18 December

Jag vaknade upp av skrikandes och lekandes barn! gick upp och då drog dom, satte mig och käkde julfrukost som bestod av risgrynsgröt, limpabröd med skinka och mjölk:D. snart ringer mamma, hon ska hämta mig och köra mig till jobbet för jag behövde ändå arbetskläderna som låg hemma och då får jag sjuks:) Puss hörs kanske ikväll! ♥

3 advent

Jag har vart ledig hela helgen och det har kännts jätte skönt och det behövde jag verkligen!! :). har julhandlat och slagit in julklappar hela helgen med^^. I fredags efter praktiken så käkade jag ute med några kompisar på kina resturangen för att fira roxana sen har jag i lördags vart inne i stan med syster, hennes kille och micke, julhandlade och idag köpte jag och micke lite mer så nu är allt helt klart förutom liiite till till micke:). Har även slagit in alla också förutom mickes mammas paket som jag har sagt att jag ska fixa:) men dem ska jag nog slå in i morgon! kan kanske ta kort på vissa som jag har slagit in sen:).

Nu ska jag se klart på beck med älsklingen och sedan duscha! Puss

Julklapp

Jag älskar just nu att slå in paket! Det här paketet slog jag in för någon dag sen och den är till min fina älskling!:)
Jag blev ganska nöjd med den och det kommer skära i hjärtat när han ska riva upp den sen och när jag kanske ser på:(:P..

Bara ett fint paket kan göra en glad. På Edblad har jag lärt mig göra såna här fina paket och där gör vi alla paket skiit snygga och alla kunder blir jätte glada för det och hur kul är det inte att ge ett sånt paket sen med?:). Om några av mina kompisar ser detta så ställer jag gärna upp för att slå in paket om ni har för jag tycker bara det är kul:) hihi Puss


9 December

Mitt efterlängtade H&M paket har status som packning pågår! det ser ut som att ALLT vi har beställt kommer sammtidigt och inte vecka 50 och 51. Jag hoppas verkligen att det skulle kunna hinna komma till imorgon men tyvärr så blir det säkert på måndag:(.. Hade tänk att ha på mig en kavaj som är med paketet på lördag för då ska jag till Mobergs för Elsa fyller Äntligen 18 år!! :)

Godnatt!

H&M

Vecka 50 & 51 kommer det paket med massa kläder och ett par skor, och jag längtar!

Dåligt samvete.......................

faan va jag har stannat hemma mycket från skolan nu!!!!!!!!! hatar mig själv ibland, visst mådde jag inte så bra men kunde kämpat! Även fast jag är hemma så göra jag mina saker, eller varje gång jag är hemma så pluggar jag upp saker me åndå, de vet inte rektorn sen när jag snart ska skicka in ledighetsansökan!! Kanske ska gå i skolan lite mer och aldrig vara sjuk eller ska jag fråga lärarna om jag har något kvar i ämnerna och då kommer dem inse att jag inte har något kvar i skolan och då kan jag söka ledigt:P smart?.... jag e så nojig nu när jag ska behöva vara ledig, jag åker i maj men jag vill ha ledigt, åker fast jag inte får de men känns bättre om jag har de:). mitt första ledighetsansökan tror jag faktist:P. Nu måste jag kämpa för att gå fast jag mår lite dåligt! Jag har faktist sovit jätte dåligt i två nätter nu och i går kväll mådde jag illa och då ville jag vara hemma och vila men jag hade ju prroooov idag, fan orkade inte missa egenligen!! :( dåligt samvete har jag nu..... nu ska jag försöka göra något för att det ska bli bättre, plugga mer kanske så att alla mina gerjer verkligen e klara när jag ska försöka fixa ledigt^^ har knappt något kvar men en uppgift som kommer att ta tiid att göra^^ Puss svejs


hihi den här bilden ser så rolig ut, eller granen ser så smal och konstig ut^^. (har tyvärr inte mkt bilder på mickes dator)

Godnatt


Nu ska jag sova i mitt älskade rum bredvid min älskade pojkvänn! Jag älskar det nu när jag fick in julbelysningen i granen:). Löööv it!

Dagens gjort!

Idag var jag ledig:). Sov till 1 och fick panik nästan.. Jag har ändå hunnit med mycket. började att dummsauga sängen och rummet och böt sängkläder sen dammsög lägenheten, Bakade 5 min kola, chokladkola och saffranskaka! Syster och hennes kille kom och fikade och så har jag försökt julpynta lite i köket med gardiner och lite tomtar men inte mycket alls (mamma har typ bara fått upp en ljusstake i lägenheten annars är det bara mitt rum som är pyntat hitills).

Var snäll mot bejb och gjorde chokladkola som var utan mjöl så att han fick några också!

Mamma tyckte att vi skulle göra något mönster så då använde vi oss av kolorna så det varrt en glad saffranskaka:) (och himlans góo)

Nikon

Pappa har skaffat sig en systemkamera and i love it!!


Min helg i bilder!


Jobbbade lördag och Söndag. Bild från i söndags och då var ingen av oss glada på slutet av dagen för folket slutade aldrig komma!!:D. Min kära mamma kom självklart då också (på bild).

Ensam hemma på lördagen och fixa snabb mat!
Efterrätt, prinsesstårta från jobbet! Var hemma och käkade, satt vid datan och såg TV! och....


Fotade!

Nu kommer mig blogg bli full av bilder istället för tråkig text och stor bildbrist!


RSS 2.0