6 Sanningar

♥ Jag HATAR Rusta vit väggfärg!
♥ Jag älskar att gå runt på Ikea
♥ Sitter just nu med färg i håret och håller på att blir ljusbrun i håret. (blir nog blonda slingor i senare men hos frissan säkert, passar mest i blond)
♥ Jag lär mig aldrig att man ska helst färga håret hos frissan än att göra det själv! blir ju aldrig bra annars:D.
♥ Jag har fölt Big Brother i flera år, sen jag var "liten"! BEROENDE
♥ I dag är det Onsdag!

Mellanblond/grön hårig!

Färga själv hemma ska man fan inte göra men det lär mig sig aldrig :D som rubriken säger, så ser jag just nu ut i håret typ :D hahaha! Men jag har inte blont som jag tänkte men jag funderar faktiskt på ifall jag ska färga till mörkblond eller ljust brunt hår eller tycker ni att jag ska ha blont? Snälla kommentera och säg vad ni tycker, eftersom detta är från blogg appen så får ni kommentera inlägget under för tror det inte funkar att kommentera på detta :(..

Här är två bilder jag tog nyss för att se på ett ungefär vad jag har för färg men ljusare och grönare har jag i verkligheten :D ser verkligen mongo ut på bilderna men skulle bara se hur hår färgen var haha men tänk bara på håret nu och bortse från de andra :D vad tycker ni

Testa förresten att kommentera på detta inlägg annars på det under :)

 


Underbara måndag

Det är fint vår väder och jag ligger kvar i sängen:D.
Vi hittade så mycket fel i lägenheten så vi har ännu inte flyttat in riktigt, vi håller på att målar alla väggar och de tar sån tid, vi har tapetserat, vi ska byta ut alla golv lister och grejer:D. Soffan fick vi dit igår iaf och sängen med men den ligger i förådet:). Vi har sovit i mickes föräldrars säng inatt, vi la över vår bäddmadrass över deras säng, det vart as skönt och man kom högre upp och de gillar jag:D.
Det värsta som finns när det finns en klocka i rummet som tickar, vet ni? Hans föräldrar har TRE klockor som tickar i otackt:D. Jag gömde två i skåpet men de hörs lite ändå:D. sjukt irriterande!

Idag ska jag färga håret (vågar egentligen inte men mitt hår ser för jävligt ut, hoppas det inte blir värre, haha) ska även packa ner lite av mickes kläder och så ska jag tvätta:D. får se vad som händer ikväll, inte mycket planerat men kanske åker till lägenheten och fixar,måste målas!

Lägger in bilder sen för har inge på denna dator:D.. Puss♥

Flera steg mot vuxenlivet!

Idag flyttar jag och micke! :) wihoo!! Jag har inte riktigt fattar det, först när micke hade vart och skrivit på att lägenheten är vår så förstod jag det, men vi fick ju vänta en månad till vi skulle flytta så det är typ släppt lite! Idag så har jag ju bara tänk på att vi ska flytta med man har ju inte insett hur mycket nytt och anorlunda det kommer bli! att det kanske var sista natten vi sov i Mickes rum, sista gången jag vaknar här hemma hos hans familj? att jag inte längre kommer att ha mitt rum (eller det kommer att finnas kvar om jag vill sova där nångång:)) att mammas och pappas blir själva hemma nu, att ingen längre av oss barn bor där längre! men jag tar ju självklart det som mitt hem fortfarande :). Laga mat och allt sånt varje dag nu:). Förändringen ska bli kul!! När man tänkter efter så känns det konstigt och blir nästan tårögd, det är ju ett STORT steg :) mot vuxenlivet nu då! :D haha.

Jag ska försöka komma ihåg att fota lägenheten tom och så ska ni få se sen när vi fått in saker och förändringen i sovrummet som vi ska göra i helgen:).
Micke hade en överraskning till mig i tisdags när jag kom hem, han hade vart och beställt vår dröm sängram:) men den kommer inte fören i April:(. Men då får ni se ändringen då med, kommer blir såååå snyggt tror jag:)).

Hörs kankse senare babes;) ♥


Min V.8

Äntligen hemma efter en hel morgon/dag/kväll i stolm på UF mässa:D. Tänkte visa er hur denna vecka ser ut så om jag inte har laggt upp inlägg på ett tag så vet ni varför och ni vet ju vad jag gör! :D.

Fel på Tisdag, vi åker från skolan 06.35, alltså gud jag kommer inte klara detta! :D

Uf mässan

Är just nu på Älvsjö:) vi ska sälja våra trosor på UF mässan här :). Här har ni resultatet av grenen vi målade :). Hihi


Lördags bilder

Söta? :D haha! Här är bara en liten del av de jag har, har på massa andra! Har på linnea och emely Friberg, herman, marcus och många fler, och på dem man aldrig träffar längre! På bilderna nu är det Katja, Natta, jag, Suzan, Linn och min syster :). (ej i ordning)


UNDERBAR HELG

Helgen har vart lugn och skön:). Jag har träffat kompisar som jag inte är så där jätte ofta med längre men var förut. synd tycker jag! I fredags så kom Riva hem som jag skrivit flera gånger:D Ja ni vet ju vad jag gjorde i fredas om ni läser inlägget nedan :). I lördags så var jag med dom igen, vi träffades på stan och fikade vid 3, senare på kvällen så satt vi hemma hos Natacha såg lite på Melodifestivalen och då var katja och suzan med också, och eftersom jag sparar på gamla kort och minnen så tog jag med mig alla skolkatalonger jag hade hemma från alla våra år på flygskolan och även Rodens och sen lite andra bilder som var för några år sen:D. Gott skratt kan jag ju säga! :D
♥De var så underbart!
Jag har saknat dom mycket, specielt Natacha, nu kanske många tycker det låter taskigt med vi ses inte mycket. Hon och jag var hela tiden förut och pratade i telefon typ varje dag och så och sen så sågs vi inte alls så tycker det är jätte kul att vi har träffats mer och pratar mer men jag har ju självklart saknat ALLA dom :). Men tror dom förstår!

Idag så tvättar jag och lite så! Tråkigt.. Haha jag hade glömt hur man gjorde med tvättmaskinen (de var typ ett år sen sist) och jag vet inte vilka färger man kan blanda och grejer så jag ringde mamma men de var så svårt att förklara så hon kom hit till micke och hjälpte mig:D haha men jag måste lära mig för nu kommer ju vi tvätta själva.. :( åh så tråkigt! Jag måste vänta till de är klart så kan jag åka hem sen och städa (jobb) och kankse träffa Riva innan hon åker hem igen :(. Så tråkigt!

Lägger upp bilder från helgen i ett annat inlägg för dom finns i mobilen så jag lägger upp dom snart för jag orkar inte överföra dom:D. Puss!

Fredag

Ja åter igen får ni veta vad jag gjort om dagen :D det bloggen handlar om, kul?? :P

Idag målade vi grenen rosa :) resultatet nedan! Det blev snyggt tycker jag och hoppas och tror att det kommer bli snyggt och coolt till de vi ska ha den till :).
Efter skolan gick jag till Coop med Johanna, köpte godis och en jätte fin ros till Micke :). Han skulle komma hem till kl 5 så skulle vi göra mat tillsammans men jag överraskade honom när han kom hem då maten redan var klar :) mysbelysning på och fina rosen på bordet, älskar ju honom och därför ville jag göra det för honom, och eftersom jag somnade under dagen och va tråkig på alla<3 dag:(..

Ikväll har riva kommit hem från Östersund så hon kom hem till Micke då han och hans föräldrar inte var här :P senare kom Melsa, Emelie och natacha också, hade jätte mysigt! Drack vin, åt godis, chips och satt och snackade :). Me like! Nu är jag ensam och ser på step up på 1:an, brukar de ha såna bra filmer? :). Får se när Micke kommer hem :/, tänkte packa ner lite tallrikar och så i tidningar och så till jag blir trött och ska sova :). Nu blev de långt, men tänkte avsluta med lite bilder :).


Imorgon är det helg!

Fick svar från blogg.se i morse, om att det inte gick att kommentera på bloggen. Jag brukar skriva från blogg appen och på deras uppdatering så funkar det tydligen inte att kommentera men de skulle fixa de, så på de inläggen som är från appen kan man inte kommentera på:( tråkigt och jobbigt eftersom det är lättare att logga in där och skriva, eller det är så mycket skönare! :).

Idag då, började skolan 11 då jag och mina medlämmer i Uf företaget åkte till en skog och hämtade en gren som vi sedan åkte med till skolan. I morgon ska vi måla den Rosa:D.. Ni får se senare varför och hur det blev :). Kl 1 började jag jobba på Pelikan till kl 6! Det var kul att jobba där idag faktiskt, var skönt för det var inte så mycket att göra och tiden gick ovanligt fort :).

Imorgon är det redan fredag och helg! Det går läskigt fort nu för tiden, denna vecka alltså.. :O Jag ska äntligen träffa Riva som kommer hem i helgen från Östersund, där hon pluggar! Saknar henne ♥


Hittade en oseriös men snygg bild på mig och Riva? ;D.

Godnatt

Sov ju som vanligt lite på kvällen så jag har svårt för att somna :P fast om jag bara lägger mig ifrån mobilen och slutar glo inne på internet så skulle jag nog somnat, börjar bli trött faktiskt:). Imorgon börjar jag 11 så det är ju skönt! Nej nu måste jag sova :) hihi godnatt!

Bilder från fotografiska, från Haiti!


Lite nytt och att kommentera ska fungera nu:)

Nu har jag suttit hur länge som helst och försökt fixa med bloggen.. Är inte jätte nöjd men det är så himla jobbigt att hålla på så man blir väl aldrig nöjd direkt:D. Funkade inte det jag ville! men att den blev bredare var bra:). Någon som vet hur man gör anfang (det heter så va, haha?), Jag gjorde det men det blev hur konstigt som helst:(.

Juste, de funkade tydligen inte att kommentera förut men ska nog fungera nu :). Ni som sa det till mig att det inte funka kan väll börja kommentera nu :) haha! Kan inte alla som läser kommentera? hade vart mycket roligare:).

Nu ska jag fortsätta spypa med Riva, måste vara social:). Puss ♥


♥Älskar denna bild och älskar dom som är med:). Farmor, storebror och storesyster, jag älskar er!

INSPIRATION

Att sova efter skolan är då jag sover som bäst, alltså det är så himla skönt.. Förut kunde jag somna lätt på kvällen också om jag hade sovit under dagen, men jag kan inte det längre. Jag hade jätte ont i huvudet igår (som jag har VARJE dag, måste verkligen kolla upp de) så jag vilade och somnade en stund. När jag skulle sova så låg jag hur länge som helst, alltså gud vad inspirationen snurra runt i hjärnan. Jag fick så mycket inspiration, jag vet nu hur jag vill ha på den väggen som man ser direkt när man kommer öppna dörren hem till mig och micke:). Jag ska också försöka göra om bloggen lite:) ska in på någon designa din blogg sida och se vad de har för roligt:).
Jag och micke var på mio och köpte lite småsaker idag, mycker fina saker har dom!


Den här fina är med i jyskbladet denna vecka! Ska nog köpa den, bakom den på väggen vill jag måla Grått..
♥ Jag har börjat älska grått och vitt!
På den så ska det vara några ljusstakar och ramar och kanske en as häftig "bok" som också är en låda på mio som man kan ha på skänken:). och vår fina välkommen skylt som vi har köpt, tror ni inte det blir fint och välkommande? än att bara ha någon vit vägg, skylten och en tavla:D... Vill flytta nunununu och inreda så som man själv vill ha:) åååh!


14 februari

Alla hjärtans dag idag och också två år och två månader tillsammans med min prins :). Jag älskar honom så enormt och trivs så bra med honom så jag ser fram emot flera dagar, veckor, månader och år tillsammans med honom! :).

Det firade ensamma hemma idag och gjorde inte sån stor grej utav det, det var skönt faktiskt :). Stå i mjukiskläder och göra en god mat och sen låg i soffan och kollade på tv och åt mycket onödigt (vart dock för mycket som jag ångrar nu faktiskt :() det var skönt att bara va hemma och fira! Ingen big deal, haha! Det var super god mat vi gjorde och jag är stolt över oss då vi inte så ofta gör mat själva :D men det kommer ju ändras nu då vi måste:).

En sanning
• jag gjorde min livs första svampsås idag och den vart så himla god, sjukt stolt:D haha!

Tänkte börja med att skriva några sanningar om mig lite när jag känner för eller kanske en gång i veckan men då blir det mer än en sanning :).

Skulle bara skriva lite snabbt innan vi ska sova. Bilder på vår goda mat idag (såg inte så fräsch ut på tallriken dock haha) och Micke gjorde as god fläskfilé, eller kryddan åh så:). Micke gjorde även som han kallade det "jordgubbsblomma".


Söndagsmys

Sitter just nu och ser på kontoret med älsklingen i soffan :). Idag har vi vart hos han hela dagen och åt även pizza idag:D. Igår var jag hos min bror med familjen och Micke :) de åt pizza men då åt jag sallad så kunde ju äta pizza idag :). Beställde barnpizza men åt bara halva:D haha! Man blir ju så jävla mätt på de.. idag var det vår sista dag som vi bor här tillsammans med hans föräldrar, de åkte precis till Arlanda då det åker till sri lanka i 3 veckor :) avis :(. När det kommer hem har vi flyttat så vi har vart hemma med dom idag:D.. Nu är det tv som gäller :) kontoret, time out och sen Wallander

Lite bilder från igår


Godmorgon :)

Nu ska jag upp och fixa mig och hinna äta! Idag ska jag börja jobba kl 12 på pelikan, det var flera månader sen jag jobbade där :P..
Det var så typiskt att det blev idag då jag skulle med mickes familj till han syster och fira henne :(.. Vi skulle dit för två söndagar sen och då ringde de från pelikan men då sa jag att jag inte kunde jobba men sen så vart alla sjuka hos mickes syster så jag kunde jobbat men fick inte reda på det fören på morgonen :P så vi skulle åka idag, eller alla har redan åkt förutom jag för jag kände att jag inte kunde säga nej den här gången också :(( :P men så synd för de händer alltid mig :P..

Nu måste jag gå upp!!


Projektarbete

Jag och två tjejer i klassen (annica och johanna) har ett projektarbete ihop. Vi skulle från början ha "modevisning" i aulan fast med studentklänningar så det hade vart kul för 3:orna men de funkade inte och de va lika bra känner jag nu:D haha vem skulle vara modell och grejer:D sen tänkte vi göra broschyr me vårkläder från olika affärer i Norrälje men det var inte många som ville va med så till slut blev de bara edblad och Co som ville vara med så igår var vi på Edblad och hämtade massa kläder och smycken och fotade i skolan (inte den bästa platsen, men eftersom de var snö ute fick vi vara inomhus) till projektet. Vi själva fick vara modeller och de var vi ju inte vana vid men jag tycker att det gick bra, fick mycket fina kort på dom, usch jag gillade det verkligen inte att vara modell men det var ju vårt projekt så fick göra de:D.

Så nu lite foton, och mina tjejer ♥





Detta är en liiten del av de vi fick igår:).
Mina fina tjejer :)♥

Bilder

Ja förra veckan sa jag ju att jag tog med kameran med på stan och pappa "lärde" mig fota lite:D alltså det var ju inte mycket men jag lärde mig:P. jag är nybörjare med systemkamera iaf med all inställning och så:D

Denna tog jag innan pappa visade
Efter inställning

Här med när solen var med men inte alls sysn på de jag tog:D haha!

Med sol:D


Blir nog roligare med bilder sen när jag kan inställningar:D jag över på de med eftersom jag går på i-valet fotografiskbild :) ni tror säkert att jag är efterbliven nu! :) de kanske jag är lite men de behöver vi ju inte säga.....

Hjälp mig plz! :):)

Åh, jag håller på och försöka fixa bloggen, men jag är SÄMST på det! får fixa till lite senare:P. Det är några som sagt till mig att det inte går att kommentera på min blogg:(. någon som vet om man kan fixa det eller så? det är ju bara säga till på facebook då?:P. det är synd att det inte funkar eftersom jag inte får så mycket OM det skulle fungera:D. tråkigt då!.. skulle vara kul om någon kan hjälpa mig med så själva inlägget och det blir längre på sidan och att bilderna ska vara större:). om jag ändrar på hur stora det ska vara så kommer typ inte hela med eller så händer det ingen skillnad:D haha problem!!. Hjälp mig gärna:).

Godmorgon:)

Sitter i skolan och har precis gjort provet :) tog mig inte mer än en kvart så väntar på att börja kl 10! Fast nästan alla i klassen börjar 9 så kan hänga med dom :). Provet gick jätte bra och tror på ett MVG och hoppas på det :). bra morgon :))


Boring

Idag har jag gjort det tråkiga, pluggat! Imorgon bitti då jag egentligen ska börja kl 10 så ska jag dit och göra prov kl 8 på morgonen :(. Men då är det över i alla fall :) gött! Så nu ska jag läsa igenom lite och sedan sova. Godnatt då :) (tråkigaste inlägget :D)


Inredning

Jag och Micke gick idag efter skolan och jobb och glodde lite idéer till vår lägenhet! Jag vill att det ska kännas lyxigt, nej men stilrent! Vi vart helt kära i en sänggavel, gammal klocka och massa små grejer på Mio idag:). Det var åår sen jag var där och jag är super glaa att vi gick dit:). Känns som sovrummet blir det bästa jag tänkt mig :) hoppashoppas!
Vi gick och kollade tapeter och småtjejer på rusta med :) vi ska byta ut fondtapeten i sovrummet och vi har hittat den vi vill ha på Rusta :). Åh vad jag vill ha nyckeln till lägenheten nu och fixa allt(:!! Ni får se bilder sen om typ tre veckor:)..

Nu måste jag sova, godnatt


Godnatt gott folk :)


New in

Här är lite från de jag köpt de senaste två veckorna:).


Söndag

Jag ligger fortfarande kvar i sängen.. Helt sjuk! Fast jag ligger och ser på tv :). Jag känner mig bakis idag fast jag inte var ute eller drack igår :S satt ju bara hemma! När jag skulle sova så kändes det som att jag skulle bli magsjuk eller få migrän men imorse hade jag bara ont i huvet så det är skönt att bara ligga i sängen då :). Ska snart upp och fixa mig och städa för ikväll blir det familjemiddag :)

Hihi min syster och farfar i jul :)<3


Tjattjat

Det är helt sjukt, jag har packat ner huur myyycket kläder som helst i min resväska inför flytten. Trodde det inte skulle få plats med så mycket för tycker den har blivit full så fort när man reser :P men jag har inte vikt kläderna har lagt ner dom så det är rätt platt oh det fick plats med massor :D tyvärr har jag ingen bild från innan men så här ser det ut nu, den var PROPP FULL förut!



Melodifestivalen

Då var det lördag :). Jag har idag vart med mamma till görla där vi lämnade in saker på loppis och kastade skor! Rensade ju igår :). Sen hämtade vi pappa och åkte ner på stan och fikade super Goa semlor på café tullen :). Jag hade med mig kamera från skolan och pappa hjälpte mig att få fina kort och visa hur man ska ställa in för att få bilderna bra :). Ni kan få se dom en annan dag :).
Idag skulle jag träffat ett gammalt gäng som jag var med för några år sen, en killkompis är hemma i helgen från Göteborg men jag vet inte om det blir något så nu sitter jag och väntar på att melodifestivalen ska börja :) blir nog de ikväll med Micke och mamma :) lördagsmys! Vad ska ni göra ikväll?

Söt va? :D haha


Dagens

Jag har världens tråkigaste fredag då jag inte gör något och är ensam :( förutom mamma och pappa då:), har tven på i rummet och tänkte fortsätta rensa och packa saker till flytten :) sen blir de säkert tv med mamma:).

Ni får en liten dagens outfit på mig :)
och mitt rum som det set ut nu ;O (sover knappt hemma längre)

 


Kanal 5 <3

Älskar kanal 5! Varje vardag brukar alla bra program börja kl 3 och sen fortsätta hela kvällen! Har typ alltid något bra att se efter skolan :).

Kl 3 och sedan efter..
O.C
Unga mödrar
Afv
Grey's anatomi
Biggest loser
The big Bang theory
Vänner
Och sen är klockan halv 8 tror jag :D om inte the big bang theory är dubbelavsnitt, kommer inte ihåg om det var något efter vänner men sen kl 8 börjar ju alla program på övriga kanaler med :).
GRYMT!


Fredag igen

Redan fredag :) om exakt 3 veckor får vi nyckeln till vår älskade lägenhet:) 21 dagar kvar :D.

Jag hoppas att alla fattade inlägget igår, man kan ju drömma lite ibland att man är känd och har tusentals läsare;) det kändes rätt nice att skriva det men inte så nice sen när man egentligen vet att det typ är högst 10-15 som läser och då är det mycket haha! Så många har jag ;) *stolt*

Jag ligger nyduschad i sängen :) eller var klar för typ en halv timme sen :P kl 2 ska jag möta Annica och Sanna på station :) ska göra lite ärenden på centrum :P måste verkligen börja fixa mig men har ingen lust. Vill inte gå ut i detta bajs väder, vill ligga kvar hemma osminkad i min mjukisdress :). Måste ty ärt börja fixa mig nu! Chao

Bild från julen


Torsdag

Eftersom man blivit riktig känd för sin blogg och har tusentals läsare vaaarje dag så måste jag ju foto det mesta jag gör nu för tiden så att ni får se och dagens outfit :). Var i skolan idag och drog sedan till flygis och fikade med Sanna :) kaffe och semla och skitsnack! Tummen upp! Jag pluggar nu har har precis ätit mat hamburgare (bild på det med såklart ;)) massor med bröd och det är inte bra för nu mår magen Inge bra men den har gjort sitt jobb ;).
Här får ni dagens bilder mina trogna tusentals läsare, ni gör min dag;)


Nails

Jag bryter av mina naglar heeela tiden så för någon vecka sen köpte jag lösnaglar som jag inte tidigare än idag tog på :). Fina men nångång vill jag göra riktiga och inte sånna lätta :D hoppas mina växer lite nu för det brukar växa på rätt bra när jag har dem på för då kan jag ju inte bryta av dom :).
Ser verkligen att det inte är äkta, det är rätt fult egentligen :D


Jag älskar det dagar man ska gå sent i skolan men får gå hem tidigare! <3


Skolan

Är just nu i skolan:) sjukt seg dag, började kl 10 och klockan är nu halv 1.. Det går så segt och Slutar sent idag 16.40 :(. Måste hem idag och träffa mamma och pappa som jag saknat :) träffa dom senast lite i söndags :P tänk när jag ska flytta vad jag kommer att sakna dom :P

Om 10 minuter börjar lektionen, UF (ungföretagsamhet) igen som vi har varje dag.. Så trött på det nu :(


RSS 2.0