Stockholms trippen

Godkväll!
Igår åkte jag och Cilla hem till Linn i Stockholm :) vi shoppade först, gick och åt och sen åkte hem till henne :). Wilma och Malin kom också:). Vi gick sedan ut på kvällen och vägen hem var för jävlig!! Vi var hemma 5 på natten efter vi fick stå i en buss i 20 min innan han åkte i väg för att bussen var trasig, sen skulle vi byta buss men den åker mitt framför näsan på oss när vi springer efter. Nästa buss gick om en timme men vi åkte med en annan men då fick vi gå 1,5 kilometer hem :D vi kom hem iaf men fan vad arga vi var, haha! Sov Inge bra alls och alla blev typ sjuka :D när jag kom hem åkte jag och hämtade lite packet :) två från Nelly.com och ett från h&m :) så idag har jag testat 14 trosor som jag fått hem:) det var rea och jag behövde byta ut tydligen tyckte jag :D shoppa även 3 bh:ar :)..

Här hjälper vi vår gravida vän Linn att knyta skorna :)


På väg hem!

Sitter i bilen på väg hem mot Norrtälje från Småland :(.. Hade velat stanna längre men Micke ska jobba imorgon men jag är såå tacksam att han hängde med och så :) blev iaf två nätter :) firade jul igår hos farmor och farfar som jag skrev om och så :) idag var vi hos mormor och morfar och firade innan jag och Micke åkte hem :). Vi ska hem nu till Micke och fira mera jul med hans syster och barnen :) fick ett paket innan vi åkte på julafton men blir lite idag med :) härligt med julafton hihi. Alla har tyckt att jag har vart en skitunge nu under dagarna med all julklappar :D men man växer nog aldrig ifrån det, inte jag i alla fall haha! :)
Fina mormor och morfar idag :)


Julklappar

Vi har firat jul idag hos farmor och farfar :) släkten var här och åt julbord och delade ut julklappar till dom från oss och tvärtom :). Jag fick pengar av dom! Vi delade även ut julklappar från familjen eftersom vi åkte ner igår men det vad inte alla för min bror och syster firade jul hos deras respektive så vi firar oftast dagen efter :P jag är jävligt glad över mina julklappar iaf :) haha och ett riktigt gott skratt och tårar efter mickes paket till mig :) fick så mkt fina saker :)
Fick mjukisdress, bok, pengar, glas, ljusstakar, halsband, presentkort haha ja ni kanske ser på bilderna? :) fick jätte fint örhänge av min syster som jag ska ha på nyår tror jag:)

Sist men inte minst paket av älsklingen :) jätte fint armband och sen ett stort paket fullt med tidningar och så mellan alla låg ett litet kuvert i fast med en STOR överraskning :) ni ser på bilderna:) tror ni jag är glad eller?:) jag skattade och grät hur mycket som helst samtidigt så till och med min mamma och syster grät :D åh så underbar kille jag har :)
farmor vad vår tomte :)

 


GOD JUL!

Gud jul mina få läsare :)
Nu sitter jag i bilen med mina nya mysstrumpor som jag öppnade imorse från tomten :) jag och Micke fick öppna ett paket var från hans föräldrar på morgonen, vi ska fira jul hos dom på måndag kväll när vi kommit hem från Småland som vi är på väg till nu för att fira jul med mina släktingar :)
Ha en god jul :)


Lite mer mm i livet!

Fick en till julklapp idag :) av min kollega på Småglin, min gamla handledare :) tackar pulleruttan!:). Usch känner mig så dum, de fick bara en amaryllis av mig när jag slutade praktiken där, får gå och köpa något mer till dom, för det är dom värda:).


Nagellack

Kolla så fula mina naglar var nyss, typ hälften borta! Jag har nu målat på nytt, guld från h&m. Inte det bästa nagellacket kanske men jag ska ha en röd tröja på jul med guldhalsband så jag funderade på att ha guld nagellack och hittade det på h&m när jag var där igår så det fick bli det ;) blir nog fint fint! Konstig guld färg bara, men men :D

Hittade även ett gammalt nagellack i skåpet :) det silvriga! Haha sånt hade man ju typ jämt förr, men jag insåg att de passar ju min nyårsklänning som kom hem igår och passade så fint på :) så det nagellacket blir det på nyår! Haha


Julgodis med pepparkakssmulor

Bakade lite julgodis ikväll som jag ska ta med mig till min syster imorgon då jag och Micke ska till henne och hennes kille och fika :) det var ett tag sen vi var hos dom då tänkte vi drar dit innan vi börjar jobba :) gott va?


Tack mina fina kollegor på Småglin :)

Fick en julklapp idag av mina saror :) så fina och jag har armbandet med:) tack så mycket!

Från Edblad och Co
image description


Jullov:)

Jag ligger än kvar i sängen:) hihi! Jag vaknade imorse med jätte mensvärk så jag låg kvar och bara vilat och det är mycket bättre nu :) nu kan man ju ligga kvar när det är jullov! det händer inte så mycket idag, ska snart gå upp och äta en sen frukost haha :) sen ska jag fixa mig och sen får vi se vad som händer fram till kl 5 då jag ska jobba till kl 9 ikväll då det är tomtenatta i centrum :) hoppas vi ses hihi:) puss

Jullov och ligger kvar i sängen :)


Måndag och ny vecka:)

Började dagen och veckan med sovmorgon till 11.40! Har pluggat idag, behövde verkligen det!:((..
Nu ikväll har vi pyntat granen hemma hos Micke och jag har precis bakat lite :) blev Inge bra :( men gjorde chokladkola och ena smulade jag ner pepparkaks smulor i, tror att det blir gott :)

 


4 advent

Det är söndag och 4 advent :).
Jag sitter på jobbet och har precis beställt en nyårs klänning :)) så jävla fin! Jag köpte faktiskt en nyårs klänning för precis en vecka sen :D var i Täby och hittade en på bik bok och det var halva priset så den kostade bara 200 ;). men kollade lite på Nelly igår och hittade en annan som jag blev kär i :) jag hoppas hoppas den passar :) fick 100 kr rabatt om man gillade Nelly.com på Facebook och då får jag betala 500 för klänningen:) så glad just nu Haha! Ni får se den på nyår och inte nu :P puss

Lägger upp lite julklappar som jag har slagit in för att få lite julkänsla nu när det regnar ute :P


2 år och 3 dagar

Ett fint kort på min älskling när vi var ute och åt i onsdags och firade 2 år tillsammans :) (vet dock inte vad han gör på kortet, men). Åt jätte gott och efterrätten var super, trippel pannacotta med lakrits, hallon och vanilj smak :) lite mkt med tre olika men de slank in..lite mer mm i livet!


Julfest!

Är kvar på jobbet och fixar mig! Stängde kl 6 men nu snart kl 7 så ska jag på julfest på pelikan :) mitt andra jobb :D. Det ligger också i centrum så var onödigt att gå hem emellan. Det ska bli jätte kul och trevligt för det var ett tag sen jag jobbade där och träffa några som slutat där tidigare också! :) bytt om till en finare tröja :) från h&m
Ser ut så här och uppsatt hår :)


Fredag idag! :)

Idag har jag haft sovmorgon till 4 :). Vad har jag gjort? Kl 3 åkte jag och pappa oh hämtade min syster, vi åkte och böt en tröja från Edblad och Co. Till en klänning, vi gick och fika snabbt på tullen och sen mötte jag upp Ebba och Annica snabbt, dem var med mig och köpte julklapp till mamma och sen gick jag till jobbet och här sitter jag ensam :). Visst hann jag med mkt på en timme? :)

Idag har jag på mig halsband och linne från bik bok, kofta från Gina och byxor från h&m. Inte mkt som syns ^^
Visar även klänningen jag bytte till, vila/ Edblad 299:-


2 år med älsklingen idag! :)

I dag firar jag och älsklingen 2 år :) han slutar kl 7 och senare ska vi ut och äta och fira vår 2 års dag tillsammans :). Ska bli så mys men synd att han slutar så sent:(.

Vill även gratulera min kära farmor som fyller år idag! :) grattis till henne<3


Jobbar

Hejsan :) som vanligt börjar jag nu med; länge sen jag skrev sist:P haha men jag skriver när jag känner för det för de brukar alltid bli massa pauser men nu när Jag har skaffat iPhone så kanske det kan bli mera inlägg :).

Jag sitter iaf just nu på jobbet (Småglin), Är sådär med folk. Jag jobbade i torsdags och fredags med, egentligen så är det praktik men jag har fått lite jobb tider med och igår och torsdag var handledaren hemma med sjukt barn så då fick jag jobba själv så det blev betalt :) skönt det ju för annars hade man vart här dom två dagarna fast med obetalt eftersom det egentligen är praktik då :P

Tänkte visa er två tröjor som är köpta på primark när jag var i London:)

Igår bar jag den där rosa fula tröjan med ugglor men den är otroligt skön så kunde inte lämna den hemma :D
och idag bär jag denna sockersöta skjortan :)
Puss svejs <3


RSS 2.0