God Jul!

God jul på er! 
Idag har jag åkt bil i 4 tim så just nu sitter jag här ner i Småland hos farmor och farfar! satt just med spikmattan bakom mig här som farmor fick i julklapp:) är ju inte lite röd och prickig där bak nu^^, där kunde man tolkat de fel kände jag ;Dhöh. på tal om julklappar så har jag inte fått något än kan man säga, eller fått pengar av farmor och farfar men de köpte jag saker till mig själv som underkläder och kavaj, super snyggt! Imorrn ska vi hem till mormor och morfar och fira där så får paket i morrn men de blir nog inte så mycket, mest pengar som vanligt! åh de är inte heelt fel..
Har vart fullt hus här hos farmor, är helt slut idag.. Sov  3 tim i bilen med så de gick förjä vvla snabbt att åka ner hit kändes det som och de är ju skönt=) hihihi. Ska försöka somna utan sällis bredvid mig inatt, får se hur det går och jag ska sova SJLÄV nere i "källaren" , lärrrit! Snart blir de julskinkmackor och te sen sussa kanske så massor med julpussar på er! Ha en braa jul :). /corneteg.blogg.se

Hade de lilla svarta på mig idag! ;)

beccaboii här!

Chachaa! sitter just nu hos bby:) han står just nu i duschen och sjunger låter det som och lyssnar på musik, åååh han e bara för sööt!:)
Sen lovet har börjat har jag för det mesta bara vart med älskling och haft sällis om nätterna av honom:) underbart..
Vi har sett film och svullat som bara den, vi har vart nere på stan lite och ikväll drar vii till syster och hennes kille för att se film och han sover hos mig inatt igen.
imorgon blir det jobba och sen på kvällen ska jag nog umgås den sista kvällen med Micke innan jgag åker till Småland, på julafon!!. Nu låter det som att han e klar så ska säga hejdå här nu och snat åka hem till mig:).

 pusshej och vill bara säga att jag tycker såå mycket om dig Micke! ;) /corneteg.blogg.se

(skriver när ja ha nått roligt att säga! börjar bli lite torrt ^^ ihi)


sötsötsötsötsötsöt.......

De va ett tag sen nu! jag har vart upptagen med den bästa;).
Jag har haft sovsällskap i några nätter nu och pussats sönder min haka så tro inte att jag har snubblat när ni ser mig^^ haha låter för jäävla sjukt men japp, så e de när man inte kan sluta mysa och när man pussas men skäeeggig smuttis!:).

Har vart sjuk hela veckna typ men har orkat mig till skolan och vart med smuttis:). Aa fan orkar inte med de här nu^^ ville bara säga att jag e kär och att jag e glad, så kan de gå! pössss <3 /Corneteg.blogg.se


Now i'm that bitch..



Klockan är över 12 så Grattis Roxana på 18-årsdagen :)<3
Festen igår var Niice! Bilder finns på Facebook men kan fixa hit några sen också:).

Idag vaknade jag vid 2 med huvudvärk och fick frukost på sängen av mamma:). Låg kvar i sängen med datan i knät till 6 och då var de Oth på tv och hela familjen kom hem på middag! Bror med Camilla och syster med Emil och lilla ensamna jag som är ända singeln^^ men hade lilla hunden Albin hos mig iaf :) så fick pussas ändå^^.
Imorrn blir det studiebesök på Arlanda och tror de kommer bli super kul faktist:).. Jaa alltså egetligen har jag inte mycket att skriva, jag är inte trött än tyvärr så då blir de att man skriver här typ och så blir de så här^^:D men ska lyssna på lite musik nu och sen sova:). Puss /Corneteg.blogg.se

nu drar jag på fest för att fira Roxana som är 18 på måndag:) Have fun!


Ser ut så idag! Spettsklänning.

12.48

Igår efter mitt inlägg somnade jag diirekt. Vaknade upp sen igen vid halv 12 då vare Jordan, rättsläkaren på mitt schema, haha. När jag låg hemma och var sjuk så såg jag på det så nu ser jag på de nästan varje kväll så jag sover alltid sent och de är inte bra, men om man blivit van så är det skönt att sova lite :).

Idag är jag hemma från skolan, hade ont i magen imorse (hatar att vara tjej ibland) ^heehe. Om jag skulle bli bättre så tänkte jag dra till skolanmen vi ska jobba med projektet och våra dator e sjuuukt sega i skoln så känner att jag stannar hemma och gör det istället:). Sitter i köket just nu och har lyssnat på NRJ på Bella och tyras "lillaprogram" och nyss Kenza som var där igår:). Nu ska jag börja plugga för jag måste verkligen komma ikapp i de där projektet.... MÅSTE hitta en resa nu sen kommer de gå som smör! Känner mig lite vuxen som stter i köket med datorn och pluggar och har en deadline som måste vara klar snart, de är inte ofta jg sitte i köket och pluggar, annars sitter/ligger jag i soffan eller sängen med datan i knät men aa strunt där alltså, nu ska jag börja pussar! /Corneteg.blogg.se

Say mama

Det blev inte så mycket i skolan idag, vi har börjat med ett nytt projekt "min semesterresa" letar fortfarande hotell och flyg, och jag ska "resa" till Spanien. Fixade till bloggen också, tack Chilleboiii.

Just nu sitter jag trött här i min säng och ser halv 8 hos mig, efter de ska jag fortsätta fixa lite i rummet. Var och köpte en insättningbyro med 4 lådor som jag ska sätta in i min garderob så får plats med mer kläder:) bra förvarings tips! (kan visa bild senare). Jag ska fxa fram min julstjärna med så jag får någon julstämning i rummet med:).. I morrn ska jag till skolan kl 8 bara för göra ett prov:( buuhhu, vill soova, haha! /Corneteg.blogg.se


RSS 2.0