Morsdag och en födelsedag!

Precis det är morsdag idag så grattis alla mammor!

Och Säger Grattis till snyggfilip! ;) 17 år idag


lägger upp en bild på honom med!


(fick tyvärr byta bild^^ men den e snygg den med!)

Grattis Cecilia älskling 17 år!


Exakt ett år sen! :)

Min söötate bäste vänn...

Som sagt jag älskar dig! <3

Sommarn närmar sig!

Dagen har vart otroligt häärlig förutom tandläkran lagade två hål (A) och jag tar aldrig bedövning, jag lagade 2 hål på en kvart, de gick otroligt bra!
Jag och N'atta har vart ute typ hela dagen, vart på stan och kikat bebiskläder för henne syster, prisent till Cilla som fyller 17 år idag! Grattis gumman!
 Fikat på pelikan och svettades som bara den där ute(okej de lät inte fräscht, mn de var otroligt varmt idag), cyklat runt stan och till kärleksudden :)). Kvällen var jag hos Natta och sen hos mig och hon gick hem vid 10 tiden sen har jag bara suttit vid min sega data därför blir de ett litet sent inlägg..

Sen är jag så glad för klänningen från Nelly har kommit tillbax så den är beställd nu :))))) yeeeyy!


Jag vet ni har typ sett den flera gånger nu, men ni får se den igen! hihiho :).

Bilder från idag.



        
/R.C


Varför?

Buhuuu, loggade in på nelly.com precis och just den klänningen jag tänkte beställa finns inte äns kvar!!:O men de andra finns.. funderar på att beställa den med ljusare färger. hittat andra klänningar men självklart finns inte min storlek på dom heller..

Idag vaknade jag tidigare än vad jag trodde eftersom jag vart så slut efter helgen.
Jag satt på alarm på kl 11 för jag tänkte sola och jag kan väll halvsova i solen, men jag vaknade runt 10 och ca kvart i 11 gick jag med min bror på en halvtimmes promenad men hunden Albin:)) så härligt, gick i shorts och linne, de var tillochmed varmt i det.
Sommarn har kommit!

Jag har solat med CIlla idag och en timme innan själv här hemma.
Vid 5 gick vi till nautilus och körde på där, körde massa styrka sen väntade vi i 20 min och då gick vi på abs så kännt mig duktig idag (Y) hehehö..
vid 8 kom Amdreas och var här en putte stund för sen skulle han åka til sin mormor"/ så nu har jag haft tråkigt..
Fnderar på om jag ska göra iordning mackor nu och kolla på tv :) kankse kolla på big brother som börjar om  10 min:P hahaha :DDD. Puuus /R.C


Härlig frulle på balkongen!

Läsa, och massa sol olja och mobilen med massa musik.

Idag..


Nelly.com

Igår beställde jag kläder från Nelly.com :)) skulle beställt en av dom där tre klänningarna jag visade upp förut men just den jag ville ha fanns inte i min storlek "/ men de andra fanns..


Den överdelen blev de eftersom jag har så mycket svarta bikini trosor så fick bara bli överdelen..


och dom här skorna..

Jag valde mellan två par skor, ett par svarta men bara en rand med nitar eller runda saker (dålig på att förklara haha),
Hittade dom här igår och dom såg lite roligare ut så blev dom i stället ;))).


Den här kläningen har jag bestämmt mig för. Ska kolla igen i morgon om de har fått in nya så om de finns i min storlek så beställer jag den DIREKT!!

Blev bara att jag städade toalettrummet och satan va rent de är nu! skrubbade väggar, golv, tak och alla grjer som va där inne och rensade bort typ hälften av småsakerna vi hadde där..
Ska köpa nya blommor och krukor, toasitts, drapperi och måla om lite, ska ändra färgerna där inne! :)) just nu är de typ rosa och slus blå?:D mest rosa då, de är för vägarna och golvet är blått och nu ska vi ha svart och grönt men får se hur de blir me golvet och väggarna:S men man får ha småsaker i sart och grönt:). Puss R.C

Söndag

Hallå bloggen! allt bra med er? med mig är de väll bra lite trött bara, eller faktist e jag inte så himla trött, vart ännu tröttare de andra dagarna..
Min långhelg kan beskrivas med Jobb och slappa hemmakvällar.. Jag har jobbat heeela långhelgen.. Fredag kväll var Andreas här och vi glodde på talang och film efter, eller vi kollade inte så mycket på filmen för Linns mamma och bror var här så vi retades lite med Calle^^ han e såå sööt! Sen igår var jag hemma hela kvällen med och gick och la mig rätt tidigt så jag inte var så trött idag med..
Igår på dagen var jag och Cilla jävligt taggade på fest eller nått liknande men sen så fort man kommer hem är man inte taggad mer, så hela helgen har vart så seg och slappt:(.
Usch, folk nästa helg MÅSTE de hända något, då jobbar Sofie på söndag hoppas jag så då jävlar på lördag! haha får se vad och om de blir nått.
Men hör av er folket om ni vet nått då!!
Nu hade jag tänkt och göra rent heeela toaletten, golvet och rensa allt MEN, Grey´s anatomy börjar 17.10 så jag får nog städa efter de då eftersom One tree hill inte är ikväll!!! :((((( buuhuu,bara för att jag var taggad för de och kom ihåg de idag.. Aja jag städar och de behövs med så de fårbli, och i rummet sen dusch efterde:) sugen på joggingtur med men vill inte ha ont i halsen så skiter nog i de.. gym imorrn!!(Y). Pusss /R.C


Kolla vilken tuff bil! vet ej vems de är men de är iaf någon på gården..
Tror inte den fungerar äns ;D men otroligt söt..


Emelie  som verligen är djurvän, haha NOT*
Lite då...

Fredag

Goddag! sitter och käkar frulle, ska snart börja göra min iordning för jobb, börjar kl 1 idag , hurr sköönt som helst?
Igår var de min värsta dag dagen började med jobb och jag fick jobba själv ?:O eller en tjej är edmig men hon står aldrig i kassan och de vart jävligt mycket sallader igår och då måste hon stå där nere och fixa dom så jag vart typ själv där uppe med hur mycket som helst..
Men CIlla fick hjälpa min i typ n halv timme? hon var där med Emeli och fika men hon vart tvungen och jobba, snäll chef va hahaha:D..
Jag var helst slut efter de men sen drog vi till gymmet, orkade inte ta i för mycket för huvudvärken kom fram då, var ute i klan och sen när jag kom hem mådde man då skiiit..
Ont som f*n i huvet, magen sen när jag hosta trodde jag skulle spy, uusch de var verkligen en dåålig dag! och dåvare tur att man fick börjar kl 1 idag så man fick sova lite:)) eller mycket!
Nu måste jag göra mig i ordning sen drar ag, sen ska jag till tandläkarn idag så kommer säkert få gå i från när de är mycket folk^^ hihi puuusss ha en bra dag ! / R.C


Biiatches

Godnatt

Alltså jag är sjukt sugen på smoothi men familjen sover så kan ju inte göra de nu:(((( åååh!!
just nu när men är sjukt sugen så går de inte.. har inte druckit de på jätte länge.. aja, ska kanske äta nått eller dricka jätte kallt vatten, mmmh:). ska lägga mig i sängen och kolla runt lite på bdb med tror jag sen soova eller läsa kankse de behöver jag verkligen,blir nog de men de blir inte en lång stund.. puuss och gooodatt/ R


Skulle inte sitta helt fel....

Tjaaa!

Kvällen spenderade jag ute med goda vänner.. De var riktigt mys, Patrik kom också till oss och vi satt väll mest i vår lilla park här på flygfältet och pratade om mycket, om vad som händer i sommar, om flygskolan goda tider och sjukt roliga människor eller konstiga! haha.. Sen hittade Linn och Patrik lite gemensamma saker! De tyckte nog inte Linn om tror jag:D haha, de hade samma musik smak och de typ sjöng alla låtar och Linn blev lite irriterad när han viste om alla kändisar och kunde låtar och de var hans favorit låtar med som hon tycker om:D. Och historian om 2pac, hahaha.. lite kul faktist! Ja vi var ute i några timmar..
I morgon ska jag till tandläkarn och innan ska jag ringa Natacha och sen ska nog jag och Cilla hem till henne förhoppningsvis! länge sen man va me henne så! Sakanr´t /R.C

Tisdag

Solen kom precis fram och de gjorde inte dagen sämmre! Eller de gjorde mig gladare:) Vädret gör verkligen humöret,eller hur man ska säga de^^.
Har inte gjort mycket idag som vanligt.....Har fixat lite med disk (duktigt!) sen typ legat i soffan och kollat på tv.
Gick upp rätt sent också eller låg vaken en lång tid med! Gym blev de inte för min del vill nog vila med träningen eftersom jag har ont i halsen och sen ska jag jobba hela helgen och då vill man inte ha ont i halsen!
Har inga planer för dagen så får se vad de blir, blir nog bara att sitta hemma framför tv och datan^^ promenan skulle vart skönt, men fårse klockan är så mycket nu ändå och alla program börjar snart^^ haha, fast de är väll inga jag måste se! får helt enkels se vad som sker.. /R.C

00.08

Känner att min mage är som en stor ballong just nu... Käkat pajen typ 4 ggr, gått fram och tillbax och bara käkat och käkat:D. I morgon blir de gym med Cilla kankse, jag går med henne och tränar jag med eller kankse går med och bara är me henne:D haha honvill inte gå själv! Får se hur jag mår..

Nu som de flesta kvällarna ska jag se klart på big brother sen ska jag sova. Eller sova vet jag inte, brukar alltid vilja göra nått innan, idag ska jag nog lägga in massa kläder i garderoben och kanske fixa lite i rummet, känns alltid som att jag vill göra nått innan jag ska sova,  wierd.. Puss sov gott sen /R.C


Satan va gott de var!


Blåbär/hallon paj och Talang

Japp rubriken beskriver de jag ska göra nu!
Jag och CIlla har precis gjort en blåbär/hallonpaj :)) La in den i ugnen precis nu när talang börja, så i reklamen får vi se om den är klar. sen blir de att mummsa!!
Och vi har ju inte käkat lite idag:P. typ en hel rund brieost, har typ en kvart kvar på den^^ hihi.. Jag åt mest då, får blir gymm i morgon då om man mår bättre!  Puss nu ska vi se på tv / R.C


Tack Cilla

Nu har Cilla suttit ett tag med min blogg och fixat, nu får den vara så här ett tag sen ska jag knakse fixa texten och sånt.kanske mer färger, vet inte rktigt. men tycker om den som den är nu med:)) förutom textstilen^^. 
Tack pilla på Cilla (L) / R

HAHHAHA!

Måndag

Hallå!
Vaknade idag av att jag hade ont i halsen och hostade som tusan, men nu är de bättre...
Har bara legat och kollat på tv idag, de är ju ett sånt tråkigt väder idag! Skulle vart skönt med sol..
Cilla kommer till mig sen och ska hjälpa mig med blggen, de gick ju inge bra för mig igår-.- Cilla kan de där bättre än mig så nu kommer de nog komma upp någon header iaf:)). Ska nog hoppas in i duchen nu innan hon kommer :). Puss

Juste Grattis till William och Diego som fyllde år igår. Har grattat dom men glömde skriva de igår^^ hihi..
/ R


goooodnatt

Nu orkar jag inte mer,,, Jag har suttit och försökt få in en ny header men de går verkligen inte, blir aldrig någon skillnad, gått in på massa sidor och kollat om tips, alla har skrivit samma sak men på min kod står de helt annat!!! Ååh, får tvinga Cilla hjälpa mig med de. Ska lägga mig nu tror jag, hostar som bara den och klockan går som f*n, går så himla fort när man fixar bloggen.. så irriterande att jag vet hur man gör typ, men de går bara inte! aja de löser sig.. Nu går jag och lägger mig, pussar och sov gott R.C

Tre små söta klänningar man vill ha!

Super söta klänningar man vill ha till sommaren med en fin solbränna:))
När man är utomlands och kommit hem med brunkropp:))) 
Hittade dom nyss på Nelly.com  599 för alla tre, kan tycka de är lite för mycket eftersom de finns typ sånna linnen för typ mindre än 200 kankse. Eller de lär väll att komma.. 


Gillar mer ljusa färger, Passar mig mer..

Gillar verkligen baksidan på den här klänningen, ser mer ut som ett linne ifram.

Den här är också jätte söt, som en liten kjol till..

Funderar på att köpa en , vill verkligen ha nån enkel blommig klänning.
De är svårt att välja, tycker om färgerna på den första och den andra är ju så fin i bak och de är de jag skulle vilja ha på min klänning,. Den sista kanske är den jag minst vill ha, finns kanske någon liknande kjol någonstans man kan köpa:P. men den är ju ockås väldigt fin.

Gillar nog mest den i mitten! Fastnat för rosetterna:)).

kommentera gärna om vad ni tycker!!. Puss / R.C

Söndag

Helgen har väll bara vart lugn för min del och dom jag umgicks med :)
Fredag drog vi in till stan för att gå på Rix fm. Jag och babycilla drog in tidigare för att lämna tillbax lite kläder, jag böt en tröja till ett linne, sen köpte jag en kort jeansjacka:))
Rix fm, var väll sådär, kunde väll vart bättre artister de var slutet som var de bästa när de var Måns och emd.
Sen åkte vi hem och bussresan var nästan de roligaste på kvällen:P förutom när de sista sjöng då..
Lördag blev de att jobba, blev inte så mycket timmar eftersom de va inte mycket folk så jag slutade tidigare, mådde inte så bra heller, så jag drog till lokalen här vid min gård eftersom vi hade städardag på 3 gårdar så vi grillade där och umgicks, sen kom Cilla och Emelie dit och när Eurovison börja drog vi hem till Linn för att kolla, mer än de hände inte på kvällen.....
Idag nar jag legat i sängen mest och hostat, se handlat med mamma sen hemma igen-.- booring.
Nu börjar filmen igen, puss på er, hoppas ni har haft en rolig helg:)))
Och bilder har jag inga..../R


Goodnatt!

Okeej, som alla andra dagar så ska jag nu se klart på bb sen ska jag sova direkt:) Ska upp vid 10 i morgon och sen ut på springtur med min bässtaCilla :)))))) lova yaah baby :) <3333
Puss och godnatt /R 

Torsdag


Hur kan jag vara så trött om dagarna när jag är ledig?
Idag gick jag upp halv 11 fast de är ju inte likt mig men jag idag va jag tvungen att gå upp då.
Drog till skolan lämnade böcker sen sa adjö till elever och lärare :).
När vi var klara drog vi tlll sportfältet och se när flygskolan körde brännboll, 9:orna mot lärarna :)) )orna vann sen körde 8:orna mot 9:orna och då vann 8:orna:D höhö, Fast dom var ju typ dubbelt så mycket mer.....
De var sjukt kallt ute idag, så de blev ingen fika ute eller på café som vi tänkte.. Jag och Cilla gick hem till henne och såg på film och käkade kladdkaka. Senare blev de gymm för att träna bort de^^, vi gjorde merst styrka så i morgon halv 11 så ska vi ut på en härligt springtur:))).
Imorgon blir de att åka in till stan med, ska först lämna tillbax en tröja sen lete klänning och sen blir de ´Rixfm med brudarna tror jag :)) yiihoo!
Har inge mer att skriva så nu blir de tv, får se om jag somnar är så sjukt trött men jag ska se bb sen så jag lär ju inte somna , hihiihiihihoooo. Puss / R

utskriven

The hills blev de inte efter "mötet" drog direkt till Roxana så drog vi hem till mig och gjorde mest ingenting :).
Nu är jag utskriven från skolan ochså, de och gick jätte bra på mötet, pratade om Handel eftersom jag ska byta dit och sen kom min mentor och de bestämmde att jag skulle dit imorgon igen och lämna tillbax böcker och är tvungen att säga hejdå till klasskompisarna och lärarna :D haha.. Nu ska jag se the hills som jag har tjatat om eller så ska jag se Grey´s Anatomy, och de börjar ju nu, men ska se the hills om de inte hakar :) Puss


säger hejdå till er i morrn:P. hihi, men inte till Roxana :))
henne ser jag mer i sommar och massor me mer dagar.
/R

Onsdag

Hallå!
Nu har jga solat en liten stund, de blir inte så länge för mig för de är inte kul att ligga där själv och då går tiden grymt sakta.............
Har precis duschat och nu ska jag göra mig i ordning för sen gå till skolan -.-
De ska alltid komma upp sånna saker  just när man kan göra annat eller när man verkligen inte har lust.
Om ja inte skulle dit skulle jag gått till Cilla och solat där istället me henne, eller se på the hills.. Men nej jag får gå till skolan för ett fort "möte" bara i de fina vädret:( när jag kommer hem ska jag nog se på the hills för igår kollade jag bara på ett sen blev de sova :).
Men nu sk jag fixa mig och sedan gå, skriver sen lite om "mötet" kankse:) puss / R

Vill utomlands nuu!

Nu ligger jag i sängen och jag ska försöka titta på 3 avsnitt av the hills:) om inte datan segar..
Jag har testat alla mina tre bikinisar och testat om jag verkligen vill ha dom, vet inte om jag kna lämna tillbax heller, har ju prislapp kvar och så men jag vet nte riktigt, de blir ju att jag har kvar dom de vet jag ju själv:P.
Men de ser ut som om man får en såån liten byst fast de har jag ju med men de se ut som en putte liten:P.
Allt kläms ihop i den lilla bikinin typ:P men dom är fina så, äsch:) får väll se hur mycket bad och sol man kommer hinna med här i hemstaden, man lär väll få jobba mycket och om jag badar någon annanstans som t.ex O-hamn eller utomlands spelar de väll inge roll, jag tycker dom är fina så :P.
vet inte vad jag ville komma fram till där hihi, måste väll bara tvinga mig själv och inse att jag ska hs dom :).
Men nu blir de the hills förhoppningsvis sen sooova:)) puss och godnatt /R


Cilla ville verkligen att allt skulle passa in :)) <3

Tisdag

Idag var jag ledig och sov ut, fast jag vaknade nog flera gånger inatt.
Tror de var för att jag var nervös eller orolig att chefen skulle ringa och säga att jag skulle jobba, men telefonenn ringde inte :P eller jo men de var mamma. Hon sa att jag och hon ska till skolan i morgon och prata me syon och skriva under att jag hoppas av skolan. Äntligen!
Så idag har jag slappat och inte gjort mycket alls, Satt vid tven , och datan sen satt och solade ett tag men vet inte hur länge xD
Senare drog jag, Cilla och Linn till gymmet, jag tog inte i så mycket för de var mycket killar där som var vid maskinerna där man skulle träna, ville ju inte sparka bort dom bara:D haha.
SÅ jag och CIlla bestämmde att vi ska gymma i morgon kl 11 men vi får se om vi gör de för när Linn skulle boka instruktör så stog en Tjej där som skulle ha ABS pass och hon sa att de inte var mycket folk då tvingade instruktören in oss där och en efter så skulle hon få boka tid:D haha, snällt va? så vi fick vara med där och de var första gången, där tränarman mage och rygg men de var ändå rätt skönt och jobbigt. Jag och Cilla tänkte ju köra mycket mage i morgon men nu kankse inte vi behöver gymma i morgon, kanske kan gå ut och springa istället? ska fråga CIlla, hihi..
Pratade precis med Cilla i telefon och sa att snart börjar intagnings grejen till eurovison på lördag och då sa jag att hon fick gärna komma hit, så kan vi se de fast tänkte inte äns göra de men jag ville vara me henne:P och då kan vi kolla resor med:)). Men nu snart kommer hon, pusssss/ R

Svennebanan

Blogggeen,tjaa! :D.
Helgen har vart hur lugn som helst, Fredas var jag med Emelie.. Cilla skulle komma till oss för vi skulle se film men de blev sent sen för hon drog till parken med några för att kolla lite folk. Men sen rinde hon och fråga om jag och Emelie ville ut och spela lite fotboll med Henne, Patrik, Felix och Filip :) klart vi gjorde och de va väll kul så länge de börja regna och då drog alla hem. Jobbat Lördag och söndag och idag:). Yey pengar! hoppas på mer jobba i veckan och innan lönen:P.. Lördag kollade vi iaf på Filmen jag CIlla och Emleie. Vi kollade på Australia men den var ju hur lång som helst men den va ändå okej, vi missade lite i början så vi fattade typ inte vad dan handlade om :S. hihi. Emelie drog hem mitt i filmen med.  Söndag jobbade jag och då Kom CIlla och Pratrik för att fikade sen drog vi hem snabbt sen senare drog jag och Cilla till Patrik för att se film:). Den var ju okej, men hände samma saker hela tiden så de var ju inte så kul att se, de tog bara självmord..  Idag ringde telefonen 10i 11 så då var jag tvungen att gå snabbt in i duschen och snabbt fixa mig, sen drog till jobbet och jobbade 6.5 timmar och sen drog hem oh somnade på soffan när Cilla var här ;D sry Cilla, men jag var helt SLUT och du kunde väll slå mig, hon drog tydligen och joggade själv, jag tror inte jag skulle orkat ändå efersom jag är så torr i halsen och började hosta.. Men de var iaf otroligt skönt att sova, och nu ska jag se klart Big brother sen lägga mig i sägen med datan eler sova direkt ifall telefonen ringer i morrn med, vill ju inte vara så trött då.. Puss / R
 

Saknar Cilla, hann inte vara me henne eller prata idag ..:( <3


Jahopp

Shulullu :)
Fy va stel jag är i kroppen när jag reser mig upp efter jag har suttit ett tag, tror de är träningvärk och de hoppas jag, hihi. Inte för de är skönt men de känns bra efter en träning^^. Jag rukar inte ha så mycket träningvärk längre. Jag har ju som sagt ett program som man går efter när man är på gymmet men såg idag att de var 2 månader sen jag gjorde de , jag har kört mitt lilla egna men idag gjorde jag de lilla programet Och de va ju några maskiner man inte gjort på länge så kankse får täningvärk för dedå:P. Senare var jag med Åsa och vi satt hos mig och pratade om mycket sen gick vi ut och passade boll tillvarandra och sen kom hennes syster Kim och fan va flumm de blev :D.. Vi satt på fotbollsplanen och typ sjäng, skrek och moddade varandra och sen senare satte vi på dans musik och dansade grot och överdrev som tusan:D. Haha de va jävligt kul och vi hittade på lite eget med:) Eller Åsa hittade på..

Nu kollar jag på big brother och de är väll inte ovanligt^^ men de är sjukt kul med sånt där live program när de får uppdrag och allt de gör :D hihi..
I morrn är de marknad, får se om man får jobba men de tror jag inte, annars vet jag inte, får höra av mig till någon och kanske gå ut och käka med nån och kolla runt lite och köpa godis:))) Aja får se vad jag gör:) Puss & Kram / R

Känns som om jag inte har nått liv när jag ligger hemma hela tiiiden!!


Den åkte i rätt så snabbt:)) han nästa inte njuta, haha...

Innan 4 gick jag med Cilla till gymmet för hon hade bokat ny intstruktör:D rätt så bra pass eller vad man ska ska de fick hon. undra om jag med ska boka ny? men jag vet vad jag vill träna liksom men allt kanske inte är bra för en? Får tänkta på saken. När jag kom hem hade jag inge internet i ca 1 -2 timmar mer än en timme iaf och de söög.. Hade  inte mycket att göra så jag låg i soffan och halv sov och när jag bara ligger hemma så käkar jag för mycket så jag gjorde lite chokladbolls "smet" xD fyymig.......... I morgon tänker jag gå till gymmet iaf MÅSTE typ de. Sen hade jag tänkt ring min chef och prata lite jobb sen kanske gå till skolan och slriva ut mig därifrån:)))) Men ska ringa och se om hon är i skolan först! Uuusch inge lust att g dit-.-.... Nu får vi se om Gustavo svarar på mitt sms snart, fårgade om han ville gå promenad nyss men han har inte svarat ännu:P. Jag får väll byta om eller nått och om han inte svarr får jag fårga e annan eller gå sj'lv men devågar jag inte om de blir mörkare nu, hihi.. Pusssss / R


Haaaaaaaatar denna daag!

Men ändå gillar den:D...
Men de är ändå inte min dag. Har dålig hår, sminkdag och  kläderna.. ååååhh va jag hatar sånt! Håret går inte att fixa och sminket ä helt wierd. Snart kommer jag gå naken med!! Kläderna sitter inte som jag vill heller:P.. Fel på kroppen med! haha jaja sånna här dagar tycker vi inte om............Men de bästa på dagen är att jag slipper gå till Cilla på cafét och köpa morotskaka som jag har vart sugen på i flera dar eller veckor, Hon slutar om 15 min och då tar hon med en stor bit till mig istället:)))))))))) yyyyeey.. Faan va gott.. Nu lär ju tiden ta as lång tid för de^^. Kl 4 ska jag med Cila till gymmet för hon ska ha instruktör och de orkar inte jag, för jag kör mitt egna lilla schema.. Jag vet inte ännu om jag ska dit och bara kolla eller om jag ska träna, vi får se.. har inte så stpr lust att träna fast då kanske jag bara kör kontition för jag har lite träningvärk, haha.. Nu ska jag sätta på andra datan och kankse kolla på The hills har missat de komkom ut förra veckan coh tror ett kom igår med så ska se på dom nu:) Puss /Rebecca

Ingen rubrik

Alarm på 10.30
Somnade om
Gick upp 11.15
Är inte alls pigg
Vill sova!
Ligger framför tv:en
Funderar på att göra mig i ordning och kankse gå på promenad:))
Är sugen på MOROTSKAKA!!

Vad ska jag göra? Jag  börjar med att göra mig iordning sen kankse gå ut kanske..


Åka utomlands skulle inte vart helt fel.. Sooooool!

/Rebecca


Ännu ett inlägg

Danne vann:) fast de visste jag tror jag och jag hoppades vekligen på honom, okej de där var ändå år sen:D haha de han vart vinnarn 2003 haha de var år sen^^ haan var ju grymmt skön:).

Nu har jag  bäddat rent i sängen så nu ska jag gå och lägga mig:) och ska sätta alram på halv 11 kankse? eller är de för sent.. Får se om de blir kl 10 eller 10.30.. De ska alltid vara moln och inge sol när jag är hemma:( fatta hur mycket jag skulle kunna sola:) men på fredag blir de sool och dåå ska jag sola, sen resten ska jag jobba och i helgen ska de yp vara jätte varmt och sol -.- såååå typiskt!! Jaja jag får väll städa toaletten eller nått sånt;D haha, Puss och kraam. Nattinatti

Nu är ni inte så tuffa va?...
/Rebecca


hatar när pappor alltid ska bestämma vad man ska se på tv!

Jag satt just och kollade på Big brother men sen kommer pappa och säger att jag ska se på fyran men jag sa nej och då kommer han på att han ska spela in fast han siter och kollar nu:O åååh! och man kan inte se big brother sammtidigt som man spelar in för de är på boxen.. Hatar sånt! han satt ju och kollade på de liksom ofta han kommer se de igen sen.. han kolar aldrig på nått an spelar in sen men men nu är de iaf slut, de höll på i bara några minuter som tur var. Vet inte riktigt va de heter men han tycker de va as kul men de va ju bara äckligt, de var as fula och satt och smaskade och bläää.. Jag är lite arg för de och de kanske märks? men snart är de big brother igen och då blir jag nog glad igen:))..

Jag var hemma vid halv tio igen fårn den där, hm "mode-kvällen" kallar jag den.. Haha de var mest tanter där, vi var de yngsta som var där men de var lite kul ändå. De hade BH skola och de tog typ av sig tröjorna och de när gubbar va där, sen make up skola, och modevisning, de var väll mest tant kläder och aa inget  för oss:D.. Sist var de några som vann saker då och Cilla, hennes mamma och hennes syster van :O. Men Cilla van de bästa av allt En timmes ansiktsbehandling och hon ska betala en hundring till så får hon en halvtimmes tid mer och lite lyxigare :O. Man blev ju inte lite svartsjuk.. Får väll köpa sånt där själv sen när man har fått lön och så^^.  Vi bokade gratis tid för en tjej som ska komma hem till Cilla och prata om hennes prudukter och vi ska väll få testa och lite så:)). Blir nog kul..

Nu ska jag se klart på big brother och de är final kommer inte ihåg vem som vinner mellan Danne, Kajsa och Larsa :D. Hörs sen . puss /Rebecca

090505

Hej ännu en dag!
Idag vaknade jag typ då och då igen men gick upp 2 igen:O i morgon ska jag sätta på alarm så jag kommer upp i tid:D.. Och inte sover bort hela dagen.. Jag åt frulle sen kom Cilla till mig direkt efter hon hade vart hoss sjukan. VI glodde på Tv och käkade mackor. Hon drog precis för hon skulle hem och fixa sig för ikkväll.. Ikväll ska jag Cilla, hennes mamma och syster och Anna, en kompis till Cillas syster Malin. hoppas ni hände med där! Vi ska på någon modekväll? eller vad kallar man de. Jag vet inte riktigt vad som ska göras där och så men typ se på modevisning, BH skola, lra sig om  prudukter och så.. Eller CIlla sanått sånt tror jag , men jag bloggar senare och säger hur de va och va jag tyckte :)..Nu snart ska jag nog börja göra mig iordning sen kanske gå till flygis och fylla på mobilen eftersomjag aldrig gjorde de igår hihi får se om jag gör de idag me.. Pusss


Hej igen, känner mig så duktig som skriver så mycket idag:D.

De kanske inte är så mycket, men för mig är det de:D, lite iaf.. Jag är jätte dålig på att lägga ut bilder, jag har lite fast de är ju kanske på mig själv då, efter jag har färgat håret, jag är ljusare och jag har sagt till alla att jag är gul i håret men INGEN håller med och Cillas mamma sa att Cilla vara gulare än mig :D haha, snällt:P. och cillas hår är fint så aa blev gald ändå:P hihi.. Men jag tycker mitt är gult ändå:P.. Jaja.. BIlder får komma upp här smart då:)).
 
I morgon eller hela veckan är jag ledig, jag ska börja jobba snart då som jag nog har sagt flera gånger så jag är hemma denna vecka sen börjar jag jobba.. as härligt, men måste göra någon nytta känner jag för idag var jag ju jätte seg, men vad ska man göra ensamn och de är fult väder, förslag? (a).. Ikväll är de big brother med, sitter och kollar nu och de är ju sjukt kul, de är från  när Linda rosing var med:)) men hon  är inte kvar nu för de närmar sig till final nu:( hoppas de kommer nya program snart...

När jag rensade i garderoben

Hittade jag dom här mjukisbyxorna som jag har sytt själv;D


Och en tröja som ger minnen, haha...

Onsdag



Ser skillnad?:)

Valborg


 

Lördag




Cilla och hennes fuuuula cykel;D höhö

Jag med morsans snygga cykel..




Ja som ni ser så vart de mycket bilder från lördas och de hände mycket med, både roligt och minre rligt:) :(.
Lördagen var, sola,fika,cykeltur med Cilla, Parken och vänner sen en händelse, och ni ska tas faaast!!
Puss ska se klart på big brother nuuu :)) /Rebecca

Färjan 2

Duschen gjorde susen (Y) xD haha. Jag är mycket mycket piggadare nu.. OCh nu har färjan 2 börjat och de ska jag se tillsammans men min Fiis CIlla som är på väg till mig nu =) plingar nog på nu snart. hörs mer ikväll:).. Måste bli bättre på de här me bloggandet;P. höhö. /Rebecca

090504

Jag är heeeelt slut i kroppen!
Har ingen ork alls och vill bara sova fast jag gick upp kl 2 idag :O. Vaknade och var pigg vid 10 men jag gick aldrig upp och sen somnade jag och vaknade då och då men ändå gick upp kl 2, Jag sover sjuukt mycket och jag blir ju bara segare av de. Om evar sol  morse hade jag gått upp, men tyvärr så va de inte de och de är inte de i morgon heller tror jag:((.  Nu snart ska jag hoppas in i duschen eftersom jag har vart och gymmat idag och sen måste jag piggna upp lite, eller mycket.. Sen ska jag kankse fylla på mobilen med 195 så jag kan smsa gratis till dom som inte har comviq:D. Pengarna tar slut så fort..

Jag ska försöka fixa min blogg någon dag med:) Den ser så depp ut, den ska ha mer färg, lite mer sommrigare och nya header:).. Får se när de blir, CIlla du får hjälpa mig^^ hihi..

Nu ropar duschen :))))  hihi! Puss

Jag är ljusare ihåret med:) färgade i hm, onsdas tror jag^^,  /Rebecca


Say you love me

Lördag blev de, ? hm, sola, sen fika med CIlla och matte:) as mys länge sen man sågs och pratade med Matte men inte CIlla, den fisen träffar man ju varjedag!.Men de vart ju inte mcyket prat, vi försökte ju bara hitta nått man kunde göra på kvällen ju och så:D kul för matte men hoppas du hade de myys ändå, de är ju alltdi mys att träffa mig coh fisen;D höhö.. Kvällen hängde vi i parken och blev okeej där men senare hände de en sak som jag inte ska säga men jäääävla idioter!! Er/dig ska vi få fast.. Hoppas vi bara hittar dig din jävel. Sry språket men man blir ju förbannad! Jag och CIlla förade hos mig och gjorde oss jävligt snygga för kvällen:D hahaha elr hur CIlla? Vi träffade Robban sen vid parken träffade vi Melinda, Linn, Axel,Niclas och Patrik och lite senare kom Niclas, philip och Robin (?) och vi träffade ju fler där nere :).

Idag har jag jobbat och sen kom hem och böt om till träningskläder och satte mig i sängen och va så nära på att somna direkt men jag var så duktig som drog till gymmet ändå (Y) one tree hill började och de va typ nya program så de blev mest kondition där samtidigt:D Får gå dit i moron med och köra lite styrka kankse, massa maaage:)). Men nu ska jag sooova för jag fick typ hostattack tyyp, Pusss godnatt /Rebecca

Naaatiinatti

Igår var de då valborg.. kl 10 åkte jag in till stholm och shoppa upp alla pengarna:D. kom hem med rätt ycket ändå:) underbart! Kvällen blev hemma hos Linn med familjen och CIlla och henne mamma:) Efter 10 drog vi till södraberget men de var ju slut där så vi drog ner till parken och där träffade man folk men de var så kallt så de förstöre nog allt, de vart faktisgt rätt så dålig valborg "/ men kul att träffa lite folk ändå:). Idag solade jag och fick massa färg:)) och du har jag upptäkt vilken ful solbränna  jag kommer få av min övedelsbikini, När jag sätter på mig bh så ser man ju och samma när jag har linne :O. jag har sån överdel utan band ja, hoppas ni förstår vad för någon:D. Sen har jag vart hos CIlla, skulle ner til kärleksudden men de blåste kallt och så så vi drog till Cilla och satt på baksidan :D sen kom Andreas och Kalle på hans baksida men de kom över till oss och satt och prata en stund:))... Skulle blivit chill hos Robin idag men han drygade lite så vi drog hem till mig och satt vid tv:en bara:). Nu ska jag se klart på big brother sen sova för jag är helt slut. Fatta inte hur jag kunde vakna så tidigt idag, typ vid halv 11, de är bara inte likt mig och jag somna typ vid 3 halv  4? aja:D. MEn puss och godnatt allisammans /Rebecca


RSS 2.0