Stadig frukost

Jag tänkte gå till gymmet imorse vid typ 10 för att träna sen sola men jag somnade lite efter 3 igår för jag låg i sängen ocb glodde på bb live i typ 2 tim, var as kul men fan man har inget liv när man skaffat bb live :D men så de var inte så populärt att gå upp tidigt i morse när man vet att man kan sova längre :D jag sov istället (sån jag är, tyvärr ibland) men då tänkte jag att jag måste äta en stadig och rätt nyttig frukost :D än att äta massa smörgåsar eller nudlar:P

Skitgod frukost och den höll länge :)


DRÖMMEN


Drömmen var att springa ut på studenten i en Jones and Jones klänning, den i spets men nu blir det tyvärr inte så då jag inte får tag på en.. Den blommiga som var först hittade jag nyss på deras sida (vill inte köpa där ifrån, de är utomlands och de kostar säkert mycket med frakt och om jag ska skicka tillbaka så blir de bara strul säkert, men Nelly sålde en som tog slut fort tyvärr), den skulle jag verkligen vilja ha, till sommaren eller så! Den va verkligen jätte fin:). Jag har fått hem en klänning idag som jag förmodligen ska ha på studenten men jag såg jävligt bred i den tyvärr så jag får väl träna mig fin i den eller leta annan:D.. Får se vad som händer!

Jag har kollat runt massor på internet, har hittat sjukt fina saker som jag vill beställa.. Jag har precis beställt från H&M men jag har dock inte mycket pengar efter all hyra (haha;D) men jag ville unna mig lite så jag är pank sen fast det ska i o för sig betalas om 30 dagar höhö.. Men jag hittade jätte mycket saker på Nelly med men de får jag faktist hålla mig för att köpa tyvärr.. Inte lätt nu när hyra ska betalas:( :D... Sitter verkligen och drömmer mig bort i dom där kläderna! de är ju gratis iallafall.. Måste sova nu, puss och godnatt fina folket♥



Mönstrat


Vågar jag? Jag tänkte beställa denna kjol från H&M. Tänkte bära den på sommaren, matcha ihop med vitt linne och virkad vit väst, och bruna ben hoppas jag. Vad tror ni, säg ärligt om ni vågar?! :). Men man kan ju alltid testa, jag kommer nog göra det iallafall!

Den där klockan




Den här fick micke av min familj när han fyllde år:) eller vi fick väl den typ ihop till lägenheten och jag fick dammsugare av hans familj som också var till oss säkert! Jag älskar den här klockan, det var ju självklart vi som hitta den och önskade oss den:). så snygg, Vad tycker ni?

Älskade säng

Jag gick runt idag och tänkte att åh snart äntligen kommer vår sänggavel som skulle komma den 4/4 och det är ju en vecka kvar:) men när micke kom hem idag från jobbet så sa han att den har kommit :) skönt eftersom vi beställde sen i februari! men de regnade så vi åkte aldrig och hämta den, vi ska nog hämta den imorgon när båda är lediga och då hoppas jag att det inte regnar! När sängen är uppe så kan vi äntligen börja sätta upp saker på väggarna och så :) även sätta upp de sista i hallen och så då en spegel ska upp och tavellister :). Vi har även fått upp lite i dag, en skitsnygg klocka och fyra masker som är rätt läskiga:D..

Min kära mamma kommer om typ en timme, då ska vi rensa tvätt för det har jag inte lärt mig än :D haha! Jag har bakad kladdkaka som vi ska mumsa i oss :)
Så här ser det just nu ut i vårt sovrum..


Svårt att tro på

Tror ni jag gick upp tidigt och gjort någon nytta? Jag har jätte lätt för att ligga hela dagen och bara sova när de är molnigt ute så de blir mörkt i rummet, som det var idag! Jag gick upp lite efter halv 1.... Vaknade flera gånger men om jag drömmer eller ligger kvar har jag super lätt för att somna om och drömma vidare och sedan vakna och somna igen! Tvingade mig upp sen då klockan var jätte mycket!! Det vettiga idag är att jag har duschat haha. Skulle dragit till skolan på i-val bara, de ända jag hade i dag 14.30-16.40 men jag strunta i det, gör inte så där jätte mycket där så jag ska försöka fixa lite med de hemma, har lånat hem kamera :). Ska försöka börja plugga nu och verkligen göra lite NYTA!!!
Saknar min fina vän!


Tisdag

Idag var jag ledig, sängen har typ aldrig vart så skön som den var imorse :) jag låg till kl 12, jag var jätte hungrig men de var så skönt så jag låg kvar ändå. Jag har vart duktig idag då jag städade och var även och handlade mat, haha! De var svårt att cykla med två stora påsar full med mat, kände mig vuxen när jag gick runt med inköpslista och skulle handla maten hem till mitt och mickes egna hem, men de är underbart och Micke gjorde maten :).
Resten av kvällen har jag kollat på one Tree Hill, vad händer med de liksom, inte likt de förra:(. Sen kollade vi på
Maria wern som vi missat på tv, till de åt vi fruktsallad och glass..
Jaja tråktråk, nu ska jag sova, ska försöka göra någon nytta och gå upp tidigt imorgon! Puss


Ny vecka

Denna vecka är jag ledig rätt mycket då lärarna åker till Norge i morgon :) eller idag (kl är ett på natten).. Jag har slappat för mycket ändå efter skolan, i helgen och så. Imorgon ska jag ta igen lite, måste städa (jobb), skulle gjort de i helgen och idag men jag tänkte gå och göra det till jag skar mig i fingret när jag skala potatis :(... Jag har ursäkter heeela tiden känns det som! Jag är så trött på mig själv för ofta... Men jag ska fan fixa de imorgon! Jag ska försöka slita mig från big brother live nu och lägga mig i sängen för att sova bredvid min kärlek som redan sover :) puss och godnatt

Ingen missade väl våffeldagen i söndag?


Rubrik

Det händer inte mycket i mitt liv så därför händer det inte mycket här på bloggen heller! Är för trött på dagarna, men ska försöka skriva mer här när jag har något att skriva om och så såklart :) Fortsätt att kika in här
Hemsk bil på mig, ni ser ju hur trött jag ser ut..


Är stolt över mig själv!

Jag går upp tidigare på morgonen nu eftersom jag bor lite längre från skolan än tidigare, men jag går upp och orkar gå upp tidigare så jag till och med hinner äta frukost som jag nästa aldrig gjorde förut:p känner mig piggare och orkar längre dagar, ärligt talat! Nu snart ska jag klä på mig och sen kila till skolan :).

Halv uppäten frukost!


ÄNTLIGEN!!

Vad fanns det då i lådan jag hämtade på posten tror ni? :) jo min STUDENTMÖSSA :)) beställde även klänning idag till utspringet:) det känns så bra nu för nu har jag typ allt och allt sitter bra åh så:) satan så skönt!! 

 


Springskorna!

Syntes nog ganska bra när jag var ute och gick :D eller??!

 


Mobilinlägg

Jag sitter i soffan påklädd i träningskläder, känns as bra! Ska snart gå en promenad till massa affärer och så :) ska till rusta, blomsterlandet, sen till Micke sedan ner på stan till Åhlens, och posten och hämta ut ett packet :)) ska visa sen vad de kan vara i den;) sen ska jag nog hem med allt sen kanske jag ska gå hem till mamma och pappa för att hämta en hammare och lite så och jag har bestämt att jag ska gå till allt och inte åka bil med Micke! Eller be om skjuss :P! Se you soon babun!
Haha stark brud... Not!

 


Tapet

Vår underbara tapet i sovrummet! Det kommer blir så fint där när vi är klara där inne :)

 


27 månader

Igår beställde micke hem bredband och för tv åh så, de kommer inte fören ungefär 2 veckor, hon sa 2-4 veckor:O.. men vi får stå ut, båda har ju iPhones så de går bra utan tv faktiskt, men de går nog fort till vi vill kunna börja se på riktig tv:D. Jag sitter faktiskt vid datan nu och har internet kopplat från iPhonen, de visste jag inte att man kunde, mickes systers kille som är ganska bra och insatt i sånt berättade det för oss idag! väldigt bra tycker jag, och smidigt.

Idag firar jag och micke 27 månader tillsammans:) Jag älskar honom så himla mycket min prins :). Vi firar det inte något idag, man måste väl inte fira varje månad tycker jag inte, haha!

Jag har fotat liite på det jag fick i present i måndags:). jag fick ju stekpana, toastgrill och dammsugare men de har jag inte fotat, och lampa utav micke:). Det här är mest från min syster


En kruka som min syster gjort, eller gjort finare med tre olika änglar bilder:) jätte fin tycker jag. och i krukan så var det en blomma som hette lyckliga Lotta, den passade super bra för jag vart kallad lotta på Bråkmakargatan när jag var liten, haha!


Ännu mer blommor från syster och hennes kille :). De är verkligen de finaste roserna, så himla fina färger. Jag fick även de som är bredvid, en liiiten söt vattenkanna och en låda, texten på lådan betyder tydligen flickvänens låda tror jag syster sa! gulligt! Älsklar såna inredningssaker och stilen:).


och mera blommor, från mickes föräldrar:) fick dammsugaren av dom med:).

Åh mina älskade vin glas fick jag utav Ebba :) så himla snällt! vi var på stan i lördags och så visade jag dom för jag har sån vinkana (kallar de nu när jag inte vet hur de riktiga ordet stavas, haha) och så fick jag dom sen när jag fyllde år:) så underbart! ska nog börja samla från den där serien då de finns champangeglas och sånt med:). De är från Åhléns! (lampan jag fick utav micke ser ni på bilden med)



Jag fick presentkort på systemet utav min bror, haha. Och så fick jag pengar såklart, men de får väl alla?! eller man önskar sig^^
Alla bilder är tagna med iPhonen så därför är det inte den bästa kvaliten!

För det är ingen vanlig dag...

För det är min födelsedag hurra hurra hurra! :) jag har haft en skit grymt 20 årsdag :) helt grymt! Nästan bästa födelsedagen, men de hade man kanske när man var mindre med mer packet åh så:D. Jag var i skolan och alla var så gulliga, fick så mycket kramar och de är ju inte helt fel? :) efter skolan gick jag, Ebba, Annica och Sanna hem till mig:) var först och köpte ost och kex och även vin på systembolaget, spelar ingen roll vilken dag man fyller år i veckan när man fyller 20 man måste ju till systemet på just sin 20 årsdag och de gjorde jag idag! Lite pinsamt man va fan:D. Satt iaf hemma och hade det as mys, sen kom min familj på kvällen och även svärföräldrarna kom hit och åt tårta med mig och det var jätte kul att alla var här och vi satt och prata och hade mys! Första gången min familj och mickes föräldrar träffas alla tillsammans :) riktigt kul! Fick mycket fina packet men tänkte fota och lägga upp det imorgon :) tänkte bara kika in en snabbis :) nu är jag trött och ska sova, godnatt!

Pappa gjorde ett jätte fint grattis "kort" till mig med massor med bilder :) på familjen och vår familj närmaste vänner, hela familjen på dom och lite andra vänner till mig:) min far är så påhittig:D men de var riktigt kul:)

 


Varför ska det va så svårt!

Jag vill med ha en fin kropp och vara brun! Att man måste kämpa så mycket och tänka på så mycket gör så man inte orkar! Fan jag måste börja kämpa för kroppen nedan och vara lite hurtig för hälsans skull med:).
Gillar verkligen citatet jag hitta på min kompis facebook:). Stämmer verkligen, haha!


Första natten

Inatt som var så var det första gången vi sov i lägenheten och nu kommer vi nog sova här hela tiden :). Vi sover på soffan då sovrummet inte är klart :( men det är skönt det med eftersom den är för stor :). Idag har vi fått hit mat lite från mickes föräldrar och jag och mamma var i sista sekund på flygis och köpte massa basvaror så nu kan vi göra mat här också! :) Gud va bra det börjar kännas nu iaf efter allt strul :D. Nu ska vi se lite serier eller film innan vi sover :) godnatt babes!

Vår myshörna :) (sjukstugan faktiskt!)


Hel brunett istället för hel blond!

Precis, jag vart hel brunett istället för blond för att när jag skulle fixa till blont hade jag först mörkblont med gröna nyanser och färgade tre ggr och de inte gick bort så jag fick bli mörkare :D så vart istället brunett;)!
Lite bilder på mig och Micke igår!
Vad tycks? :D inte så mycket som syns dock! 


 


Nytt


24 år!

Idag har vi vart hos min bror på fika och alla förutom jag år mat också :P jag hade ätit innan på ett glas med Katja och suzan:). Han fyllde 24 år så grattis än en gång;).. Men nu är ju kl över 12 på natten så nu är det den 3 mars så nu fyller min mormor år så jag passar på att gratta henne med nu:) grattis till er båda:). Om 9 dagar fyller jag 20 år :) tiden går fort! Ska snart sova puss

 


Vad tycks? :)

Förstorade överläppen idag imorgon blir det underläppen :) ♥

 


Första gången jag tänker åh nej det är fredag!

...För att det är bara helgen kvar sen är det skola igen! Jag orkar verkligen inte det, får panik! Jag vill pausa tiden vilken lyx det skulle vart :).

Super fint väder ute men jag hör inifrån att det blåser som fan ute :(?! Ska snart gå ner på stan och möta upp katja då vi ska leta lite presenter till vår fina vän linn som har babeshower i morgon :)! Åh så mys!
Jag ska försöka färga håret brunt för 4 gången denna vecka! Det är ännu grönare fast jag tog en mörkare! Jag trodde det var rödtoning i men de var de nog inte! Idag blir det nog ännu mörkare med lite rödtoning så får jag slinga blonda slingor i senare när jag orkar de :D.. Blir så less på detta för jag vill nog inte vara mörk men vågar inte blondera för de är typ svårare :P..

Vi är ännu inte klara med lägenheten för den jävla vita rusta färgen blir bara fläckig och ful på väggarna och vi är så less, men de måla nog sista väggen för idag hoppas jag och imorgon blir det golvlister med :) sen kan vi nog flytta in men sovrummet blir nog helt klart i april då sängen kommer och de är då vi kan sätta upp grejerna :P.. Massa babbel nu, puss hej!

 


RSS 2.0