Spara eller släng

Hej:)
Som ni antagligen ser så har jag gjort om headern igen^^ gjorde den nyss. kände att den andra var lite för mkt naket kanske:P. Vad tycker ni om den nya? inte så stor skillnad kanske.

Idag har jag jobbat mellan 12-16.30:) de va ganska skönt faktist för sov jätte mycket inatt och det var hur skönt som helst:) vaknade upp bredvid min kärlek:). Just nu ska jag göra precis det som står på min rubrik. Tänkte börja på toaletten och se om man hittar gammalt smink eller andra saker sen ska jag fixa i garderoben och resten av rummet :). Puss


Juste något jag inte berättat är att jag ska åka utomland, till kreta:).. Men innan de så har jag hunnit fylla 19, de har vart påsklov och sommarn är nära då för jag åker inte fören i mitten av maj, i två veckor tillsammans med hela mickes familj för att fira hans mamma:). LÄNGTARR!

galen och kär

Jag är heelt slut! Jag har praktiserat idag. Vet inte om jag har nämnt äns vart jag praktiserar? jag är iaf på Åhléns i norrtälje. Var jätte trött i dag och hade träningsvärk. Tiden gick så lågsamt men är hemma nu iaf:). Jag jobbar mellan 9-17 varje torsdag och fredag.. Snart är det äntliiiiigeen loov:). åh vad jag längtar nu!

På lovet ska jag:

♥ Sova

♥ Umgås med mig kärleken

♥ Plugga

♥ Träffa några i klassen för plugga klart projekt

♥ Jobba något

♥ Träffa Johanna från edblad för att käka på g och dricka vin

♥ Fixa klart rummet (haft tre stora tavlor som ska upp men aldrig kommit upp ännu, vill nästan inte ha dom längre men får se hur de ser ut. Sen fler små tavlor. Vill göra om hela rummet, måla om också men nej det ska jag inte).


självklart blir det mer saker men de berättar jag när man gjort det.

Idag ska jag bara vara hemma och vila, får plugga på lovet men kanske blir något idag iaf:)

Puss

Helgen "shopping"

jag har lovat er att berätta om min helg och visa er min "shopping". Jag och 6 personer till åkte in till stan för att vi skulle få massage, ebbas låtsas mamma utbildade sig:) vi fick massage i ungefär en halv timme var. Jag och Jenny var först, så när vi var klara åkte vi in mer mot stan för att kolla lite och jag hittade dom här jeansen på gina och tjock tröjan, jag köpte även ett par skor men jag kan tyvär inte ta bilden från skopunktens sida, jag får helt enkelt fota dom själv, som jag inte alls är bäst på! efter stan gick jag hem till gustavo där massor av folk var, jag stannade inte så länge för på söndagen jobade jag! :).



pussen!

Skolan!

Jag hann inte med bloggen mer igår, jag skulle ju som sagt i tidigar inlägget plugga massor men jag somnade typ direkt! jag har vart helt slut på sista tiden, sov inte ut i helgen heller. Jag var tvungen att sova igår för var hos läkarn kl 8 imorse. Om jag hade satt mig och blogga så skulle jag suttit en längre tid vid datorn istället säkert.

Men ja läkarn då, jag var där för att kolla mina höfter. Dom knakar när jag går så jag fick träffa en sjukgymnast så fick 3 övningar som jag ska göra 3 ggr om dagen för att töja ut typ om jag har fattat rätt:). Idag ska jag hem till pojken efter skolan, ska plugga matte och måste hem sen så ni får kanske se vad jag shoppat i helgen, vart bara skor, jeans och tröja! var inte äns i stan för att shoppa men kan berätta sen.. Ska ha svenska nu puss! :)

Plugga!


Haha bild från någon helg sen! hitta den nu när jag leta efter en bild.
Vart lite dålig på att plugga i helgen så nu blir det massor av plugg! berättar om helgen senare ikväll och kanske min shopping från helgen :) puss


Snart jul..


En gammal bild.

Träffade Riva idag ett tag, vi drog till donken och drog en pajare och varm choklad:). Länge sen jag träffa henne, för länge sen nästan. <3
Nu blir det dusch och plugg... Puss

19 oktober 2010

Hej!
Redan vart dålig på att uppdatera med jag har inte gjort så mycket kul förutom i helgen:). Känner att det inte är kul att skriva här på bloggen om jag bara har vart i skolan sen vart hemma och pluggat typ:p. Blir inte sådär jätte kul att läsa:).

Men helgen nu då, fredags så var jag hos Emelia som hade fyllt 18 i veckan, vi var där och käka mat och förkröka typ, vi gick sen vidare till moberg:). Det var kul där men jag hade nog haft roligare om jag inte var så sjuk bara, hade ingen röst alls så jag kunde knappt sjunga med och ont i halsen fick jag då med:(. Var tungen att joba i lördags med så jag har inte haft någon röst på hela helgen:(. Den börjar komma tillbax nu iaf, trodde det skulle bli värre för i måndags för då sprang jag coopertestet fast jag var sjuk fortfarande men ville göra det så slapp jag det sen:). Jag har resten av dagarna som sagt pluggat lite och vart med min kära pojke:). har knappt vart hemma men ska hem imorgon iaf utan min pojk:( men vi har bestämmt att inte vara lika mycket som vi brukar men det är ju bara bra för då hinner man sakna varran med och de e såå myysigt:). nu ska jag börja på kunddialoger så dom blir klara med:)




puss och kram och nyp i stjärten!

10 MÅNADER

Och det ska bli mer

Hallå:)
Idag har jag och min käraste 10 Underbara Månader!








Jag älskar dig allra mest :) <3


När ingen annan ser

Jag har vart hemma idag från skolan! känns bättre i näsan och så, ska nog försöka gå imorgon och om de blir värre så ska vi ringa doktorn. Sen jag vaknat till nu typ så har jag bara läst och annat med då men för det mesta läst. Vi har en uppgift i svenskan att vi ska läsa en bok som är byggd på sann historia typ. Jag valde en bok som jag har här hemma och heter När ingen annan ser. Boken är hemsk och handlar om en liten pojke som blir sexuelt utnyttjad av sin pappa. Han skriver i boken om vad hans pappa gjorde mot honom och att hans pappa sa alltid att så gör alla pappor när dem ska visa sin kärlek till sin son men att ingen berättade det för någon och därför var det deras lilla hemlighet. Det var alltid pappan som badade honom och kom och sa godnatt till honom och varje gång så fick han alltid runka av hans pappa och tvärt om, Hans pappa kallade allting det, " ge mig en släng" när han menade runka av. Usch det är så hemsk att läsa boken, det är ju en sann berättelse!! Övergreppen pågick i 10års tid. Tror det började när han var 4 år.

Är det någon som har läst den? kommentera gärna och säg vad ni tycker om boken:).
Om du inte läst den så tycker jag ni ska göra det om man självklart klarar av att läsa såna böcker.

Jag tycker dom är intressanta, alltså det är inte kul att läsa dem men de blir att man inte kan sluta, man tycker så synd om lilla killen och man blir så arg. Förstår inte att man kan göra så, han älskade sin pappa mest av alla i hans familj för det var alltid han var med och lekte med, han trodde ju också på det att han visade sin kärlek till honom när han nästan våldtog honom...


LÄS DEN!


Jag har inte bara läst idag, jag gjorde även kladdkaka i muffinsformar och gjort iordning lite frukost och så noppat ögonbryren och det med:). "Kladdkakorna" vart jätte goda och gjorde så det var kladdiga med! Super mumms:).

Puss


Bihåleinflammation?!?!?

NEEJ, jag vet inte än men jag kan ha bihåleinflammation.. Om jag har det så är det första gången isåfall:(. Har jätte ont i nästan till öronen och innan hade jag huvudvärk med och massa! Jag har inte tid med sånt här:(..

Var borta förra veckan på praktiken(vi praktiserar varje torsdag och fredag) och jag kan ju inte vara borta den här veckan också?!. I morgon vill jag ju gå för har ett roligt projekt och ett annat projekt med som inte är lika roligt men måste ju göras, fast vi är i grupp. Vi har inte kommit igång så bra på det mindre roliga men fan måste dit imorgon och hjälpa till känner jag och sen har vi de roliga som jag inte vill missa:D hihih, kan jag kanske visa sen när det är klart, eller berätta om de!

Nu måste jag plugga! kanske tar en sovmorgon i morrn i stället då och då börjar jag 12.40 (Y). hihi


Vill ha sommar!

SKOLAN!

Hallå:)

Imorse gjorde jag prov i matte B som jag skrev i tidigare inlägg.. Jag vet faktist inte hur det gick, de kunde kännas bra ibland men vem vet om det vart rätt?:D AJa vi får se, känns dåligt ändå.

Satt precis och lyssnade på redovisning, skulle själv redovisa men Julia men hon är hemma och är sjuk idag så jag gjorde det aldrig, varför är jag så feeeg?!?! Men jag tänkte skriva till lite så ska vi redovisa det tillsammans nästa vecka istället, skönare att göra det tillsammans med någon tycker jag:D. Meees jag är då!...

Nu ska vi se klart på Troja på svenska lektionen sen ska vi skriva om en av dom som är med men har inte bestämmt än vem jag ska skriva om:S.. Ni ser hur bra det går för mig va?:) Haha men men nu börjar vi! puss hej!


Sov sött

Snart har jag pluggat klart, matte B!! Jag ska ha mitt första prov i matte B imoron bitti, de känns bra när jag pluggar i boken men på provet går det alltid som sämt^^. Vi får se hur det går helt enkel. Micke fick välja ut 10 eller15 st tal som jag ska göra och det tänkte jag göra nu sen sova:) jag ska fanemig klara detta prov!! Jag SKA..

godnatt!

P.S I love you

Såg precis på P.S I love you med älsklingen som gick på 4.an.
jag hatar och älskar filmen.
Usch jag blir så ledsen när man ser den, satt nästan och höll om älsklingen under hela filmen, vill aldrig leva utan den man älskar allra mest i världen. jag tror inte någon vill göra de^^ men usch det gör så ont i magen att se på den filmen men ändå så älskar jag den! Den är så härlig ändå, den är full av kärlek.

Jag börja grina när hon sprang till sin mamma och insåg att hon aldrig mer kommer att få träffa honom igen och satt där ensam och skulle äta när dom tog bort den ena tallriken, usch så hemst:(.. Men älsklingen var såååå sööt! åh gullet, jag satte mig i andra soffan och så var de precis i slutet i filmen när hennes mamma och holly åkte till Irland tror jag att det var, så skulle jag säga något till micke och så kollade jag på honom och då ligger han i soffan med tårar i ögonen så de rinner ner en tår på kinden:) han är för söt min lilla pojk! jag är som lyckligast tillsammans med honom, I love you.



Kolla på den om du inte har gjort det!

LÖRDAG.

Goddagens!
Idag har jag jobbat från 11 till 17, var ganska mycket folk idag, det kom alltid in ett stort gäng varje gång kändes det som fast det kanske de inte gjorde:p. Det kändes som om jag städade typ hela dagen idag på jobbet, stod mycket i disken och sen blev jag tillsagt att puttsa glasen där all mat och konditori ligger i, vet inte vad de heter men men:D, sen städade jag lite till innan jag gick hem så jag slutade idag med att ha jätte ont i ryggen^^. Jag är lite sjuk också:( tror pojkvännen min har smittat mig, har ont i halsen..

Jag sitter nu i elsklingens säng bredvid honom menad han sover:) han började 7 i dag stackarn.. Jag kom hit efter jobbet och vi har käkat gott och sen gick vi upp till sängen direkt för han var så trött:(.. hoppas på att det blir efterrätt snart med, han ska väl vakna först. jag hade inte ätit nått annat idag så min första måltid var typ kl 6 men jag har inte vart så hungrig heller, mest känt ont ihalsen^^.


jag skulle typ kunna sitta här hur länge som helst och skriva bara för att jag inte vet vad jag ska göra nu när han sover:p. har precis kollar kinza och tyras show:p One tree hill verkar sluta uppdateras:(:(:( är de någon som har kunnat ladda ner avsnitt 3 i säsong 8??? :(:O... Nej nu ska jag lägga mig och mysa med micke medan han sover:).

Haha jag och min framtid! snygga va? :)
Pöss

ROSA BANDET

Så, nu är bloggen fixad och donad^^. vad tycker ni? kommentera gärna! Jag är ändå lite nöjd för den såg ju lite tråkig ut innan och jag är inte expert på att fixa bra header eller stilen på bloggen så tycker ändå det varrt okej :).

Gör som mig, stöd rosa bandet! För att jag skulle kunna fixa min blogg så gick jag in på designadinblogg.se där fanns de så man kunde stöda rosa bandet, gör det du också:). Du ser den på höger sida om bloggen, inte svårt alls att fixa, dom skriver precis vad du behöver göra för att få dit den. 

http://www.designadinblogg.se/stod-rosa-bandet-lagg-in-ett-rosa-band-pa-din-blogg/
logga in här om du också vill stöda rosa bandet på din blogg!!

Pussss

Komihåg, kommentera gärna om vad ni tycker eller om ni har svårt att fixa rosa bandet på din blogg, eller kommentera bara vad du vill:).


The studio

Hallå! :)

Jag funderar på att göra lite nytt på bloggen som jag funderar på typ i månader men aldrig gjort! Lättere tänkt än gjort^^ sagt brukar man säga annars men jag har ju bara tänk göra de, haha. Men ska se om jag kommer ihåg hur man gör bara, glömt hur man gör! Ska börja med att hitta en bild som jag kan ha på min header men tror nästan jag vet vilken jag ska ta:).. Önska mig lycka till! Vi får se sen om jag lyckades..


Jag var på The studio i stockholm i sommras med min syster och min kompis Madde.
Funderar på att ta en bild därifrån till min header. Köpte hem 10 kort.
Puss

RSS 2.0