Act


Imorgon är det min sista praktikdag på Edblad! Som förra gången jag praktiserade där fick jag välja smycken som tack för de veckorna jag var där och samma fick jag göra idag! Jag valde Act ringen, den är ganska ny och jag har aldrig haft den men Johanna nämde den och då vart jag sugen direkt, den är as tuff men ändå passar allt och den fick det bli!! kostar 399 och vi fick välja för 500 så imorgon får jag välja något mer för hundra kr men de finns inte så mycket för de men jag ska lägga till lite då, men är inte hundra på vad jag ska välja:O tänk när man får den chansen liksom^^

Vad tycker ni om ringen? (den är dock finare live och på:P) loooove it! som jag alltid säger^^♥

Onsdag!

Yes, om ni sett inlägget tidigare så ser ni att vi kanske ska till cypern i sommar och de hoppas jag verkligen eller jag VET att de kommer bli av!:P. GALET NICE! och jag åker 2 veckor i maj till Kreta, som jag längtar och de är också GALET NICE!

Idag har jag äntligen tränat:D haha! har faktist saknat de när jag inte gjort de i måndags och tisdags:p. Körde på core och danspass och lite mage på gymmet:D och så pressar jag och cilla oss tsm om att vi ska bli viga:D haha! som vi kämpar...  efter de har jag hunnit med att göra nya snikerskakor, duschat och kollar på BB:).. och nu är de dags för mig att sova:) sov inte bäst i natt direkt, kunde inte somna och var tvungen att gå upp tidigare för att jag GICK till skolan idag, i ca 30 min i -20 grader typ! det va helt sjukt kallt om benen eftersom jackan slutade där men annrs va de varmt men benen hade ingen känsel... Godnatt ♥


Detta ska jag bjuda på i morrn och på fredag på praktiken:) De är de sista dagarna nu och de bjuds med grädde med;) mumms!


Agia Napa


Jag och Cilla har reserverat men inte än säkert !! den 4 mars vet vi om de blir och jag tror vi ses 29/7- 13/8 :))..
Jag tror de blir och jag hoppas!:). Ska bara bokas in fler brudar! ♥

Lingonveckan!

Nu har jag vart hemma från skolan både igår och idag:(.. förra veckan i osdags så glömde jag mina p-piller hemma så jag inte kunde ta dem och så fick jag dem sent på torsdagen så efter de har jag fått ont i magen varje dag och mådde illa ibland men sen gick de över och vart så vajre dag typ, vet inte om de är därför men fick så efter jag de glömt ta pillerna! i söndags kväll fick jag ont och trodde de skulle gå över med hade de även när jag vaknade igår så jag stannade hemma och vila och så fick jag lite mensvekr och idag kom mensen:(:( jag hade nästan alltid mensverk första dagen och jag tycker de är riktigt retande mag ont! jag stör mig så mkt på den och därför stannade jag hemma idag med, sov jätte dåligt inatt och jag kunde inte ligga rakt för då kände jag verken mer:S:. Vi skulle åkt in på älvjsö mässan idag och fan jag ville dit! missade Uf mässan när de var här i norrtälje med men jag vet att jag hade inte orkat de och bara blivit irreterad på verken:p.. Tycker inte ni tjejer att mensverken är retande?? de är inte som när man har vanligt magont.... Men jag ska försöka plugga massor idag för vissa saker ska in innan sportlovet och i morrn måste jag gåå!!

Jag har lite ångest över att jag inte tränade igår:(:( skulle boxas och ville på spinning idag! cilla smsa i morse och sa att de fanns plats på spinningen men jag sa nej:( usch känner att jag vill träna, när man har mensverk ska man inte träna då? (A)  men i morrn måste jag på core och danspasset;)


Söndag!

Jag har inte sån där jätte lust att skriva längre för jag tycker att jag aldrig har något roligt att skriva:P. Idag har jag inte gjort något kul alls! Tjänat lite pengar och innan jag kom igång så satt jag och kollade på polisen som var på vår gård idag för en anledning som jag inte tycker är så speciellt bra/kul att ta upp i bloggen! Jaghar precis kommit hem nästan och jag ska börja plugga på matte b som jag har prov på imorrn:( fårse hur de går:s... Ja så mkt roligare gör jag inte på dagarna^^! men nu måste jag tyvärr plugga sen duscha för familjemiddagen:) puss♥

Lördag

Det är lördag och idag har jag jobbat! Malin på jobbet hade bakat kakor som vi säljer nu på cafét! Snickerskakor och pappas favorit som är havrekakor med marräng och hasselnötter:). Jag vart jätte bak sugen och fick receptet så jag mötte upp mamma på flygis för att köpa saker så jag kunde baka! :) de vart super gott men orkade inte käka så mkt men imorrn har vi familjemiddag och då bjuds det på mina kakor:). Jag har även sett melodifestivalen och gaygalan:P. Ska kolla resor sen sova!





Nallen som jag fick av micke i julklapp ville också vara med :). visst är den söööt?^^♥


Trääning!


Just nu!! Cilla kom precis och vi tar med oss våra biffiga kroppar (not) upp till gymmet och sen kl 6 kör vi core!!:D Stenhårt ska vi köra! puss och inte på mitt träningskort denna gång, puss till er(A) ♥

Skiiiidor!

Jag somnade ganska sent i natt, eller 1 kanske:D. Jag har blivit van med att somna 11 för att jag ska vara pigg på dagen typ:D. Men jag låg och kollade på resor och jag hittade massor med fina men hittade ett ställe som jag vill åka med micke och kanske ett par till för de var mer romantist än fest ställe:D så får se om man drar dit nångång;)..
Var jätte trött i morse så tvekade först på om jag äns skulle dra för att åka skidor men kände att jag vill inte ha frånvaro så jag drog mig dit och de var tur de säger jag bara! tur att jag inte missade detta, för jävlar va kul det var att åka skidor:D de var första gången för mig och jag var såå nervös men de gick grymt så jag har redan pratat med mamma om att vi kanske ska hyra nästa helg :p hoppas hoppas! ^^. Det bjöds på korv och hamburgare där men var inge hungrig då men nu känner jag mig lite sugen så kanske ska fixa i ordning något att äta snart och sen plugga, sova eller kolla resor:D får se men vid halv 5 ungefär drar jag upp till gymmet och sen blir de core pass:). Ha en trevlig dag och för er som inte åkt skidor, GÖR DET! :D ♥

(tyvärr har jag inga bilder, tror en kompis har och en lärare:D. ville ta men linn hade min mobil och hon satt inne så jag kunde/orkae inte hämta^^)


Love

Hej, inte blivit mkt bloggande. Igår var de ju alla hjärtansdag och jag oh micke hade 1 år och 2månader:). Hann inte med bloggandet igår för kom hem och fixade mig sen hämtade micke mig och vi drog till på G och käkade gott sen åkte vi hem för mätta så orkade inge efterätt, men sen käkade micke en bakelse och jag orkade bara liite glass:P. Fick jätte cool och snygg blomma av micke och ett hjärta med geisha choklad i:). Tack babe!

Idag har jag som vanligt vart i skolan och ikväll har Cillispillis vart här hos mig och fikat och snackat:) kollat lite resor för jag vet inte om jag kan åka med några andra kompisar, blir för tätt på för är hemma typ två veckor emellan resorna då så funderar på om jag ska åka innan man börjar skolan istället :( :D.

Imorgon ska jag göra något spännande:D haha åka skidooor! haha har typ aldrig gjort de förr^^ så de ska bli as kul!!! :) sen så blir de träning på friskis imorrn med så blir som en liten träningsdag i morrn:).

Här är bilder från igår på min outfit:)



Topp från H&M, kofta från Gina, Höga shorts (kommer inte ihåg vart ifrån är kanske 2 år gamla).

Promenix

As fint väder idag, därför gick jag och pojken ut för en spring tur och en promenad för mig:D haha! Va så sega när vi vaknade, sov inte så där jätte länge idag men efter fruskosten så la vi oss i sängen i gen och busade sen somnade nästan igen men dågick vi upp föratt ut åh springa, eller micke var tvungen och jag tvingade mig själv att hänga med:D. Fy så ont i halsen man får när man springer när de är så kallt:O men jag sprang halva och gick halva typ, eller gick mer kanske (a) höhö... Suttit lite vid datan när jag kom hem och snart ska micke till gym och då ska jag städa! och sen blir de lasagne och SOLSIDAN!!:). mer skrivande blir de nog inte idag:p men man får se! ♥

Juste, jag och Ebba har delat upp bikinisarna och dem här fick jag :)


Lördag

Igår kväll åkte jag ju som sagt in till stan och festade:). Vi förade på ett as bra ställe där de var super billigt;P, två shots och två cider för 90 kr (Y):) de gillar vi! Vi drog sen till mango där stämningen skönk så vi åkte hem med sista bussen, ändå skönt de för annars hade vi stannat kvar så vi hade åkt hem bussen 06.40 på morgonen så de va as skönt att komma hem i bra tid! Snart ska jag hoppa in i duschen och få bort all hårspray i håret från igår och fräsha upp mig lite:). Ikväll blir de mys med älsklingen tror jag och melodifestivalen!

Kolla så blond jag var här, jag saknar det! Men gillar ändå mitt mörka underhår, kanske ska göra ljusa slingor på de ljusa kanske?:) mer när de är vår eller till sommarn så ska jag bli riktigt BLOND!! är ju blond men vill de ha de ljusblond :)


Dagens bästa händelse

Idag hade jag praktik och gissa vem som kom in och vem jag hjälpte till med för att köpa grejer till en gala och tog betalt av idag?????:):) Judit och Judit.. Ena bor ju här i norrtälje typ och hon kom in med en kompis där och jag hjälpte henne, faan va härlig hon va och jätte rolig! Tyckte först bara att jag kände igen henne och sett henne förr liksom men aldrig tänkt att de är hon liksom men när jag väl stod och hjälpte henne så kom jag på de sen och sen så sa killen hon var med att de var hon:P och hon ville inte ha en  scarf för då hade hon vart så lik judigt och hon ville vara lite mer sig själv:D as härlig var hon!

Hon som är inringad var det:).. det är ju inte samma person som många tror..:D

Efter praktiken gick jag hem snabbt, bytte om och sen gick jag på 90 pass och även där såg jag judit, hon hade nog vart på passet innan :P. Men de passet jag gick på vad riktigt bra, de va allt liksom så de får jag gå på mera gånger:)... Har ännu inte duschat, ska göra de snart men funderar lite på vad jag ska ha på mig i morgon för då blir det fest i stan! :) puss och säger även godnatt nu^^nattinatti ♥


Festligheter

Idag har jag bokat en hytt för 4 pers på Galaxy den 2 mars:) hört att det ska vara as många som ska åka så det ska bli skit kul:). Frågade Melsa om de hade bokat och de hade dem så jag bokade en hytt idag, vi var först två men vi ska fixa så vi blir 4;) riktigt kul! synd att det är på min brors födelsedag men de kan firas senare hahah! lät typ as elak där... Imorrn ska jag och cilla på 90 min pass på friskis:) skulle tränat idag men micke kom hem så sent och jag va konstig i magen så vart inget idag heller"/ vi har käkat glass och jag gav honom massage som vi fick göra på alternativ medicin idag:). Helgen hoppas jag på festligheter förhoppningsvis i stan men annars får de bli typ mobergs eller nått:D.. Jag längtar så jävla mycket till jag ska åka utomlands och jag fick min ledighetsansökan tillbax idag och den var okej, så de va skönt:D. Melsa frågade även mig idag om jag vill följa med brudarna till mallorca i 2 veckor i sommar men de blir så nära till att jag kommer hem men jag skulle inte vilja missa den resan med tjejerna så ska fundera på och försöka skrapa ihop pengar till det med kanske:D. höhö as sugen på göra lite kul, som ni kanske läst! kryssning, festa, resor och massa sånt:). nej känns som jag typ bara skriver massa strunt så nu ska jag sätta punkt för det här och snart sova... Pusss PUNKT!

Nytt i garderoben, smyckes trädet och nagellack lådan


En bild på allt nytt från idag! gick som sagt ner på stan idag, ville kolla efter ett par ljusa jeans och lite smycken men kom hem med ett par andra jeans för de jag tänkte testa fanns inte men hittade dem som är precis lika fast mörkare bara då! Jeansen för 99 kr, de sitter inte så där jätte perfekt ville ha en stl mindre men ja 99 kr? vad gör man inte:D. Fick med mig hem lite annat jag var ute efter också, smycken och brunt nagellack:). Jag brukar oftast inte vara ute efter saker när jag shoppar jag bara köper de jag tycker e fint eller så och de gjorde jag med tröjan jag köpte med, som är nästan precis lika som jag nyligen köpt på hm men a liite anorlunda då:D haha! herregud, nej jag får sluta med sånt här! Bilden är dock inte den bästa men kameran dog så fick ta med mobilen(Y).
Nu ska jag försöka läsa ut en bok så jag kan lämna in den för imorrn är de sista dagen fast man brukar ju ha den lite längre ändå men den här gången ska jag vara duktig^^.. Sen blir det sooova! Puss och god natt♥

Tisdag

Idag slutade vi lit efter 3 ungefär och det var skönnt kan jag ju säga! Många tycker väl att det är ju inte såå tidigt men jo för mig och klassen är det nog de:D. mitt schema är förjävligt tycker jag! Slutar skolan 16.40 mån-ons fast varanan tisdag slutar jag 15.35 och varje tos-fre 17.30... de är förjävligt! :D. har precis kommit hem och käkat lite mellis som man sa förr, haha! Ägg, avocado och knäckemackor^^. Jag funderar på om jag ska plugga lite till micke kommer hem men de är snart för sen ska vi dra ner på stan snabbt för jag ville kolla lite och han ska köpa något med:). ska förhoppingsvis söka praktik plats med på en jag funderat på men får se om de tar emot:).

Men om jag ska hinna plugga något iaf så ska jag börja nu innan han kommer:P Puss hej♥

bjuder på en snygg bild för hittade inget annat xD hoppas ni gillar den!?

Ki boxning

Slutade skolan sent, var hemma hos micke och tog de lungt och mös till hans skjusde mig till friskis där jag tränade hårt med min älskade mamma:) var jätte jobbigt men jag gillar verkligen boxningen! :).sjukt seg i kroppen! Jag har duschat och sitter nu i soffan och ser på ett rum för en stjärna eller vad de heter:D nu ska älsklingen lägga sig vid mig så ska mysa nu!

Här lite nytt som kom med i H&M paketet och som jag tränade i idag:)

här är de lite mer gulliga träningskläder:D ♥

Söndag

Jag skulle egentligen inte jobbat idag heller (på café pelikan) men jag sa ja om jag fick börja 12 och så jobbade jag inte så länge för att jag skulle jobbat med annat med så jag jobbade bara 4 timmar men de är inte så bara när jag jobbade på två olika jobb idag:p. helt slut och hemskt när de var så fint väder idag, kunde ju gått på promenad och sånt istället:D haha. Igår kväll somnade jag nästan direkt efter jobbet sen så kom min älskling så såg vi på melodifestivalen och film på tv sen sov vi! nu ska jag sätta och umgås och fika med familjen:).

Här är två nya favorit toppar som jag har köpt från Edblad och fått från H&M.


Topp som kom hem med massor av annat i H&M paket, en favvo!

Köpt på Edblad i fredags:)


Fredagsmys

Det blir inte så där mycket bloggande när jag har praktik! har det varje torsdagar och fredagar.. Jag slutar halv 6 om dagarna då och då blir de middag direkt och måste mysa lite då med älsklingen åh så som jag har gjort idag:).. Micke kom och hämtade mig för att vi skulle åka hem till mig men maten var klar hos honom så vi drog dit och käka, sen fick vi se lite bilder från Thailand och så drog vi hem till mig eller micke lämnade mig här hemma:). Han drog till en kompis och jag har myst med mamma hela kvällen:) sett let´s dance och parlamentet och käkat onyttigheter:).Sen hade jag även fått hem ett paket från H&M men hälften skickas väl tillbax^^ lika bra! Köpte även ett jätte sött linne på Edbland idag med:). Snart kommer micke och då ska vi sova för vi jobbar imorgon! :) Nu vet ni vad jag har gjort idag då, hihi puss puss och hoppas ni har en bra fredagskväll! ♥

Bikinisarna

Nu har vi vart och hämtat mickes föräldrar:). Jag har fått lite olika saker också:). En liten staty grej, 4 bokinisar fast två av dom blir mina och två ebba och sen en scarf :). Sen så hade hon köpt 4 strand klänningar, eller sommar klänningar och så fick jag välja om jag ville ha någon och en vit tunn klänning valde jag fast jag sa det att jag har den här så hon och jag kan ha den tsm, den var enkel och jätte sööt:).

Nu tänkte jag lägga upp bilderna på bikinisarna för att Ebba ska få se dom så hon kan fundera på vilka hon vill ha:). Mickes mamma trodde nog inte att vi ville ha några för de fanns inte alls dem som vi ville ha men jag tyckte att dom var snygga iaf;) hon tänkte annars sälja kankse till några arbetskamrater, haha hon är så sööt! :).





Den här sista blev min favorit:) först när jag såg den va jag osäker men när jag testa den vart den min favvo:). Blir säkert jätte fin när man är brun, haha det säger man typ om alla bikinisar!^^

Kan säga att alla är finare på än på bilderna:p

Extreme Home Makeover

Det går inte att plugga när det är extreme home makeover på tv:p. Det är så jäkla bra tycker jag och jag gråter varje gång jag ser på det^^ men de är väl inte å konstigt? gråter flera gånger om.. Nyss kom en liten kille och lämnade hans sista pengar från hans spargris och hade skrivit en lapp till dom och han hade inte äns träffat den familjen tror jag^^. Men jag ska försöka att kolla på tv och plugga samtidigt eller plugga när de är reklam:D hehe puss puss♥

Torsdag

När jag vaknade i morse så var jag jätte trött och kroppen var helt off^^ när jag precis nästan hade sminkat klart mig så började jag kallsvettas och hade ont i magen, jag gick och la mig igen ett tag och kände hur trött kroppen var också! så jag ringde till praktiken och sjukanmälde mig.. tycker nästan att det var bäst för lärarna sa igår att åk1 i handel alltså klassen under mig har magsjuka så känns bäst att stanna hemma för att vara säker men trodde inte att jag skulle bli det! Jag somnade om igen direkt och vaknade typ 12.30:O gillar inte att sova för länge;D.

Ska försöka plugga lite idag och sen ska jag fixa mig lite för att sen åka till arlanda:). vill vara pigg då med!



Älskar denna bild!!:D
Min syster gulliga kissemisse Pelle, saknar sötisen!

Lev livet

Heregud vad jag bloggar idag:P men många säger att jag är dålig på att uppdatera så nu jäklar, skrivit mkt senaste:). Jag och micke har precis tryckt i oss mixsallader som vi köpte med oss efter gymmet:). jag har ju somsagt vart på promenad i morse men jag ville till gymmet med för micke skulle också träna, kände att jag ville ha styrketräning med:). Jag och micke köpte med vår första frädiga mat och det var jätte gott:) men om vi hade gjort mat själva hade det blivit jätte sen mat^^..

Känner mig jätte taggad för att träna hela tiden, jag älskar det men det kommer nog inte hålla så länge tyvärr men ska verkligen försöka för tycker det är bra att jag tycker det är kul och att jag vill gå upp på gymmet eller något pass:). Kännes som om jag börjar vilja ta tag mer i mitt liv, jag har ärligt talat om man tänker efter så känns det som om jag bara har tagit dagarna som de kommer och orkar typ inte tänka så mkt på mitt liv men jag börjar känna mig motivrad till att börja nu:D! Jag har ju kommit igång ändå ganska bra med träningen, skaffat ett till extra jobb och jag vill börja på att testa nya saker! Jag vill börja ta körkortet nu känner jag, jag har knappt börjat:S och jag ska söka nya praktikplats snart och funderar på att välja något helt annat än mode eller inredning, vill testa nytt!

Snart ska jag duscha och sen kanske kolla film med min fiiin fiiina älskling:)


3 veckor och 21 dagar

Nu är jag klar med städningen:) har dammsugit, skurat golv, diskat, och dammat och torkat toaletterna och så:) och så vattnade jag blommorna och tvätten är i med:D. Imorgon kommer somsagt mickes föräldrar hem:) dom har vart borta i 3 veckor och vi har nu bot här då och gjort allt själva som vi inte är vana att göra annars. De här 3 veckorna har gått bättre än vad jag trodde, verkligen! haha. Men tycker vi har vart jätte duktig, de har typ alltid sett snyggt ut hemma och vi har inte lämnat disken för att man inte orkat eller köpt hem färdig mat, vi har faktist aldrig köpt hem färdig mat vi har lagat själva hela tiden och de va jag lite osäker på men det är ju inte så svårt att göra mat som jag trodde:D haha! Nej men jag är jätte nöjd men veckorna men självklart har vi saknat hans föräldrar:). Vi är nu sugna på att flytta hemifrån, eller hyra typ:) någon som vet som vill hyra ut?:D höhö...

Hans föräldrar har frågat hela tiden vad vi vill ha och jag har inte velat ha något specielt men sen när jag såg att Kenza hade köpt skit snygga bikinisar från Thailand så skickade vi bilderna till dom så de önskade jag mig och även Ebba, en klass kompis ville ha så vi två ska få två ivar:). Tyvärr så hittade dom ingen av dem på bilderna som vi hade skickat men samma modell iaf:) så vi ska nog få en svart/vit randig istället och sen skulle mickes mamma välja färger på den andra själv så jag vill se de nu:) är jätte nyfiken haha! Jag kan senare visa dom här på bloggen när jag fått dom:).

Här är bilderna på Kenzas bikini som vi skickade, super snygga!




förstår inte själva grejen!?

Jag har slutat för dagen i skolan men jag kan ändå inte gå hem, jag förstår inte det där med att man stannar kvar i skolan typ en timme till fast man har slutat:p jag har slutat för ingefär en halv timme sen iaf men funderar på att dra snart men orkar inte:D.. Vissa i klassen har fortfarande lektion så därför är jag kvar med! När jag kommer hem så ska jag sätta igång hög musik sen sätta igång med stor städning och att tvätta för i morgon hämtar jag och Micke hans föräldrar och då måste det ju vara snyggt i huset:). Micke jobbar till kl 6 i dag och jag sa de att om han stannar hemma med mig igår då och skiter i gymmet så lovade jag att städa huset:D och självklart stannade han då:D haha! men ska dra hem snart  puss♥

"morgon" promenad



Idag börjar jag 12.40 för jag inte har någon i-val, läraren skulle inte vara där idag, skönt med lite sovmorgon:). Jag gick iaf upp efter 10 och gick ut på en timmes promenad:) är de morgon promenad då eller vad kallar man de när de är halv 11?:D. morgon för mig iaf! Jag gick hem till mig från micke och hämtade kläder och tillbax och det tog en timme, hur skönt som helst när det var så fiint väder:). Det var igår jag fick den tanken om att gå promenad för att testa mina nya skor, man typ svävade framm i dom:D haha nej men dem var super sköna så jag är riktigt nöjd! Nu ska jag snabbt käka upp min lunch och sen kuta till skolan:D för om 10 min börjar jag men skolan är bara 3 min ifrån:P. PUuss♥

Hemliga lådan!



Kom på senare att det fanns något mer jag hade köpt, satt verkligen och funderade på va de vekligen inge mer? men kom aldrig på men så satt jag och prata om med micke så kom jag på det då:D. Alla som är medlem i Friskis & svettis fick 15% och 25% rabbat på valfi vara på intersport och 25% på sport Bh i helgen:). Jag drog dit i lördags för att jag var ute efter ett par ute skor så hittade dem perfekta! hur snygga är dom inte?!



Jag tycker det kan vara svårt ibland att hitta ett par bra och snygga skor samtidigt men killen som hjälpte mig hittade de perfekta:). Jag fick hjälp direkt och jag fick springa på ett löparband i butiken (pinsamt) för att se hur jag springer med fötterna,och så sa han vilka skor som skulle passa min typ och det var ju snygga som helt med:D på bilder ser de lite orange ut men de är knallrosa :D 
1200 kr men 25% fick jag så betalade 900:- :D. ♥

Förra veckans shopping

Förra veckan fick man massa pengar in på kortet, Fick lön av 5 olika jobb denna måndag:). Har shoppat lite förra veckan förutom det jag har beställt på H&M då (inlägget nedan) som jag tänkte visa er men en klänning som jag köpte på Edblands rea har jag tyvärr ingen bild på och är hemma så den kommer upp senare, måste visa den sen för den e så söt:P.



Mina nya älsklings tröjor:) kortmodell och as sköna! H&M ca 70:-


Nya älsklingssmycken från Edblad och Co
Ring 249:- Örhängen 149:-

Även denna skönhet från Edblad och Co 300:-
Jag älskar denna tunika, älskar bältet till och så men jag passar riktigt inte i den så bra, den är lite för lång för min smak men jag köpte hem den för att testa den me annat så får se om de sparas eller lämnas tillbax, de är så synd bara för tycker den e så snygg! (På bilden ser den jätte ful ut tyvärr)

Jag har även färgat håret and i love it!


mörkt under hår och lite flumm bilder sådär:D


Tisdag

Idag fick vi sluta 15.30 istället för 16.40 och bara de gjorde dagen lite bättre:). Jag skickade mess till micke och skrev vad han skulle handla med sig hem och jag tänkte skriva choklad för jag var så sugen men så tänkte jag att nej jag ska bara käka sånt på helger så sket i att skriva med de. Senare när han kommer hem så packar jag upp och i ena påsen så hade han fått med sig 3 stora chokladkakor med sig hem för att dem typ går ut idag så då fick dem ta med sig hem hur mycket de ville, kunde ju inte hålla sig så vi har redan käkat upp en hel och jag har nog ätit mest iaf, man kan ju inte motstå!! men de får jag träna bort i morgon, *host* :p. Jag gjorde jätte god middag idag med:). kyckling och curry pasta på mitt egna recept. Vi säljer sånt på jobbet (café pelikan) men jag vet inte hur de har gjort såsen bara med de varrt as gott! gjorde på grädde, lite mjöl och kryddor och blanda i med kycklingen och massa curry:). Bra mattips kan jag lova:)


Mmm

Pastan ska blandas ned tillsammans med kycklingen!

Till något helt annat!
Jag och mamma skulle få vårat h&m paket för typ 2 veckor sedan men vi fick det aldrig, de stod att den hade kommit till första posten men inte längre, de ska ju runt till en massa och sen posten här men det stod aldrig och vi ringde men dem på hm visste inget och sen så stod det på beställningen att det var outlöst eller nått sånt och då skickar dem väl typ tillbax eller nått men vi hade aldrig fått något brev om det eller så men dem beställde om allt och jag och mamma hade laggt in mer kläder så hoppas denna vecka så kommer vi att få hem ett stort paket :) för ungefär 2400 kr bara jag och mamma:). Nääce! Jag kunde inte motstå att beställa super söta sommar skor heller, funderat på dem här nedan eller ett par liknande men kommer nog ha svårt med de andra parets klack så fick bli dem här! idag bestämmde jag mig att jag ska ha dem:)

H&M 299:-
(om jag inte minns fel)

RSS 2.0