Lördag

Jag sooover allt för länge och så får jag ont i huvdet(Y). Alltså som i morse då.. Min älsklingsplutt gick upp själv imorde och fixade sig och käka frulle medan jag fortfarande sov^^ han skulle upp på träning 10.30 något sånt. Jag har typ vaknat för några min sen och bad mamma göra frulle till mig(A) hiii, jag ska försöka plugga nu en stund sen fixa mig för sen kommer förhoppningsvis älskling och hämtar mig eller så tar jag med hem till honom på egen hand, men han skulle nog hämta mig^^. Hos honom så ska jag få träffa hans syster och hennes barn åh kille :) pirrit med kuul^^..

Igår kväll färgade jag håret, gjorde slingor för att få bort lite utväxt och jag blev väl nöjd, glömde en slinga i fram bara för de e lite mörkt där nu men de blev okej:) .. nu måste jag ta tag i lite plugg;) tjolahopp!
(nu låter de som om mamma ska till stan så, hihi plugg eller stan?^^)


I will always be with you.


dåligt humör




Som sagt är jag på dåligt humör och jag blir på sämre när man känner att man verkligen e sur fast man inte vill! speciellt när jag var med älskling, för han va ju inte gladare för de heller, så de vart en knasig stämning kan man ju säga.. Men jag har ändå gjort saker jag älskar idag :). Som slutat tidigare (fast stannade flera tim ändå^^) men var med de bästa kvar i skolan som michelle, älskling och lucas och de är då man får ett gott skratt och de tkr jag om:)) vart med bara Michelle och shoppat, skor,klänning och ringarna ovanför och fikat med bruden med:). Umgicks lite med min pojk med, älskar de fast de kanske inte var den bästa kvällen för mig och jag hoppas du förlåter mig för de!

Just nu vill jag ingenting, förutom vara glad i din famn som de oftast brukar vara <3.
Hoppas du känner min kärlek till dig!


wlääääwliiieee :))

Imorrnkväll kommer den underbaraste hem och jag e super glaaa för de :). Kommer vara den lyckligaste, saknat honom enoormt mycket! Aldrig saknat en person så mycket som honom, aldrig mer borta från varandra så länge!! Han ska ringa när han landat och då ska jag åka hem till honom för att vara där när han kommer:) och sen nåt jag inte kan nämna här ännu^^.. fredag ska vi fira lite av våran missade 1 månad som var för en vecka sen så se firas på fredag förhoppningsvis :). Lördag blir det fest hos Linn för hon har fyllt 17 den skiten xD och söndag bli de slappa och plugga säkert! Åh va jag har saknat och ligga åh mysa och få sovsälskap och pussarna och hella han :). Nu orkar ni säkert  inte läsa mer va jag har saknat åh va jag tycker hihih men måste få skriva av mig det ;D tkr så mkt om min beejb jöööh! puss kyss

Idag mot skolan


Mobilen

Jag beställde en ny mobil i torsdags som jag nämnde att jag kankse skulle göra är på bloggen med.. Som sagt så beställde jag en och fick hem den idag och jag älskar den:) var osäker innna om jag ska vara ärlig men jag gillar den verkligen, kameran e rolig att trixa med och samma med bilderna:) den var lätt att lära sig med! LG KU990i heter den, den var lite stor men den va bra ändå:). Glaaad att jag fick den idag ihihih:)))))


Micke i bakgrunden med lite gult på sd då som jag kunde fylla i sen massor me pussar och <3:an som jag fick sätta dit och välja färg:) kuuulkul!

jag och min mor i supersnygga foton (verkligen) höhö

Spegelvände bilden

efekter och lite sånt

lite kuuul!


Inzoomat på porr!!! :O hihi skojjja! men kan typ tro de näästan.

Har lekt med min mobil sen typ kl halv 8 och gjort en massa:) tycker om nytt och spec en ny mob=).
Nu måste jag sova nu snart och kanske leka lite mer mobilen så jag kan ta igen me pluggandet i morrn som egentligen jag skulle gjort idag (Y) mobiles fel:D. puss ciaaoo


En månad bejb! <3

En vecka kvar idag tills Beeeeeejjb kommer hem :) yeey, jag e super glad, bara om veckan går fort! Va skönt att kunna få mysa hela natten lång och på morgonen och få sova tsm med honom:) tkr inte om att sova ensam har jag kommit på! Känner mig ensam men snart kommer jag vara den lyckligaste, blir så glad så fort jag tänker på att han snart är hemma:)Och två veckor gått:). Kärlek<3

Jag måste plugga men vet inte vad jag ska börja med^^, har nog mer kvar än va jag tror:S. Nu snart ska jag börja med pluggandet och ska fösöka göra klart vissa saker iaf:). i morrn börjar jag kvart i 12 och de är ju hääärligt! Ska kanske beställa hem en ny mobil idag, får se:) nu blir de plugg"/ mindre kul, pussss (på min älskling ;D)


Chris Brown konsert som jag och tre vänner var på:) det var grryyymt och jag villl tillbax.

Det jag skulle komma med var att imorrn ska jag på "rock konsert" på u-huset för 50 spänn:D haha och stödjer bris gör jag samtidigt med tydligen, gör väll de för en kul grejj, inte min stil annars haha.

Sweet dreams

Nu har skolan börjat och de känns okej! Lite booring utan dig Mike, hehe spec närchille och lyycke står och pussas, tror ni jag vill kolla eller vara med dom då eller? neee! (a) höhöö.. Hörde läraren sa att vi kommer ha massor med redovisningar denna termin??? hööö, uusch hoppas jag verkligen inte! klarar inte av sånt^^..
Efter skolan somnade jag som vanligt, kan inte lägga min i min säng för att se på tv eller plgga för jag somnar! Sen va familjen hos syter och fikade ny bakta bullar:) tack syster<3

Nu snart måste jag sva för i morrn ska jagupp senast 06.45 för sen åka 07.15 först åh hämta camilla och hunden albin sen åka till syster och lämna Albin och hämta Emil där sen åka till mammas jobb Roslags järn för att jobba kl 8.00 fär me inventering eller hur de stavas :p hihii, inge sovmorgon här inte! alla som bor utanför norrtan kanske e vana men inte jag som bor här:). pusshaaaj!


Vill också vara utomland för att få en sån här färg.. aa på en dag typ!
Eller bränna mig lite^^

vidrig saknad

AAAAAlååHAaa!
Vad har jag lilla becca gjort de senare dagarna då? joo! hm ska vi se, igår jobbade jag, sen fick jag besök av Riva,Cilla och Emelie, ett snyggt gäng det! det blev film i mitt rum  med massor av onyttigheter! smulor i sängen och lille sånt mys:). Idag har jag sovit, gymmat sen drog hem till bror nyalägenhet och blev bjuden på tacos med syster och litte annat folk! sen  bjöds de på fest och dit kom jag ungefär vid kvart över 11 bara för min morsa och far var så grymt sega, de skulle komma till min bror för att se deras nya soffa och sånt! men då satt de där ett tag och självklart går pappa ut med Albin den lilla hunden en stund och sedan upptäcker mamma vatten på toan som rann under handfatet och då hade det fått stopp i tooan så de tar en halv timme med så därifrån kommer man vid 11, men festen var nice;) och nu snart ska jag sova för i morrn bjuds det på jobb med kl 11 , suck:(.. de bjuds mkt här ser jag ^^ aja gagablabla, heejdå mjaauuu, wläää <3

Jag saknar min älskling och kan lova att jag har ALDRIG saknar någon så här mycket förut!
Jobbig saknad bejb :(<3

tooo much......

yes nu e klockan för mkt men är ändå inte trött nästan :p. Idag fick jag med mig ett soffbord som jag ska ha i rummet med mig hem och massor me småsaker som bordslampa jag har på golvet istället, ljus, kuddar, tavlor och papperförvaring eller vad man ska kalla det,  ni får se bilder senare när rummet är helt klart:D ska verkligen försöka fixa de heelt klart nu snart:) ska till jysk i morrn med om jag hinner det om jag inte sover hela dagen! Kvällen har jag fixat med lite saker som jag fick med mig hem från ikea sen kom cilla runt halv 1? och gick hem för typ en timme sen kanske:p. men nu ska jag försöka sova, somnar nog lätt ändå, massor med pussaar ciaooo!


BIG love to uu!

4 Januari

Harverkligensovit ut i dag:). Somnade runt halv ett, sat på filmen typ kvart i 12 men de dampade så stängde av den och sov! Sov ungefär i 11 tim men gick inte äns upp då, gick upp för någon timme sen, har kollat runt massor på internet. Kl halv 7 ska jag gå till gymmet för att sola för kan inte se ut som en snögubbe när älskling kommer hem:D, får se ska försöka gymma också:) behöver verkligen det, har inte gjort de på månader nu typ...
Imorgon ska jag förhoppningsvis med bror och Camilla till IKEA för de har flyttat nu så jag sk aköpa småsaker och bord så ska fisa om i rumet, ni får se bilder när allt e klart sen, om de nångång kommer bli de^^ men har typ inget på väggarna efter vi måkade för typ år sen! så ska upp me hyllor och lite saker.. Ska försöka plugga i veckan och jobba! onsdag ska jag ut och äta på China med klasskompisar,myssss :). Jag e inte så bra på att blogga så tänkte att ni får veta hela veckan nu istället men fösöker blogga i veckan också^^ men nu ska jag inte göra mkt fram till halv 7! pusss

Hittade bilder på min kusins bdb så här kommer dom från jul:).

Farmor och farfar

Faster och kusin

Hela tjocka släkten! Filippa i röt/svart sitter och kör någon stöt grejj som min kusin hade med sig,
den ble väldigt populär ^^ och jag köra suduko hela tiden på syrrans mobb :D love it..

Källaren hos farmor och farfar.. Där jag sov!

Kusin och farmor.

:)


22.28

Idag shoppade jag massor me kläder med michelle:) super naaaajs! Saknat denna brud med:) ihihi.. Och nu ska jag ta fram liiite chips och slå på en film ensam:( fan va man tkr syn om sig själv då när man e ensam när man har vart med en varje dag och natt^^... Men nu blir de någon random film:) sen dusch och soova! Pussen påre (K)

My life would suck without you


<3


Grattis bloggen 1år!

Idag har jag haft bloggen i ett år förresten! :D ihi


Hjärtat

Typ tre dagar har gått och ändå känner jag mig så ensam och tom utan dig älskling! Tre veckor är du borta från mig, jag ska försöka klara det här, ska göra en massa så jag inte tänker för mycket på dig för de e grymt jobbigt bara! Du finns iaf alltid vid mig, i min lilla ram med ditt snygga skolfoto i:) De står i fönstret så jag ser dig direkt när jag vaknar, Underbart!


Nu är det 2010 och de började väll sådär för mig, önskade att jag firade nyår med min Micke:) men isället är han i Thailand i tre veckor som sagt och jag var med familjen och massa andra grannar och käkade goo mat och dansade till 12, sedan drog vi ut och skålade och fick raketer mot oss av idioter.. Gick sen till lokalen några meter från våran där vi firade och hälsade på där och dansade en putte stund tills vi gick hem till Gustavo och typ hängde där till halv 6 men hände inte mycket där heller! Trevligt att få umgås med vännerna men kankse inte var de bästa nyåret direkt^^:P. Nyåret som kommer så vill jag ha ett perfekt 12 slag och massa mer dans och partyy!
Har inte äns bilder från nyår^^, hemskt men got nytt år iaf:)

Juste och sen grattis till grannarna som ska gifta sig:)) friade igår, ååh så sött äntligen händer de!!^^:).
pusspuss /Corneteg.blogg.se


RSS 2.0