Hej då Sverige, Hej Kreta!

Jag satt här ensam hos micke och dom, men nu kom hans mamma upp! Vi åker till arlanda om typ 1tim och 45 min :). Halv 8 går planet till kreta och där stannar vi i 2 veckor:). ska bli så skönt:). Jag ska åka med mickes hela familj, hans syster och barn och allt för att fira hans mamma som fyller år i veckan som kommer:).

Jag hade ju packat klart allt och verkligen tänk att det inte ska bli för mycket onödigt men när jag var klar för att gå så var väskan jääävligt tung, nog mer än 27 kilo som man får ha va? Så jag har suttit hemma hos micke och packat om allt nu och tagit bort lite saker så jag fick snåla lite på kläder nu på de jag ville ha med:(. Jag ska snart lägga in bilder på facebook från när några i klassen åkte till svt förstudiebesök:) hinner nog inte lägga upp här på bloggen för det tar ju en såån tid:( men kika in på face^^.

Tänkte bara säga de, och så ni vet blir de säkert inge bloggande här på 2 veckor alltås! Ha de så trevligt och hoppas ni får de varmt med (om vi äns får de) hihi :).




Sist jag och Micke åkte! Tunisien 10 ♥

Färgat ögonbryn och fransar

Var hos syster idag och färgade ögonbrynen och ögonfransarna nu innan jag åker:) Noppade även ögonbrynen med så de är fräscha nu och inga buskar! haha:D
Har tyvärr jätte dålig före bild^^ men bättre än igen!



Man ser mycket på fransarna men ögonbrynen blev typ grå svart så hade inte färgen i länge alls men målar i dem ändå:). vart helt okej!

Lugn fredag

Idag har jag praktiserat:). slutade halv 3 så då gick jag hem och sen hämtade micke mig och drog ner på stan direkt igen typ och sen har jag vart hemma hela kvällen! Packat klart allt redan typ fast jag åker nästa söndag:D haha! men vart så sugen och bäst att vara i god tid!:)

Massa bilder från idag!

Lämnade in 2 klänningar hos sömerskan, hämtas den 13, perfekt innan jag åker!

Tömde min söta sparbössa:D

275 kr, rätt bra eftersom jag alltid betalar med kort annars:)

Packt ner nagellack! sommarfärger

mina 5 älskade bikinisar

Så ser det ut just nu, en vecka innan jag åker:) ungefär allt är ner packat redan:)
Sen blev de kebabrulle och TV;)


Nu ska jag sova, jobbar imorgon om jag äns kommer upp! haft feber och en förjävlig träningsvärk idag (i mage, bak och fram lår, höfter, rumpa, armar, bröstmuskeln och ryggen), var på ki box i går som höll på i 90 min och as jobbig var det.. Imorgon åker jag nog till michelle strax efter jobbet så blir nog inte bloggande! men puss och godnattt nu! ♥

Melsas place!

Har vart hos Melsa nu ikväll med älsklingarna! Vi har haft jätte kul, vi lagade tacos, fulade oss, skrattat och pratat om resa:). Nu verkar det som att alla tjejer ska åka på samma resa typ men olika hotell fast nära, ska bli så jävla grymt:). tack för denna kväll, hade det jätte mysigt och måste börja vara med er mer, måste ha tiden till det och sluta plugga och tråka mig:D. love u!
Kom hem för ett tag sen, har hunnit med att göra mig i ordning för säng, nu kommer några bilder och sen ska jag sova:). Godnatt!


försöker skära i fryst köttfärs (Y)
kissi 2!

Haha skulle fota katja men melsa kommer med fetta köttfärsbiten mitt i bilden!:D

Vi fulade oss!



Hahaha, och ÅT!

Katja, du är så jääävla läcker!!;D

Skicka dit mig nu!


Kolla in vädret i kreta idag då!:O Fan här har det snöat (i MAJ) och där är det 28 grader i skuggan med säkert!! Ja tack, men om 2 veckor så, hoppas bara på samma bra väder då:). Längtar, tack och hej♥

2 Maj 2011

Jag har suttit och pluggat sen kl 12 idag och jag har verkligen tröttnat nu! Jag har såklart tagit pauser, ätit, pussat på pojkvän och så men för de mesta pluggat! Jag är helt slut i rumpan nu för sitter på en stol med massage överdrag på typ och den är inte igång så den är ganska hård och så är de några gejer som sticker upp så börjar göra lite ont nu efter några timmar sittandes på den!:D. Jag måste plugga en del nu innan jag åker men håller på att bli klar:) men vissa kurser fortsätter sen, eller svenska iaf så de gör jag sist! Men resten håller på att bli klart nu så de är super skönt, har tre prov (tror jag att det är) kvar nu innan jag åker och de måste jag klara av så sipper jag rester i de med så jag får bosätta mig i pluggandet nu då!^^ innan jag åker måste jag göra någe, funderar på om man ska till mobergs när petter spelar? någon som ska dit? men jag åker till arlanda sen där mitt i natten, men äsch kan sova på planet:). Någon ska ska dit, eller vill gå med mig?:)hiihi.

Puss nu ska jag fortsätta, tänkte bara kika in och säga att jag lever än så länge, får se snart om rumpan och benen domnar bort snart bara^^ ♥


RSS 2.0