Nu är det så här...

Nu är det så här att min laddare till min lila bärbara sluta fungera :S så får väll helt enkelt sitta här vid den stationera ett tag till jag fixat en laddare! Skiit också!! Har all musik och bilder där men här har ju gammal musik och det gillart med..
Fick reda på att min kompis Niclas flyttar ett år till USA och han åker redan i morgon och jag fick reda på det igår av min pojkvän. Shyst Niclas. Han säger inte äns hejdå eller säger något att han viste att han skulle åka då..
jag e rätt besviken på honom! 

Idag har jag gått ca 12 km? hehe.. klassen åkte till issjö men vi gick en tippsrunda dit som tydligen var 6 km och eftersom det regnade så var vi inne och lekte lite lekar och käkade och lekte mera sen fick vi GÅÅ den biten igen så jag har gått ganska mycket idag få mina höfter gjorde oont! men de var ganska skönt ändå.. förutom all lera efter regnet.. (Bilder kansek kommer upp senare när jag kommer inpå den bärbara). Hemma var jag med madde en liten stund och vi kollade på filmen det brinner :) länge sen man såg den, jag och Madde kolla alltid på typ gammla filmer som eva & adam åh så! Hon drog efter filmen och efter det har jag inte gjort mkt, bara suttit här och precis duschat :).. imorrn börjar jag kvart i 11 så det ska bli super skönt och i morrn är det en månad baby!!


27/7-09 <3 /Corneteg.blogg.se

Because I Love You!


Ser lite ut så här just nu för Ingen älsklingspökj sover över..Men vi ska ses i morgon =)) efter skolan blir det att jag kanske följer med honom hem! Inget klickande kläder blev det hem heller, ett par leggings försökte jag med men det gick inte stod bara en väska fast jag försökte om och om igen ;S aa något skumt iaf så en väska blev det bara, perfekt för skolan! Åker nog in till Täby-C med Sebbe nästa helg istället :) fårse hur det blir med den saken annars åker vi efter han har fyllt eller bara både och? ;O haha.(jag gillar´t iaf.) 
Det har vart en jätte flummig och trevlig kväll! Syster kom med hennes pöjk och bror kom med sin flicka och alla vi åt och fika och jag var nog liiite över trött så det vart myycket flumm men de är väll alltid kul och jag var kanske liite jobbig med, blev för mycket babbel ;D Syster och hennes kille kommer kanske på tisdag igen och äter med oss och hoppas på att Sebbe vill komma då igen! min syster är nästan aldrig hos oss:( så de var kul åh få träffa dom med :D..
Nu ska jag låta håret torka sen blir det dags för säng! Godnatt babeees!
 /Corneteg.blogg.se


Söndag



Skolan har börjat och allt känns bra.. Tråkiga är att vi e 31 tjejer och 3 killar ^^ hihi men hoppas att de går bra det här!

I helgen har jag myst med pojkvännen  och var hos Madde med Robban också i fredags..
Idag jobbade jag , jag var så trött igår och imorse så jag tänkte inte på att jag gick upp en timme tidigare och fixade mig:D stälde kklockan fel och inte äns tänkte på det idag! greejt!
Just nu sitter jag och väntar på att min pöjk ska ska komma som också satanar över natten och medan så ska jag klicka hem lite kläder tror jag ;) Hoppas jag hittar nått! pussen /corneteg.blogg.se


3 fina veckor tillsammans med den finaste pojkvännen.

Igår (måndag, klockan är över 12) har jag och Sebastian vart tillsammans i 3 helt underbart mysiga veckor :).
Vi hade en jätte flummig, mysig och underbar kväll igår med en film och massor med pussar :)) han sov över här och tyvärr sover han inte här i natt för han har golftävling i morrn så jag får ligga här ensam och sakna honom som jag alltid gör så fort han inte är vid mig! i morse mös vi ännu mer sen åkte han in till stan med Niclas för att kolla efter motiv som niclas ska tatuera sig, vid tre kom han tillbax till mig och då mös vi ännu mer med en till film och kladdkaka:). Senare var han tvungen att åka hem men tydligen behövde han inte det senare men vi sågs ändå sen nu ikväll:).. Jag och några var hemma hos Robban och glodde på en film som skulle vara en rysare men de var för mycket datagjort så de satt mest och skratta, och jag fick min huvudvärk som kommer lite då och då,, känns som migrän men har inte den "sjukdommen" så vet ine vad det är! I mörrn ska vi kanske ut och äta ett par stycken, sen sover jag förhoppningsvis med Sebbe=))).. Glaad!

Låter som en liten barnunge men jag e dunderkär.. Allt gick så snabbt men allt känns ändå så himla bra, han e helt underbar =).. Tillsammans med dig är jag alltid glad och pigg,  Jag saknar dig Sebastian Staf! (L) 


att känna din lukt när jag ligger i sängen gör det inte lättare!
Saknar dig mer o mer...<3

/Corneteg.blogg.se

ganska onödigt sådär, men ändå inte ni får veta ganska mkt ändå!

Har inget annat för mig så de fick bli att skriva lite i bloggen men va ska jag hitta på åh skriva om då?:O.
Det har iaf vart den tråkigaste dagen på länge!! jag har suttit hemma sen jag kom hem från jobbet och de var kl 5.. kl åtta hoppade jag in i duschen och jag tyckte kl kändes som 10-11 något.. De är mörk ute med precis som höst och den e ju typ här nu, 16 grader på morgonen med!! fyy säger jag.. vet inte vad ni säger ^hihiio. Känndes som förr i tiden idag, jag satt här vid stationera datan lyssnade på gammal musik och de känndes som typ börjarn på vintern och att jag gick i 9:an för då satt jag typ alltid här vid datan ^^ och de var mörkt och tråkigt ute! aa musik och datorn gjorde då den känsan inte vädret då:D haha xD..

I morgon e det då fest men innan jobbar jag till ca hlav 7 får se när jag kommer dit men ser fram emot det för att träffa massor me folk jag inte träffat på hela sommaren och lite innan men de ska bli riktigt kul iaf :)) och hoppas de löser sig för två st så att de blir ännu roligare så jag får med mig e till (okej ni fattade inte när men äsch skitsamma onödigt inlägg bara :D). Lördag är det då the voice:) yeey de ska nog med bli kul och då träffar jag Madde med som jag inte heller har sett på ett tag nu:)). nu vet ni lite om min helg med och söndag ska jag kanske jobba och vara me sebbe bby!! då kanske jag slipper blogga i helgen med:P nä men får se om jag hinner med de och har ork men ni vet vad jag gör iaf :) haha nää orkar inte skriva mer strunt, funderar på att sova nu typ men börjar 12 i morgon så man vill ju inte sova än:P men vi får se va jag gör för inget händer ju här framför datorn.. aja, sov gott sen :) /Corneteg.blogg.se


Torsdag

Nu var det en vecka sen jag skrev här och under veckan har jag. hmm, redan glömt men inte allt.. Vart inne i stan och shoppas lite :) vart med Sebbe och gång.. En dag klippte vi robban iaf:) ganska kul men jobbigt eftersom han klagade men de var ganska svårt men sen gled sebbe in och gjorde det bra, enligt han då!! ;) haha.. jobbat igår,idag och i lördags.. Jaa har väll inte gjort nått specielt kanke eftersom jag inte rikitgt kommer ihåg.. Och idag är de exakt en vecka kvar till skolan börjar.. buhu "/ vill inte börja skolan, fast de är en ny linje men jag vill inte!

Sitter vid den stationera datorn och har hittat mängder med gamla bilder och musik:) ganska kul sådär. Ska fortsätta och kolla runt på massor med bilder.

hittade lite bilder där jag hade ganska så långt hår för att vara mig då och vad tycks? ska jag spara kanske? =)






Jag känner att jag saknar det nu när jag ser bilderna, aldrig tänkt på att jag har haft så långt..
De e inte så långt tänkter ni säkert men för att vara mig så e de:D van med lite kortare!
Tkr de ser lite fräschare ut? eller.. kommentera är du snäll!!

vad är de med folk?

Jag har steekt i solen idag men typiskt jag så kan jag inte sitta stil när jag solar själv och spec inte på ballkongen!
Färg kanske jag har fått lite hoppas jag:D.  satta och läste tidningar och svettades som en galning;d härligt det låter va, hihiho:D..

Jag och André mi kompis var taggade på att bada men alla vi har frågat vill inte och de sitter typ inne idag nu när det är ca 25 grader i skuggan:O e man sjuk då eller!? Men ja så bad blir det nog inget:( så jag tänkte lägga upp lite bilder från småland hade jag tänkt :).

Njut!







Det blev inte mycjket bilder, det fick bli lite av gränna men det kommer mer, jag orkar bara inte sitta här och ladda upp massor med bilder! Kommer fler senare :) /
corneteg.blogg.se


Varför?

Precis, varför ska sånna äckliga skit djur finnas!! Jag blev så jävla rädd och känner fortfarande en stor fet klump i halsen..Jag vill bara SPY!



Den sprang runt på min syster säng.. Jag hoppar runt i rummet, vågar inte gå eller äns ligga i min säng!
Fast jag ligger i min säng då:P hihi men får se hur svårt det blir åh sova!! Jag e så äcklad...
Måste vara lite av en otursdag idag! /corneteg.blogg.se

Utan dig är jag svag.

Jag har en sån STOR lust att raka av allt hår!! okeej, eller inte. Men jag har färgat håret ikväll och det blev inte som jag ville, som vanligt! Det blev gult! och sluta alla som säger att det inte blev det för det blev det. De är FÖR blont och lite gult faktisgt, det är inte min grejj, jag vet inte hur jag ska göra, ska nog färga om iaf och sen får jag klippa för de är slitet och de kommer verkligen slita mer för jag SKA färga tills det blir braa! Får se hur jag gör :) men det ska bort!

Kom hem från Småland i söndags lite tråkigt faktist för det var såå härligt där och gjorde sakar typ heela tiden! Men ändå sakande jag hem till den underbaraste :). Dagarna jag har vart hemma så har jag umgåst med Sebbe och i två nätter, helt underbara:).
Idag sov jag till två för det känndes som om jag skulle få feber så jag vilade. Lite senare gick jag och Riva ner till centrum där jag hittade lite smått och gott:) Innan jag gick hem och frägade håret var jag ute en stund med vänner :)..

Nu känner jag mig lite lagom iriiterad för mitt hår och jag saknar Sebbe som jag förhoppningsvis träffar imorgon och spenderar hela natten med! :)
Du har gjort mig starkare,utan dig är jag svag, baby! /corneteg.blogg.se

Always love you

Blev ändrade planer angående igår, gick upp runt 9 och åkte till Öland kl 11. Vi åkte förbi Nelly min kussin och hämtade henne så hon fikc följa med..  Det vart inte så fint väder som vi tänkta oss så vi åkte inte upp till bödasand, vi åkte till det första campingstället där till höger, kommer bara inte ihåg namnet men där brukar vi ofta vara. Shoppade en snabbis i kalmar och sen åkte till kusinerna i mönsterås och käkade supergood mat :). Kom hem med 2 kofftor,2 linnen, 2 t-shirt och ett par jeansleggings från ginatricot.

Idag har det vart riktigt superväder och just nu sitter jag här i föttöljen hos farmor hellt knallröd och det svider! Brännde ansiktet, armarna och över brösten. Armarna svider som bara den och bakom axlarna. Kan knappt sitta här känner jag :O hihio men vadå man måste ju passa på och sola när det är sol som det inte vart på ett långt tag nu :O. Var som sagt och solat, vi var på gunnarsö, doppade mig faktist i det sviiinkalla vattnet... Drog snart förbi kusinerna och kollade deras pool och testade den så där fick vi bada:) va perfekt, 27 grader i vattnet.. Nu ikväll har mormor och morfar vart här hos farmor och farfar och vi har ätit supergott idag med:) grillat!! Och nu ska det åka, vi ska väll se på tv sen ska jag prata med älsklingen och sedan soova.:)

Vill inte hem förutom att träffa Sebbe och sen kommer Riva på måndag :O(Y) äntligen.. /Corneteg.blogg.se

RSS 2.0