nu blir de rock!

Här har jag suttit och ruttnat HELA kvällen! ej på humör. Pressat låten because Of You halva kvällen och mått skit! just nu behöver jag gå ut och ta lufft men ingen vill med och jag vill inte gå hem tillnågon heller med massa folk och glo film. Jag vill ut och gå! men inte själv i mörkret.

Jag tänker inte sträva något från dig! de du sa att vi skulle vara tycker jag verkligen inte stämmer, orkar inte gå runt och inte få nått svar eller ingenting. Jag måste radera DIG! men jävlar så svårt de e..

Nu blir de rock resten av kvällen. Linkin park! de passar för all humör nästan mest arg då, hehe. lite glatt fick ni (hehe) men linkin park e lite för lugnt ibland just nu! behöver HÅRDrock :D

Hoppas ni alla har de kul och är glada! Puss /RC

inge bra dag / shopping

Hallå!
Igen bra dag säger jag bara. Vankade med ingen ork och var så trött, gick upp kvart i 9 för att upp och jobba. jobbet var inte kul heller, gick där och sura och typ de chefen komenterade hela tiden så jag blev så jävla arg men han pratade med sen och frågae hur jag mådde och om han var hård mot mig idag, svarade bara jaa med lite irriterande röst^^:D men blev bättre sen! Nu sitter jag hemma och bara slappar, direkt när jag kom hem så gick jag till datan och satte mig i sängen, har fortfarande ingen ork. Arg och ledsen e man med! ingen bra dag som sagt! men nu måste de bli lite gladare här,kan ju inte göra er deppa heller:P Ikväll har jag nog inga planer? känns som om jag bara vill sitta hemma i kväll men ändå inte, de e ju liksom lördag! Efter jag har bloggat så ska jag  fixa musiken på mobilen och en låt kommer alltid få följa med mig i mobilden; Kelly Clarkson - because of you, den e bara allmänt bra och påminner lite om saker! Igårdagen var mycket roligare så kan berätta lite om den istället!

Shopping! ja de e mycket roligare.. åkte in till stan med bajsCIlla och shoppade slut på pengarna! "/ Hade med  mig ca 2 tusen med de gick åt på en dag..måste skärpa mig lite, måste börja spara hehe, mkt nöje kommer de ju inte bli den här månaden då? men joo, jag fyller ju å snart så dår får man mer pengar^^ Nästa torsdag tror jag de blir, då blir lilla jag 17 år! men men, igår blev de shopping sen direkt efter drog jag och CIlla till gymmet och tränade jätte lite bara:P sen solade vi och sedan hem. Skulle till Robban igårkväll men dissen fick vi, han trodde vi sa att vi skulle dit på lördag men han ljög säkert för han inte ville vara med oss, hehe. Han var på bränner istället:S (?).. så det blev hemma sen runt 10 drog jag hem till sötsofie och gick fårn henne kvart över 12 och träffade Gustavo och William=) de var ca 2 månader sen?:S shiit dom man umgicks mycket med förut.tråkigt att man inte e med dom så mkt länge=(. Men de var kul att se dom men självklart ska de säga att jag e så kaxig och de  stör mig! dom e minst lika kaxiga men dom e killar och få vara de eller? är de bara för jag e tjej som dom e så petiga eller vad man ska säga, hehe. Sen blev de sova för att upp och jobba idag!


Bilder från igår


Jag vill också vara snygg baby!

På väg in till stan!

Yey! jävligt fint väder vare (Y)

Fejkis i gallerian

De åkte med mig hem och lite till grån Ginatricot!

Kavajen och linnet med=) från H&M

Gymmat och Solat!

Dom bilderna bjöd jag på.  Ha de noojs  /RC


Spa kväll och nyttigheter!

Godkväll!
På dagen har jag pluggat lite, läste lite sidor ur en engelsk bok bara sen blev se leta upp lite recept för hemmagjorda aniktsmask som skulle användas i kväll..Lite tjaffs på msn, ena blev jag riktigt arg och ledsen för men när nästa kom så gjorde de bara dagen bättre nästan:D för de var bara kul:D satt mest och skratta haha!.. Kl 5 kom CIlla till mig och vi vandrade till Kaptensgården för att beställa sallader=). sedan vandrade vi till Flygfyren och köpte nyttigheter som Naturgodis=) och sen avocado,citron och té som skulle användas i masken förutom té då:D hehe. Gick hem och käkade våra sallader och blev proppmätt av mindre än halva:S men käksade lite till senare:D mätt som fan blev man! senare blev de nötter och naturgodis=) mumma! Sen ångbadade Cilla ansiktet:D för att öppna porerna sen blev de hemgjorda ansiktsmasker jag gjorde enför torr hy.Torrisen:D

Ingridienser:
En hel avcado
1 msk yoghurt
2 msk hornung

Gör såhär:
Skär ut avocadon och lägg allt i något man kan mixa i. lägg ner alla ingridienser och sen mixa dom sen aplacera på facet:D lägg på två gurkskivor över ögonen

Jag tog en gaffel men de blev klumpigt som ni snart kommer få se:D men det kankse inte gör någon skillnad?, haha. Jag hittade  recept som de bara var avocado man skulle ha men honung och yoghurt e bra de med så tog med det också:) Ni behöver förresten dela på allt och inte ta allt som jag gjorde för mer än helften blev kvar^^ hehe.  men som sagt de e för torr hy.

Cilla recept var

Ingridienser:
En halv citron
1 dl vatten
2 mks äppelcider vinäger

Gör såhär: häll i Vinäger och vatten i en skål sendan pressa citronen i och sedan blanda ihop och sen badda på aniktet. Två gurkskivor över ögonen.

Dom gjorde susen!


Började med att toppa ögonbrynen


Blir alltid så röd när jag toppat, men syndes inte så mkt är:P


sen ångbadade Cilla


Sen blev de dags för masken! det är min maks

Cillas mask. Lite yoghurt i också..


Hahhahahaahhahahabjuder på den:D har ändå mask på:P

CIlla:D


Godnatta /RC

+ grader?:S

Äntligen inne från kylan!. Kallt e de ute men de e lite varmare än vad de har vart nu de sista dagarna ändå=) de e faktisgt fortfarande + grader ute:S hm? jao de e 2.3 + oj oj..
Wallander blev de på bion=) gick tillsammans med Cecilia,Emelie,Åsa och Natacha.. Filmen var riktigt spännande och den var faktisgt riktigt bra fast Linda och Stefan inte var med i filmen=( dom som typ gjorde filmen bra:P. Men den var faktiskt bra utan dom med, hehe. förvånande.. De vart mycket man satt och höll för ögonen lite och typ satt och skrev ut saker, eller man ville men som vanligt så pratar ju Natacha när filmen går och de gjord hon även på bion så killen under henne sa till:D haha , så man vågade ju typ inte säga nått så vi satt och viskade till varandra när man ville säga nått eller skratta, de kändes som om han skulle säga åt när vi skratta också så man vågade typ inte göra de, men de gjorde vi ändå för de kan han ju inte säga till om!!
Efter bion mötte jag och CIlla upp André och Marcus och senare om David för jag ringde honom och tvingade ut onom^^ hehe snäll jag e vah?, vi gjorde inte så mycket men mycket skratt blev de ändå, som vanligt är jag e med André, sjukt kul kille;D. saknat er jätte mycket! Kul att få se er ialf^^ haha.. Nu ska jag chatta en litet tag till sen ska jag göra mig i ordning eller om jag inte gör de nu direkt sen lägger mig med datan i sängen ett tag sen bler de SOVA=) åh så mysigt;D. hihi. Pussar och godnatt då / RC

=)

kom precis hem från gymmet, nu ska de käkas,duschas och sen fixas sen blir de bio för min och brudarnas del^^
Hare gött!  /RC


maybe bio tonight

hallo bloggen! haha bra rubrik^^ ..tänkte berätta lite om måndag och tisdag för er:D. Båda kvällarna har bestått av film och CIlla båda kvällarna^^ I måndas så var Natacha och Cecilia här, vi drog till flygis och hyrde två flmer mirros och sen en till som jag inte kommer ihåg namnet på:P. Vi kollade först på morros för vi tänkte att vi kunde se en läskig film först sen den roliga efter för att få bort räddslan^^ haha men vi kollade på morros och den skulle nog vara lite läskigare om inte Natacha satt och pratade HELA filmed^^ frågade typ om sakerna heela tiden och vi fick pausa och förklara ibland med :P men a den var bra ändå och lite läskigt var de att kolla sig i spegeln efter:P tyckte de inte var så farligt att kolla sig i spegeln eller gå runt hemma när dom var kvar hos mig men när de drog så var man ju lite rädd ändå, haha. Den andra filmen kollade jag och CIlla lite på efter men den var inte bra så vi så aldrig klart på den. I år så gick jag Cilla Robin Emil och Robban och fikade på Pelikan med semla och varmchoklad=) sen så drog vi runt hela stan för att fixa kol till vattenpipa, vi gick runt på stan sen till flygis sen tillbax till stan för skulle gå hem till Robin men vi fick tag på kol ialf, killarna drog till Kim och hämtade^^ men sen var vi hos Robin och rökte Vattenpipa och flummade:P Emil satte på Robban som vanligt^^ hahaha, sjuk kille;D. Kvällen blev de lite gym, skulle på boxning med de vart fullt så jag tränade mage sen drog jag och Cilla hem till mig, glode på Andra avenyn sen film igen, kollade på P.S i love you, den var bra och sorglig men fan jag som brukar kunna gråta för de minsta lilla men nej grät typ inget:S blev fan ledsen för de nästan haha:P. något konstigt har hänt mig, sover tidigt nu med och vaknar typ 10? hallå, jag som brukar vakna mellan 12-2..

Kl 2 ska jag dra till gymmet med CIlla=) sen ikväll blir de nog movie igen^^ men då blev de på bio med några brudar, får se om de blir fler än vad jag vet nu=), blir nog wallander..
Nu ska jag lägga in musik på mobilen..

Nu kommer de bilder från igår=).. ha en bra dag=) Puss / RC

 

 

 

 


Godnatt

Vilken kväll=), den här kvällen har nog vart den roligaste kvälen på länge, allstå ensamnkväll. Jag har kollat på beck och samtidigt smsat en massa med en och de var ritigt kul sen chattade jag samtidigt och lyssnade på musik och kollade på bdb^^ mycket samtidigt? jo jag e ju tjej, ingen kille som inte kan göra flera saker samtidigt:P. Pratade i telefon nyss i en timme och 20 min=) de var också kul de. skrattat lite själv idag men de blev mycket prat med folk och de e alltid lika mysigt:). Nu e jag trött så inlägget låter nog lite konstigt:P och ska chatta lite till, om André är rolig eftersom han lanar och är väll inne i spelet^^ sen blir sova:P

Godnatt /RC

Känns som om de kommer bli svårt.


Halloj

Jag som skulle ringa Åsa efter jag hade gjort mig iordning, haha nej nej så blev de inte^^ undra hur många gånger jag säger att jag ska göra nått och de blir inte så?:P haha, Jag kom precis hem från flygfyren, jag segade när jag gjorde mig iordning sen hade jag lust att handla så mamma fick hämta mig efter hon hade vart på gympan och handlat på willys så hon fick hämta mig så drog vi till flygis=) Jag köpte nytt täcke, äntligen säger jag bara, mitt som jag hade låssnade fjädrar på, eller ur:P. så hela min säng och golvet e fullt med fjäldrar,åååh! men nu ska de inte vara så längre, hihi. Ska läsa Chic som jag köpte med=). Så nu ska jag kolla igen dem snabbt och sen ska jag byta täcket och sen städa lite i rummet samtidigt när jag ändå fixar lite:P lyssna på musik med och sen läsa igen tidningen tror jag=) får se om allt de här kommer att hända nu då:D. För jag ringde Åsa precis nyss och vi ska inte göra något eftersom jag ska städa sen käka och sen e de beck ikväll=),

Hörs senare / RC

tränad&brun

Halloj! Kom precis hem från gymmet och soliruimet=), gymmet gick på bra träna i ca 1 och½ timme men mådde lite illa men tränade på ändå.. Direkt efter solade jag Emelie och Natacha ,CIlla drog hem tidigare eftersom hon ska på krysning i dag=) ha så kul baby;). Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning och ringa Åsa, får se om jag drar hem till henne senare då=).

Puss vi hörs! /RC

Cillipillisch<33

Godmorgn! vaknade halv 11, låg degade i en kvar ungefär sen gjorde jag och Cila frukost=) mumms! Nu ska jag göra mig klar, måste skynda mig som F*n, ska möta Natacha och Emelie kl 12 hehe, jag har inte klätt på mig än^^ Vi ska dra och gymma igen, så duktiga vi e, haha ^^.  Vi hörs senare

Puss/ RC


Mumms, youghurt med flingor , pumakärnor,sötmandel, cokos och honung.
Teé och macka^^

Lördag

Tjääna! Igår blev de inget skrivande. Började dagen med praktiken, sistsa dagen , as ärligt, men komer sakna dom ändå!vi bjöd alla på glass och kakor=) de tyckte de var jätte kul att vi gjorde de=) och de var riktigt mysigt så de gjorde vi bra patrik och petre;D. slutade 5 och åkte hem direkt och gjorde mig i ordning sen åkte jag och brudarna Cilla, Linn, Natta, Emelie, Riva och Suzan hem till Parya i Rimbo=) hade en mysig tjejmiddag och mycket mycket skratt=D tack för den kvällen brudar och de var länge sen alla vi hade en tjejmiddag=),  VI planerade mycket in för lovet med, lät som bra grejer! Får se om allt kommer att hända, haha. mycket sagt med lite gjort? eller vad säger man? ^^ Jag och Linn åkte hem kvart över 12 bussen för vi skulle upp och jobba idag. Så idag jobbade jag från 12 till halv 6. CIlla Emelie och Natta kom och käka och fika=) kul hade vi där också och efter de drog vi och gymma sen blev de melodifestivalen och just nu sitter jag här i mitt TV rum tillsammans med CIlla som ska sova här och bredvid mig sitter min underbara mamma=) jag och Cilla sitter med en varsin data:D ska fixa bloggen lite till hon ville göra om och jag ska förstora bilden upptill. Kollar på Hot chick nu med men nu e de tråååkiga nyheter!

Natta och Emelie har bilderna från igår och idag när jag jobba så får se när man får dom! ^^ lägger upp så fort jag fått.

Puss / RC

Mamma <3


Än e man inte klar / Godnatt

Fy satan vilken tid det tar! Nää de här var inge kul! jag och Cilla har nog suttit och hållt på med bloggarna i ca 3½ timme nu? och hon e fortfarande kvar här^^. Bilden ovanför tog lite tid med och de gick ju inge bra med den heller, fick inte rätta storleken!, någon får helt enkelt hjälpa mig, någon som kan tex Yohanna eller Linnéa^^ hehe.  De här ska fixas. Och nu ska jag förtsätta locka lite hår sen sova, i morgon blir de nog tjejmiddag i Rimbo hos Parya med massa snygga bruttor, men jag slutar 5 och måste hem och fixxas så de blir nog lite sent för middag åh så:S. men hoppas jag inte stressar för mycket och hoppas kvälllen blir lyckad=). och att de blir!. Ska fixa klart lite och så sen ska jag sova. sista dagen på praktiken i morgon med, de ska bli både skönt och tråkigt, tråkigt är de för jag har fått gjort så mycket och lärt mig och jag tycker att jag själv är jätte duktig^^ haha och sen e de kul där med, men se sköna e att jag ska få sovva nu och inte upp hlav 6 om dagarna och kan jobba till 5 och sen helger, hade inge liv känndes de nästan som^^ haha, i morgon bllir de lov med och de ska bli superhärligt nu direkt efter praktiken=).

Nu får ni alla sova gött och drömm sött=). Pussar /RC


Vist blev den snygg?=) de står Rebecca Viktoria Corneteg och sen under; I huvudet på Rebecca;D . haha gillar de men sydes inte tyvär "/, men ska fixas som sagt! =)

Cilla

fanockså, vädret blev ju inte så mycket bättre, de vände igen och de småsnöade idag, vist de var inte mycket men ändå,kallt blir de ju och halt.. Därför gick jag inte hem idag jag tog bussen eftersom den kom precis när jag kom ut från Ros också=) vilken tur man har, men jävla busschaffis. Jag gick på typ precis utanför ros så jag kunde åka med istället för att stå på andra sidan (för den åker ju förbidär igen) och frysa, han bah ;grind? jag ba ja men ska till busstation, han ba ;då är de på andra sidan!.. Men va fan spelar de för roll?:S och sen skulle en kille på och han visade upp kortet och gick in typ men chaffisen bara drog i hans arm och tog kortet och kolla på de som om de skulle var gammalt men de var de inte:P haha på dig dumma chaffis, lite trevligare kan man väll ialf få vara? och sen var de samma på nordronabussen och då var han otrevlig då med,.. chafförer borde vara trevliga så man känner sig trygg i bussen och många pratar ju med dom också, men han hatar säker barn:P. Aa de var de ialf:P. haha..

CIlla kom till mig i dag efter hon hade vart i stholm med klassen=) vi drack teé med syster också sen dissade dom mig och glodde på film och jag satt i andra soffan bredvid och var innne på min dator, får låna syrrans dator sen och också se på den filmen=) eller föra över den till min och då ska jag passa på att ta lite fler filmer, tex bolt och lite andra, hehe. Cilla gick hem för att käka och sen kommer hon tillbax till mig och då tar hon med sig sin dator med så ska vi fixa våra bloggar, ska designa dom lite snyggt=). hoppas vi fattar hur man gör, de lär ni få se sen^^ haha. Juste innan cilla drog hem så beställde vi lite kläder från H&M =) jag har beställt typ 3 ggr den här månaden? men allt kommer typ början av april och slutet av april och mitten i maj=S lång väntan! och lite kommer snart tror jag en till bikini och underkläder=) har redan fått hem en bikini och snart kommer den andra:P redan laddad för sommaren!  Massor me skor kommer jag ialf ha i sommar med hehe, undra om jag behöver köpa fler? men de lär jag ju göra, älskar skor!

Hörs senare=) pussar och kramar / RC



Teé koppar och Cilla=),
Preciiiis
när jag tog kort i smyg så drar hon upp benet så tyvär kom inte syster med på bild:P.




(hann inte skriva klar det här inlgget innan cilla kom äns:D haha, hon kom precis så nu ska vi designa:D heejdå)


plögg!!

Usssch! tycker inte om att skriva en bokrecension men måste göras tyvär:D haha. Sitter här med tee och vanilje drömmar och kollade på hlav 8 hos mig:Pfast de slutade ju precis nu, tror inte de fanns något annat på TV så tidigt så fick bli de och sen har jag börjat se de efter min syster^^.Nu ska jag se semerster svenskar, tror att de går nu=). Nu såg jag med att de inte eikväll tror den där GE-galan e istället:( ååh!!

Jag bloggar inte mycket om dagarna så tänkte får skriva lite nu då fast de blev ju bara nu om mitt pluggande men ni fick ju höra vad jag tyckte om de^^ haha. är inte hemma så mycket om dagarna, är bara och paktiserar sen träning och då hinner man inte skriva så mycket men lovet får jag nog bättra mig då!!

De luktar typ prutt blandat me tåsvett här hemma efter maten^^ haha jag tror de är från möggelosten eller va de nu var för ost eftersom den luktar så mycket =S.
Nää nu måste jag fortsätta så jag hinner duscha ikväll med, ska sova tidigt för jag e så himla trött känner jag. Hörs! // RC




Onsdag

Tjenixen! våren närmar sig! hoppas jag, vet ju aldrig med vädret:P. Slutade kl 2 idag, ljust och sol var de ute då så de var jätte härligt att gå hem idag. Det kändes som om jag gick hem på 10 min fast de tar siså där 30 min, det var nog vår känslorna och att de var varmare idag som de kändes så fort, När man slutar kl 5 och ska gå hem i mörkret och kylan och huingrig e man då, då känns de mycket längre^^. Hoppas att våren verkligen närmer sig nu och att inte vädret vänder igen! vår vill vi alla ha. Längtar till att isen och den tunna snön som ligger över försvinner inomkort så de känns mer som vår och då kan man ialf kunna gå mycket lättare och inte spänna sig hela vägarna på isen^^. och nya hus började komma upp i kvisthamra och de känndes också mer som vår, vette fan varför, haha..

På vägen hem mötte Cilla upp mig vid kvisthamra bara, haha och sedan gick vi hem till mig och skulle plugga en massa men de blev film och jag somnade som vanligt och absolut inge plugg, dvs att det får blir massa plugg nu ikväll då. Jag ska skriva en bokrecention sen duscha och sen läsa en eng-bok._. men om jag ska hinna och sova tidgt så måste ja börja nu.. Höres senare! pussar // RC


Kolla in snyggingen som möter upp mig!  =) <3

17 februari 2009

Godkväll=). Nu sitter jag här med redan träningsvärk från yogan och bokningen. boxningnen var as kul och de blir nog flera gånger, nästa vecka med och då är de 75pass=). Darriga fingrar och armar har jag nu, haha. Yogan däremot var inte så kul, får se om de blir flera gånger^^ haha. Gick till 5 idag på praktiken och i morgon slutar jag 2 och de ska bli skönt=) skulle sluta 12 men fick lägga på timmar tyvär, Cilla ska kanske möta mig och sen drar vi hem till mig och plugga som jag inte gjort på ett tag nu=S måste verkligen sätta igång!! Nu ska jag göra mig klar för säng coh sen kanske läsa lite om de går och sen sooovaa=) i morgoon blir de nog en jävla träningsvärk, får se hur de kommer gå på praktiken, haha kommer typ darra när jag ska hjälpa gamlingarna att äta, haha stackars dom i morgon^^. Puss och godnatt   /RC

sov dags

blev lite trött ialla fall, sitter (halvligger) i soffan framför datorn och då blir man ju lite trött så de var bra:D haha. Jag blev sugen på att läsa lite så ska kanske börja läsa en bok som jag köpt för länge sen nu och inte har läst den ännu, tycker inte om att läsa, yscha, men boken verkar ändå lite bra och sorglig så de kan ju vara inressant!. nää nu ska jag fixas för säng sen försöka läsa lite om jag inte kommer att somna som vanligt när jag läser^^ haha. Puss och godnatt!


tränad..

Kom preics hem från gymmet. De var vist den 8/2 som jag var där sist=S fy Becca:D haha. Man känner sig så friskare när man har tränat, de e så härligt!. Imorgon så ska vi på yoga och försöka orka med boxningen direkt efter med=) duuktigt:) men vi får ju se i morgon hahaha. Nu ska jag käka inte gjort de ännu, hihi. Sova tidigt måste jag göra med! får se om ja kommer kunna somna om ca en timme efter man har tränat och piggat upp sig lite:) hihi Pussar  /RC

äntligen hemma!

Godkväll! har vart hemma i ca en halvtimme nu. Sitter framför datorn och TV:en med en teekopp och precis käkar upp mackorna:). Ska gymma halv 7-7 så käkar middagen efter de:P. Nu ska jag se på TV en stund sen ska jag byta till tränngskläder och sedan gymma=). hörs senare!


mysiga flickor

God natt! såg precis klart på beck, såg fram till kl 10 tillsamans med Cilla och sofie=). mysiga flickor de.. vi skulle gå på promenix men när sofie kom så satt jag ochåh drack tee och var flummiga och vi ville se beck och klockan var 20 över 8 när vi var klara typ, så vi satt kvar i mitt rumm och pratade massa shit:D massa sex å de, alltid lika mysigt hahaha xD. Usch i morgon e de praktik och jag måste upp halv 6 hela veckan och jag går runt och har klump i magen för de och känner att jag pallar verkligen inte de! kan väll få börja lite senae och sluta tidigare med för då e de inga problem, haha. längar redan till nästa helg för jag älskar helg kände jag idag etersom jag bara har jobbat och fick sova ut idag och bara hemma och slappa som en riktig söndag=). Snart e de lov med, jag och Cilla ska nog mer kalla de träningveckan, får se hur de kommer gå, ska träna varje dag, hömm:D haha. Hoppas på stohlm med, för de  var jag inte den här månaden, måste og dit en gång i månaden känner jag för annars får jag ryck:D. hehe men beställt kläder har jag gjort ialf. Nu ska jag borsta tänderna sen soova:):) njuuta!. Puss och godnatt  /RC

kännes ilska i mig, jag bara sårar mig själv hela tiden
orkar inge mer, upp tidigt sen bara jobb jobb.. usch, lov nu tack!


söt cill:D <3

och mina nyaklack från H&M 98kr därför jag köpte:D billigt och snygga:D. intressant

cilla

just nu e jag med cillisch=). när hon ringde mig innan hon skulle komma så sa hon att hon hade käkat som faan, Natta hade tvingat i henne massor på cafét och sen var hon hos sin farmor och fikade massor där, direkt efter frågade hon vad vi skulle göra? jag vet inte sa jag och hon frågade ifall vi kunde baka kladdkaka:Dhahahaha fetto eller? YES:D nää cilla är söt! Nu ska vi prata strunt och myys. Hon ska hem om ca 35 min sen kommer hon tillbax och då blir de kanske tee som vi ofta gjorde förut:). Puss!  /RC


Hahaha fick den här av Katja nss:D.från idag när dom fikade.
sa ju att cilla är sööt!

femtonde i andra- noll nio

God dag! Igår blev de jobb på café från 9.30 till 15.00 direrkt efter till praktiken framm till 21.10..
De känns som om jag bara skriver och jobb jobb jobb, men de e typ de ända jag gör känns de som nu när jag har praktiken.. idag har jag vart hemma, skulle börja kl 7.00 till 12.00 men ja sov i bara 4-3 tim så kände inte för att jobba så tidigt då och kändes inge bra i magen heller så fick vara hemma men måste jobba in de timmarna sen=( 5 tim bara.. Nu ska jag försöka plugg lite och sen duscha och göra mig i ordning lite, Cille kommer ikväll till mig=) blir nog lugn kväll och måste sova tidigt ikväll med=( :P. jag måste göra om min blogg känner jag, om den intee snygg så e de inge kul att skriva i den heller:D haha får se när jag fixar den och om jag vet hur man göra, får leta hjälp:D. ska försöka plugga nu. puss/  RC




I hate you, but i love you

Var på flygskolan idag sen drog till praktiken och nu e jag hemma och ska se lite på tv sen ska snart sova=). Trötter!

 

Fredag den 13:de

God morgon eller god efter middag:D.
Jag har för en stund sen käkat frulle och nu ska ja göra mig i ordning och sen så ska jag kanske gå och hälsa på på flygskolan om jag får med mig någon:P får se om jag kan övertala Robban, haha.
I dag så börjar jag 16.10 och slutar 21.10 sen får jag se vad som händer om jag dar till sofie och glor på film men dom har nog börjat se på filmen då eller om hon och jag kanske går på promenad eller nått annat:D. I morgon så ska jag jobba på cafét k .9.30 till 15.00 sen kl 16.10 så ska jag till praktiken till 21.10 usch vilken dag jag kommer att ha!! sen blir de nog sova för börjar 7.00 på söndag"/ rolig helg och alla hjärtans dag!!. får se om de blir något annat..


Nu ska jag göra mig i ordning, ha de ba puss!


exakt en månad kvar till 17!

Tjohej leverpastej..
Igår blev de inge bloggande eller data alls, min bror höll på att ta bort virus eller sökte på han dator och om vi var inne så kunde de typ komma till våra datorer :P.
Igår så praktiserade jag och slutade kl 16.00 sen gick jag hem och tänkte gymma sen på kvällen men Katja sma och fråga ifall jag ville med henne på hennes första salsa träning, visst kunde jag de=) MEN så onödigt, de stod att de skulle vara på musikskolan och vi gick dit och gick upp och kollade nästan alla rumm i byggnade och sen kollade vi alla tre baraker men nä ingen salsa lektion så de blev inget  för Katja och jag kunde ju gymma:(.. ÅHH!!

Idag så var jag ledig. Jag och syster klippte oss idag kl 13.00 och runt 14.10 så vart vi klara och då gick vi till café pelikan och fikade=). kollade lite på hm och där hittade jag en BH, blus och örhängen. På vägen hem gick vi in på flygis och köpte hårfärg och sen har de börjat me att man kan hyra film så vi stod och kollade vad som fanns att hyra och så hittade Rosanna en film som hon ville fast hon redan sett men hon vet att jag tycker om polis filmer och de var de ju så vi hyrde film och de visade säg att vi var de första som hyrde:D coolt:D de stor och hade kurs precis för att veta hur man göra och så:D haha men så vi var de första ialf, rätt billigt med 29 kr..
Men men så vi färgade håret och jag blev väll lite nöjd men ångrade lite och syster blev missnörj tror jag, men de blev lite för mycket, bev gult typ:S men hon ska färga igen tror jag, haha.
Filmen, irene huss som den heter va sådär, slutet var typ bara bra annars lite seg;D hehe.
H&M paketet kom hem idag också men skor och bikini och koffta:D börjat me sommar kläderna redan, hehe..
Nu ska jag snart sova tror jag för jag känner mig jätte trött men börjar kl 16.10 i morgon till 21.10 :) fr sova ialf men inge rolig fredas kväll..

Godnatt alligop!

Exakt en månad kvar till jag fyller 17!


andra avenyn

Kom hem för en kvart sen ungeför. Jag var hemma hos Sofie, kollade på film satt vid datan och sen gick vi ut på promenad med Kimmie med=). vart kallt och halt men de gick bra, haha. Juste nu sitter jag och ser på andra avenyn, käkar choklad och åt päronkräm nyss hehe, ska se klart på andra avenyn nu sen så måste jag sova.
Godnatt & sov sött=)


Sool

våårkänslor, de har man verkligen =). Haft de i går och idag för solen e framme:), i morgon tror jag inte att de kommer att vara lika fint..Så i dag får man se om de blir promenad i stället för gymm, blir gymm i morgon istället annars=)

Har vart hemma ett tag nu från praktiken. Idag på praktiken så fick jag göra lite saker som jag fick kryssa i iett papper där man ser vad har jag gjort själv eller tillsammans med handladaren=) se vad jag lär mig. Idag fick jag ge lavemang, yscha sen städade i rummen:P gick vi ner till kylrummet, de var inte så läskigt som alla sa men de va ju lite obehagligt håller jag med om, det var en som låg där i och precis när vi skulle ner så fick vi lägga in en till där och så fick vi se människan=S inte så farligt, hon avled idag på Petras avdelning så hon fick vara med och fixa sa de och sen har jag sett när de stoppade i en en kateter och sen blodprov? aa något vare:D så fick se rätt mycket idag men de e ju bara bra.. Jag trivs jätte bra på ROS och min handledare är jätte bra och de ansra som jobbar där, de vill verkligen att vi ska lära oss så mycket som möljigt, de visar så mycket och vi får göra allt gå in själva och hjälpa de gamla själva ochså, känner mig nästan som en kolega:D haha hade telefonen idag och allt som dom så de känns riktigt bra tycker jag=).
Nu blev de långtom praktiken men ni fick ju veta vad gör gör och fick göra och jag tyckte de var rättt mycket och jävkligt bra jag fick se och lära mig idag:).

Nu snart så ska jag hem till sofie, ska se på film och "fika"..
ska fixa lite nu sen går jag=)
Pussar, ha de bra!

9 februari 2009

Tjoho.
Idag pratktiserade jag från 7 till 16, skulle vara där till 12 men jag hade för lite timmar så fick förlänga lite"/ men i morgon går jag till 12 svin skönt:D haha. Idag kom min lärare ditoch pratade med mig och min handledare och vi kryssade i vad jag hade gjort och pratade om hur de går för mig och de går riktigt bra=) jag tror handledaren sa att jag ligger redan på VG och de har ju bara gått hälften av tiden så får se om jag kan förbättra:D.

Efter praktiken drog jag hem och gjorde inte så mycket blev TV, läste bloggar, tidningar och sov i ca 3 tim:D haha, sov ca 5 tim i natt så de var nog inte så konstigt att jag somnade, blir ju riktigt trött när man ska upp kl halv 6 :( åååh!
I morgon efter praktiken ska jag försöka ta mig till flygfyren, ska köpa päronkäm haha, man blir ju sugen när gamligarna käkar sånt till efterrätt till lunchen eller middagen :D hehe.. Gymm blir de med!!

Nu ska jag dricka upp min smoothie sen göra mig i ordning för säng, måste sova tidigt inatt=). Godnatt säger jag nu då..
Puss natti<3

 haha:D

8 Januari 2009

Godnatt!

Idag jobbade jag från 10.30-16.00 på ca 2 tim hade deinte kommt några kunder så jag trodde de inte skulle komma något idag:D men sen kom de några ialf men de vart en riktigt lungn dag..
direkt efter jobbet drog jag till gymmet med CIlla och Robban.

gårdagen efter melodifestivalen så gick jag och Cilla ner till Linn och dit kom de flera och de blev riktigt flumm:D tog massa bilder och vidio på Linn och johanna som dansade och sjöng en massa:D haha rappade och hittade på :D. Gott skratt fick man ialf:D.

I morgon blir de praktik igen:( orkar verkligen inte gå upp halv 6 om mornarna :S....

Här kommer bilder från fredas när jag var med flickorna och käkade och var hos Sofie ett tag=)

Fredag

 
 

Lördag

 



Jag har mer roliga vidion:D. svårt me bilderna där de dansa:D


natti

Godnatt nu blir de sova sen upp och jobba i morgon"/ yscha jag vill SOVA!
Direkt efter jobbet blir de direkt till gymmet,yey..

Bilder från igår och i dag laddas upp i morgon=).
Pussar och godnatt

7 Februari 2009... Cilla!

TJeeenna:D
Idag har jag jobbat, var mycket folk idag med de gick bra som vanligt=) haha. Nog sant som chefen säger, att han och jag jobbar bra ihop, inge bråk, inte mkt prat och jobbar på riktigt bra, haha:D.
Efter jobbet var jag med mamma och handlade köpt en stor påse med godis och sen ÖLKORV !, mumms!
Nu ska jag städa lite i rummet och snart om 30 min(?) så kommer Cilla, hon skulle bara se något barnprogram:D haha, men de kan ju vara riktigt kul så ska nog också sätta på tv:en och städa samtidigt=). Programet hanldar om barn som tävlar mot varran ilag, de e precis som robinsson ungefär:D. Yey..
Ska läsa två modetidningar som jag köpte med, får se om de finns någe bra^^hihi..
Så ikväll blir de CIlla,Melodifestivalen,massa onyttigt och min ölkort:) hihi..
 
Ha en mysig kväll med mycket slager!
                                


6/2 - 2009

Haaallooj... Praktiken gick bra somvanligt:)idag tog jag bussen hemigen, hade en anledning som jag kom på senare:P, haha, De var så blaskigtoch blött och då kan jag inte gåå hem för mina skor läcker inn!! Dumma skor..  Nu käkar jag lite och ska packa lite grjer sen ska jag ta mig ner till badhuset och träffa Beckis=) Sen kl 5 så ska jag käka på antep med sofie Dena och Melis tror jag de blev.. Yeey! Får se va som händer senare.

Blev ett inlägg ialf, och nu måste jag leta efter min kamera med!! Tappar bor allt här känner jag..
Ha en mysig fredagskväll=)


Haha Sofie! <3


Godnatt

Nu är de läggdags!! Börjar 20 i 7 i morrn till ett sen efter de så ska jag möta Beckis och sola lite sen så blire middag på antep tror jag de blir med flickor=) och får se sen vad som händer mer på kvällen. Får se om jag hinner skriva lite i morrn annars blir de lördag och ska försöka få med bilder också! =)
Natti Puss sovgott!


=)

Ojojo så skönt de e och träna men ojojoj vilken träningsvärk man kommer att få med?:D hehe men de är de värt, hoppas jag!
Blev 1och ½ timme idag med, de kankse inte e så mycket men jag tycker de e bra:D haha.
Har inte duschat  än heller:P hehe, ska hoppa in i duschen nu, har precis koollat klart på lyxfällan, såg lite i ca en kvart och då vart jag tvungen och se lutet med:P. Jag borde nästan vara med för mina pengar tar slut precis när jag får dom typ så jag har inget sen mitt i månaden:D hehe.


                                  Haha!
Cilla och Linn de ser ju bra ut:D men de gjorde de INTE:D
Shit vad vi höll på med den där båten förföra sommaren (roligate sommaren).
Vi gick hemifrån till kyrksjön med den där på huvuden och gick och bärde runt på den flera dagar :D haha.


Träääning!!

Nu drar jag och "håård" tränar, haha. =D

5 Januari 2009

Är så slut i dag! idag vaknade jag halv 6 som vanligt..
Jobbade från 7 till 12 men jag var helt slut ändå, satt och blunda och halvsov på prakitiken typ och satt för de mesta:p hade ingen ork alltså. Jag orkade inte äns gå hem från Ros som ligger i park och jag bor på flygfältet och de tar ca 25-30 min att gå hem men jag åkte buss istället så de tog en hlav time extra, sovpå  bussen med och jag åker i ca en kvart bara=D. Nu ligger jag och kollar på MTV och nu så ska jag lägga in musik på mobilen för jag tog bort alla så nu ska jag rensa för många vill jag nog inte ha så ska lägga in de innan jag går till gymmet idag. Ska nog sova innan också och försöka leta efter mitt gymmkort som jag har tappatbort^^ hihi får se om jag hittar de..
Jävla skit väder e de med! snöar idag och jag som har haft en sån vårkännsla nu när de var sol och jag bara längtar till sol och vårkläderna=) men längtar ju till sommarn mest men jag vill ha sool nu ialf!

Nu ska jag försöka fixa med musiken innan jag somnar=). sovgott till mig, hehe puss


                           Längtar till Turkiet också!


Paket..

Idag praktiserade jag från 7 till 5, var helt död när jag kom hem. Legat i kökssoffan nästan hela kvällen och halvsov, hehe. =)
Idag fick jag ett paket till =) fick min väsk hem idag :):).
Igår fick jag ju hem ellos paketet med och där kom de med ett par stövlar, bh, trosor, armband och tröja.
Stövlarna, bh och tröjan ska skickas tillbax, Skorna såg ut som ridskor på och bh:n va bra men gjorde lite ont vid armarna så får köpa en rosa bh på H&M i stället och tröjan va för stor men jätte konstigt tajt vid armarna så jag får gå och shoppa annat istället=)
Älskar att få hem paket fast man skickar nästan oftast tillbax hälften av de^^ haha.



Den här väskan kom hem idag!

H&M paket kommer nästa vecka också och sen lite saker lite senare.
Nästa månad så ska jag försöka beställa dom här skorna med, melike! dom ska ham till mig!!


saknade flickor

Det blev 1 och½ timmes träning idag=) kändes as skönt. Man känner sig verkligen friskare och bättre efter man har tränat. Såg idag att sist jag var och träna så var de den 18 januari men jag tränade typ inte mycket då kommer jag ihåg, så jag tycker de var bra träning idag. 1 och½ timme tycker jag var bra för annars brukar de bara att ta 45 min=D så nu ska jag försöka träna i minst 1 och½ timme, och ibland 2 ska jag försöka med också=D. Sommar närmar ju sig och man vill ju kunna gå i bikini på stranden=). Gymmet var nästan proppfullt idag, brukar alltid vara lungt när jag e där men nej de var proppfullt nästan och där mötte jag Linn Emelie och Yohanna också=) gud va kul de var för de var ju så länge sen :(. men de var riktigt kul och trevligt att se er=)<3.

Mamma kom precis hem med mitt ellos paket så nu får vi se hur allt ser ut och om de passar=) och sen blir de adra avenyn med syster.
Hejsvejs!

Träning

Kortfattat om dagen: gick upp kl2 idag gjorde mig i ordning sen halv 4 mötte jag Roxana och vi gick åh fika och kom hem precis=).

Nu ska jag byta om till träningskläder och sedan gå och gyma=). 
Puss


FettoBecckisarna

Ikväll var ju Madde och Cilla här och de blev bara dator och tv:D hehe de gick hem kl 9 "/ tråk!
Madde skulle ladda ner one tree hill åt mig och då sa hon att avsnitt 15,16,17,18 fanns me text och jag blev överlycklig så hon laddade ner och sen skulle tillmin dator och ja de tog massor me tid och hon ville hem för hon var så trött men jag bah nej jag måste ha dom, och när hon loggade in och hade kommit hem så kollade jag på one tree hill men jag tycket jag kände igen och då vare sesong 5 men de skulle vara 6:an så vi satt och höll på med de där i onödan, Madde de var ditt fel! haha :D nä men jag skulle ju frågat vilken sesong de var med, sorry! men aa tack ändå söta-snälla-rar-Madde=).
När de gick hem så har jag suttit i syrrans säng och bara sutti vid datan:P. 
 
Jo fettoBecckisarna ska jag kanske förklara:D hehe. Pratade med Söt Becka idag och vi pratade om kakor och semlor och masa sånt fetto saker och jag kom på at de var typ semeldagen i dag(tisdag), tror så ialf: och så sa vi att vi ommer bara ihåg de fettodagarna allt om sånt:D så nu kallar vi os FettoBecckisarna:D och varför de står med 2 c och 1 k e för jag stavas mec cc och hon ck:D haha.
Idag (tisdag) ska jag fika med BästaRoxana  (bästa, noot=D) med hoppas jag att de blir, så då fåre bli en semla !:)
Lite jobbigt inlägg men jag e lite trött med och då blir de såhär!=D haha.
Ledig  imorrn  e man också(Y)
Pussar och Godnatt.


Måndag 2 februari

Tjuubabeluubah=D
Hängde ni med på hälsningen?, hehe.
Min dag har vart riktigt rolig faktisgt, började morgonen med praktik kl 7 och slutade 4.
På praktiken så satt vi i samlingsrummet och fikade med de gamla:D och hade musik på och sen börja vi några av personaler dansa:D sen efter de var jag på sjung och danshumör hela resten av dagen så jag gick runt i korridoren och dansa och sjöng och tanterna garvade dom, men de tyckte de var kul när vi gjorde lite så=). Efter praktiken ringde jag Madde och jag drog till henne som bor precis bredvid Ros. Jag och Madde gick hem till mig och vi skulle gymma men haha neej inte alls hon böt om och nu sitter vi med varsin laptop och chattar lite=) hehe.
Cilla skrev till mig idag och de var evigheter jag såg eller pratade me henne känns de som, och i kväll så kommer hon och umgås lite, ska blii skojj=)
Höres lite senare ikväll=) puss

Godnatt

Praktiken gick jätte bra=) jobbade från 12 till 9. Just nu kollar jag på Beck med familjen och ska fortsätta med de sen efter de så ska jag sova så säger godnatt nu=) godnatt allihop! :)

Nu drar jag och praktiserar!


Godnatt

Blev bara tv och data idag. När syster kom hem beställde vi massor me kläder med=) vi sa att vi bestället istället för att åka in ill stan=D haha. vi e lite pank!
Nu ska jag sova ska upp runt 10.15 i morrn, börjar 12=). Innan jag börjar praktiken så ska jag och mamma åka till rusta för de fanns tydligen bra lådor man kan ha under sängarna med hjul på, och de behövs verkligen!  Får se om vi får med oss något hem! Sen ska vi kolla på gympaskor och de behövs också=D hehe, jag behlver mycket känner jag..=)
Pussar och godnatt!


hihi syster <3     , orkade inte lete efterbild men du e söt på alla, eller nästan;D hehe BIGLOVE!<3


RSS 2.0