Förra helgen och annat i bilder!


Min snygga mor! ^^
 
Syskonkärlek!
 
 
 

HAHAHHA bli inte rädd de är bara Örjan^^
 
 
38 grader i vattnet tror jag att det var ^^ :D och heta brudar!
  
  
 
Stolt feta! och massor av spår hos det vuxna med.. dom kan dom!! :D




 

 
Chille gillar stooora baaaananer!!

 
/Corneteg.blogg.se


Nobody knows

Föreställingen i fredags var as rolig, men att sitta och lyssna var lite tråkigt ibland, eller iaf när de berättade om typ hårtorier om p-piller, spiraler och massor av annat. De bästa med de var ju att dom Från fåga Olle var där (Y) Olle satt bara i publiken men han andra programledaren (som jag inte kommer på namnet på) stoog och prata och presenterade. Han var störtt skööön! Kevin var också jätte bra, hade aldrig hört de låtarna han sjöng faktist och kim var väll okej han med!

Jobbade i helgen, var med chille hos Robban på "fest" lite chillkörk men blev nog galet till slut^^.

måste tacka Cilla för hon har vart som en liten frisör för mig:) hon har färgat och klippt mig, ska nog slinga på fredag sen igen! Tack bby, det blev goood ;D..

Nu har jag hittat ett jätte bra album med as skönt musik som gör en glad och väcker minnen! Så nu ska de spelas och ska plugga till det! känner mig konstigt pluggsugen och det är ju bra, såå puss på er!
Bilder kommer kanske uppp i kväll från förra helgen åh från föreställningen! looooovar att de ska upp i veckan, bara det går för de är på ett Usb-minne. Men ska fixa det! puss så länge (K)  /Corneteg.blogg.se

skooooolaaan, snart stholm!

sitter just nu i skolan och vi hade bara lektion i ca 40 min :P  slutar nu så nu ska vi käka sen halv 12 tar vi i klassen bussen in till stholm:) vi kommer se Kevin borg och Kim från Made in Sewden, de ska spela lite fast det är ju inte därför vi åker, de är om typ p-piller åh så tror jag :) intressant!! jag stannar kvar efter och shoppar!! :)) puss ska käka nuuu!! /corneteg.blogg.se


<3

Idag stannade jag hemma, är förkylddd ;( men i morgon ska jag gå för då ska vi in till stholm och jag måste bara med!! haha, jag har pluggat lite matte hemma idag och ska kanske fortsätta senare för vi har matteprov på onsdag :O shiiit! ska plugga med andra saker med, ska skriva lite on jysk, bransh åh så...

Sov till  typ 1 idag så nu har jag vilat ut som jag inte gjorde i hlegen typ.. vart helt död i veckan!
Jag har suttit vid datan och försökt fixat med bilderna men de fick nite plats på den här datan :O fullt minne nu! så jag har suttit och tagit bort musik och kollat lite gamla bilder, min syster har inte liiite bilder! Jag hittade typ massor av mappar hela tiden men massor av musik så jag undrar hur mkt jag egentligen har på den här datan, hur kan man kolla upp det?? någon som vet?..
Snart är idol, men jag ska nog fortsätta kolla lite här på datan och försöka radera och försöka få upp bilderna fårn förra helgen för dom fick jag lägga in på usb minne nu:) men ska ju se idol med!

älskling jag saknar dig, att inte äns prata med dig på en hel dag tar död på mig!! Klarar snart inte av det längre. Visst, vi har vart borta från varandra åh så förr men vi har iaf kunnat prata då, men inte nu när du är borta, ända i Grekland:(( uusch.. Kom hem! <3

Nu blir det idol och precis nyhämtad Kycklingsallad åh med de där nygräddade brödet;):).. Puss

Jag saknar en till person och det är min snygga syster!!

Sjukt snygg e hon!

Hon som alltid piffade upp fint med håret och kom på fina saker!

Saknar er! /Corneteg.blogg.se

Onsdag

Allt har gått förvånande bra idag! eller jag orkat med allt typ, först gick jag i skolan till ca halv 5 och redan efter lunchen var jag nära på att gå hem sista lektionen för jag var så förkyld så de lät inte få fräääscht när jag sitter och snoorarrr..... :D så jag hade planerat att jag skulle hem men neej jag stannade för jag blev piggare faktist.. klockan 6 drog jag till Gymmet med Emelie och där gick allt också bra, jag orkade en massa på varje maskin! Känndes typ som om jag hade blivit starkade efter bara en gågn liksom:O. haha men jag orkade mycket mer idag men har midre ont i armarna, vilket är skönt:D.. Efter blev det till att sola, fast jag hade lovat mig själv att aldrig göra det igen men nej de går inte.....ÅÅÅÅH!    blir förfan rädd när man ser sig själv i spegeln och specielt nu när Sebbe är i Grekland och han kommer komma hem brun, som om jag kommer vilja stå brevid honom då? neej så jag måste alltså sola... men de är skönt med:)
Nu sitter jag och äter lite och ska kolla lite program på datan som jag har missat som idol, andra avenyn och tänkte komma på hollywood fruar för första gången!^^, och i kväll eller i morgon ska jag se på Män som hatar kvinnor (y) så kanske det blir bio i helgen på den andra filmen :) men jag kanske skriver sen och då kommer alla bilder upp för i dag kommer pappa och kamran hem:D pussar! /Corneteg.blogg.se


Hihi, min pöjk visspar grädde (Y) <33


Baby i love you!

Oooooträttvist! :( Nu har min pojkvänn lämnat mig.. Eller lämna kan jag ju inte säga :O det lät ganska fel men han har rest iväg nu! :( han sitter på planet nu tror jag och är väll framme i Grekland om ca en halv timme eller midresakna dig jätte mycket älskling, hoppas du fick mina sms :). Jag hoppas denna vecka går hur fort som helst nu!

Ihelgen var jag ju hos Linn och de vart värkligen myys! Rökte en massa vattenpipa, drack tee, jag och Chille cyklade runt hela norrtälje ungefär och satt åh pratade en massa. Lördag jobbade jag sen hade vi en liten fest som vi bestämmde samma dag, det var kul men kanske roligare om folk viste tidigare åh vi hade planerat mer. men det vart lite kul ändå! Söndagen var jag helt slöö och gjorde ingenting, sov väldigt mkt så jag e helt slut efter skolan, somnar hela tiden!^^. Nu ska jag ta tag i plugget sen sätta mig och fika med mammsen:).. Bilder kommer sen när pappahar kommiit hem från dDanmark för han har kamren med sig! -.- Puss å Kram Corneteg.blogg.se

nu är det dags för fredasgmys!

Eller snart!
Idag gick jag som sagt i skolan mellan 10 och 12 som jag sa igår :).. Efter skolan gick jag o Emelie och mötte upp Cilla och tog oss en fika på jobbet (pelikan), riktigt mys! Ikväll ska Jag hem till Linn, egentligen skulle tre flickor komma till mig men vi blev bara mer och mer så vi drar hem till Linn istället :) orkar inte ha alla i mitt rumm när vi skulle spela GH och sjunga singstar men får se om några drar till mig senare och kör det! Chille (Michelle) kommer senare också! (en tjej från klassen)^^. fredags mys alltså! ;P..
Stackars Sebbe som har halsfluss och har legat hemma i en vecka ungefär, men snart åker han till grekland och jag är svartsjuk!!:( Saknar honom och kommer få göra det ett bra tag till -.- inte fått pussat på honom på länge!
Men har inget mer åh skriva nu så får blir nått senare! ha det bra! puss /Corneteg.blogg.se


Torsdaaaag!

Hösten är verkligen här! idag var det ju förfan sviiin kallt ute, i morse var vi i lommarn och paddlade på gympan och senare hade vi matte och sedan slutade för dagen! alltså 11.50 :) härrligt och i morgon börjar vi 10 och slutar 12 (y) men de är ju bara den här veckan tyvär "/ :P... kl 16.00 ska jag vara på gymmet så nu snart ska jag sätta mig i sängen och läsa lite och sen drar jag och fixar nytt träningsschema eller vad vi ska kalla det ;))). Det blir ingen abs ikväll, alla som skulle med kunde inte nu och jag har ingen lust om jag ska vara ärligt så det blir nästa vecka istället! =)) Det ska bli då! Kvällen blir till att titta idol, duscha och plugga nog :). Höres! 


En liten ynka bild från fredagen då det var fest i folketshus ;D..
ingen bra heller, och tagen från skitmobilen!   /Corneteg.blogg.se

En tisdagskväll!

träningen tog en och en halv timme och jag är nöjd! Torsdag kl 16.00 har jag beställt ny tid för instruktör för att köra på ett nytt "schema" åh så. Sen efter det kl 18.00 är det abs så då ska jag få med mig några från klassen :) ska bli super nice! Nu har jag hunnit med att duscha, käkat och klickat hem nya kläder mm :) ooch de gillar jag! men haft lite saker som jag inte fått så de kommer bli ganska mycket pengar med!:D men får väll dela upp det, för de går nog bra för mamma med hoppas jag:D. Snart börjar idol och sen är det Andra avenyn och till dess kommer Cilla till mig:)) yeey.. Så tänkte att idag blir det inge plugg!! kanske läsa innan jag ska sova men räknas det? ^^, eftersom jag aldrig läser annars, hihio..

Idag iskolan så gick halv klassen till konsthuset (heter det så?) där fick vi skriva om 4 tavlor som var vår första tanke och sen vad vi trodde det var för tema av allt och de såg ut att vara ganska sorligt, eller hon sa ett bättre ord men kommer inte på det nu, men det såg kanske kallt ut för de var så ensamt åhså. Sen fick vi dela in oss i grupper och skriva en titel till en tavla och senare fick vi ta ett kort som passade titeln och de var super kul och vi fick ihop en hel serie sa hon som jobbade där:D vi tog tvingad till närhet så jag och Emma fick vara med på bild. Vi fick bildern men de är på papper men ska försöka fotta dom så ni får se för de var ganska häftiga!
Idag fick vi nytt schema ockås och jag kan säga att nog ALLA i klassen blev ganska så arga för vi ska tydligen få gå till 20 i 5 3 dagar i veckan :O. Dååligt! men den här veckan kommer vara super skön för att en lärarae som vi har i 5 ämnen är inte här på hela veckan :D, fast de beror på en sorlig anlednign så så kul är det ändå inte! men nu blev det ganska mycket jag skrev här:P. men ska snart spika mig framför tv:en Pussar!



Så här såg vi då utidag på bilden!
Ganska bra de där med snöret mellan ögonen såg lite mer ballt ut! hihi eller? ^^
/Corneteg.blogg.se



Hårdträna!

Nu har jag precis bytt till träningkläder och snart drar mig till gymmet för att köra stenhårt! :D de ska verkligen kännas imorrn att jag har hårdtränat^^, eftersom ingen gick med mig igår och sen var jag ändå tvungen att plugga så jag gjorde lite övningar hemma istället och de känns i benen, visst är det jobbigt men tycker att det ska de när man tränar för att känna det liksom xD haha. Efter blir det till att kanske fösöka fixa med bilderna som SKA in här från i lördags, men skriver senare! puss =)/ Corneteg.blogg.se

Ingenting går bra för mig just nu!

Jag kan inte få in bilderna på den här datorn:(. FAAN jag vill ha min sladd till min bärbara men den är ju tyvärr trasig -.- men ni får kolla in lite då och då så kommer de kanske bilderna sen! jag lover ni vill INTE missa ^^.
puss på DIG /

Ni får istället en bild på mig när jag var yngre!^^,
/Corneteg.blogg.se


hoppas ni fattar nått om vad som står, de gör inte jag! ;D

tjoho!
Min helg har vart jobbig med lite somn och annat jobbigt! men ändå massor med skratt.
I ffredag hängde jag med Sebbe till stholm för att träffa hans kompis fårn sin förra klass och han skulle shoppa, han hittade en snygg tröja sista minuten typ. kvällen blev inget mer än att cykla hem ensam från station efter.
Lördagen gick jag ut till Sonja och KKimmie mellan 1-2 och vi satt vid hamnen och ruttnade, stackars dom som fick höra mig gnälla hela tiden^^, jag ville bara gå där ifrån.. Skulle hem till Åsa senare men de vart inget för jag orkade inte efter ett samtal med en viss person och det vart tungt för mig! men kvällen drog jag med mamma och pappa ner till grannarna:) linn och dom, där de hade kräftskiva och jag har nog aldrig vart med om nått sånt, eller faktisgt har jag det! de vuxna brukar fa ockås kunna spåra:D. haha, de satt och shotta sprit som pappa hade blandat ut med läst tror jag aif, men de satt och skojade me de andra så alla blev ju helt galna för de tog kanske 10 st direkt efter varran men de fattade inte dom andra till en annan fick smakca och sen kollade på dom och ba säg ite att ni sitter och shottar utblandat sprot :D haha (tror inte de låter så kul när jag skriver det, men hans min och att de är vuxna som sitter och håller på så är faktigt ganska kul). Blev galna danser och pratade galet, och syskonslagsmål:D. Bilderna kommer upp kanske senare ikväll om jag får in dom på den här datorn, men annars kommer de in senare och dom MÅSTE ni bara se! jag lovar er xD..

Gick hem vid 1 sen och söndag blev till att jobba..
Idag slutade jag halv 12, satt kvar i skolan i ca 2 tim, fråga mig inte varför:P. men sen drog jag mig hem för att se film och de vart marlyn and me, den va as bra! och man grät för en liten hund:D haha men den va sorglig..
Har pluggat en del idag med, skrivit två sidor engelska, så imponerande! ;O.
Nu ska jag försöka få in bilderna på datorn och sedan kankse slänga in dom på bloggen en snabbis, ni får hålla koll! pusspuss!



fingrarna dras hela tiden till att vilja skriva något men de blir aldrig skickat..
Jag väntar på dig. 
Det ända jag begär är en tid sen är allt förhoppningsvis löst, om du äns vill? bryr du dig?
Jag älskar och saknar dig! ;'(   /corneteg.blogg.se


19.10

Hallå bloggen! var ett tag sen, men de finns ingen ork för att blogga och jag gör inte så mycket intressant heller. eller ibland men då har man ingen tid för att sitta och skriva ner!
i veckan har jag iaf vart på gymmet en ågng iaf, pluggat, vart på en hockeymatch med pojkvänn och hans kompisar :)) mm, ja inte så mycket dårå.. Jag ska börja träna nu snart, känns som man inte riktigt hinner med allt, för varje gång man e taggad så är de plugg eller nått fel som tex halsen åh så som de är just nu. Måste egentligen plugga men finns ingen ork för de heller, skulle bara kunna tänka mig att plugga matte typ för de är kul och de vi håller på med känns ganska bra, men de behövs egentligen inte göras! Jag behöver jag skriva eng men de är jag mindre bra på och måste hitta på en histaria till och de är så svårt med min fantasi, jag är bara för seg så kommer aldrig igång.. Men ska försöka fixa lite med den ikväll.

Anledning till att jag skrev här nu är för att jag verkligen inte har nått liv idag "/..Sebbe skulle komma men han ligger hemma just nu och är sjuk, och jag känner mig lite sjuk jag med men inte så. Och när han inte är inne på msn eller typ sover, typ okontaktbar så känns allt bara skit, jag har typ inget liv då känns det som, jag springer bara runt här i lägenheten som ett fån och saknar honom och tänkter på att egentligen skulle ha vart här om han mådde bra! men så är det ibland, jag hoppas han blir bra snart iaf, stackarn :(.

Men nu ska jag hitta på nått annat och får se vad de blir, promenad kanske? plugg?, hihi ingen ork.. Men kanske skriver senare ! Puss /Corneteg.blogg.se

Jag..

Jag älskar att gråta, e de normalt?
Jag har för mycket känslor så det blir för jobbigt!
Jag tycker att jag själv är jobbig och vill ändra på mig.
Jag har de bättre dagarna med där jag kan känna mig lite bättre, och det kan vara ofta.
Jag behåller allt för mig själv helst och visar inte om de är en bra eller dålig dag för mig.
Jag tar aldrig åt mig av de snälla sakerna/orden jag tar bara ofta åt mig av de dumma, elaka orden..
Jag orkar inte längre vara sur på mig själv varje dag....:@ jag är för överkänslig och ser ALLT så negativt.
Jag är för osäker på mig själv, känns som om jag ger allt men får inget tillbax!? är de för jag inte tar åt mig?
Jag ger mig själv sämre självförtroende men de inser jag inte själv. Känner det själv senare efter en lång stund.

Jag känner mig som bäst tillsammans med dig, så fort jag inte är vid din sida känner jag alla jobbiga sidor/känslor kommer fram..

Som sagt har jag de bra dagarna med, men när jag e själv så kan massor av jobbiga kännslor och tankar komma upp, men de är inte alltid men för det mesta.. Jag är glad oftas med, så tro inte att jag bara är så här men ville bara inse för mig själv hur jag e när jag e själv och om jag e ensam om det?

/Corneteg.blogg.se


Allt känns inte rätt...

Halloj, I dag har jag vart hemma från skolan.. Igår efter skolan cyklade jag hem till Sebbe och efter en stund mådde inte jag bra eller jag hade haft ont i huvet hela dagen i skolan nästan men sen hos han fick jag typ feber så jag sov i ca en timme, eller sov inte men lite och vilade.. Mysigt när han ligger och höll om mig en stund,fast jag kände mig helt borta och nerdrogad:D. Efter jag sovit var jag tydligen varmare men senare gick det över lite..
Idag var det bättre men jag hade ont i halsen så jag sov till ca 2 och då känndes allt bättre:). Vart på en liten promenad idag med, skönt när man legat inne hela dagen.
Börjar känna att jag har lite ont i huvudet fortfarande men i morgon måste jag gå!! orkar inte missa för mycket i skolan..

Helgen har jag spenderat nätterna tillsammans med den underbaraste!
Fredag; blev det film hos honom och svullade godis:) såg Wallander-tjuven den var good.. 
Lördag ;på dagen drog vi till robban och sen mötte fylloemil på busstation efter han hade åkt ålandbåten:D och kvällen blev de lite fest som vart ändå kul men aa jag vart lite emo engligt patrik! haha:D.
Söndagen; drog sebbe vid halv 1 för han skulle se hockey och jag var bara hemma vid datan för det mesta:)..
Det var då min helg:) hoppas ni har haft en bra helg ni med!
Hela min vecka är typ planerad redan, brukar jag aldrig göra, men de kommer upp sen!

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kanske skriva klart svenska uppg som e snart klar, jag var duktig och pluggade idag med, skönt att de är gjort..Puss hörs!



Allt känns inte rätt..
Eller e det jag som är för känslig och känner att det bara är bort glömt?
För de är väll äkta!?

/Corneteg.blogg.se

RSS 2.0