Weeeeeu Småland!

Bajs/cilla

Cilla ville börja på mitt inlägg :D..
Småååland ä naajs som bajs.. Ligger i sänga nu med Cilla breve mä, väldans mys..

Åkte hemmirfrån kl halv 1 och kom hem till farmor runt 12 tiden på natten :). Åkte som sagt förbi gränna och stannde i ca 2 tim:) rikigt trevligt. Stannade hos min pappas moster med, och sist vi var där vad för 7 år sedan :)..
Idag har mina två kusiner vart här och ena kusinens pojkvänn, vi gick ner på stan och köpte oss stora glassar och kollade i affärer men hittade ingenting.. Vart hos mormor och morfar åh käkat mycket som vanligt! :D

Ligger juste nu och Pratar i telefon med min Sebbe som är saknad! <3  och Cilla försöker sova tror jag för vi ska upp om ca 7 tim för i morrn blir det Öland, bödasand! sedan kalmar och SHopppaa!!!:):)

Bilder kommer senare för det går inte få upp några nu :S /Corneteg.blogg.se


Världens underbaraste skriver !

Yesyse, det är jag det :)!  CillaPilla skriver för att becca pratar med sin älskipälski, hihihohooh, hon är ful <3 Vi har det loooovely här nere i småland, alla är så små här ! och lata, hahahahahhah,  dom tar bort bokstäver i ord för att dom inte orkar säga hela ordet, x)  T.ex. Jobbde ist för jobbAde, marken ist för marknaden, tininga ist för tidningen, tanta ist för tanten, m.m. hhaahha, dom é rolige dom.

PUSSSSAR från cilllllaaala och beccatralala


Småland



Jag har inte packat ett skit ikväll, funderar på om jag ska lägga mig nu och sen gå upp kl 10 i morrn bitti? jag e sjuktjeavla trött för att stå och packa nu:O...Har vart med Sebbe och kollat på film och gosat, låg mest och gosa för vi inte kommer ses på 5 dagar och var hemst ledsna över det! :( Kommer sakna dig lätt! Men vi ska ju prata varje dag har vi bestämt=). Men jag vill ändå åka för de sk bli skönt åh komma bort från norrtälje, jobb och massa skiiit och få träffa släckten och att Cilla ska med mig den här gången ska verkligen blir jätte kul:) ser framemot resan dit faktist eftersom vi ska förbi gränna: som jag redan har nämnt...) men nu måste jag verkligen sova, jag tar med mig min dator ner också:) Puss ha de så bra ska försöka blogga massor där nere!  /Corneteg.blogg.se


Du är allt för söt! :)

Helgen umgicks jag med de underbara:). Sov Hos Madde i fredags och lördags, riktigt myys, VI gjorde massa konstiga drinkar och var allmänt flummiga:) och de gillar vi!
Lördag kom de några til oss, eller Robban Martin och den underbara Sebbe kom till oss och där var de rikigt mys:)). De gick hem runt halv 5-5 då fick vi sova och jag jobbade dagen efter kl halv 11 men pigg var jag ändå så det gick prima:) men de kom en jätte läskig snubbe till jobbet med, trodde han skulle göra nått med mig eller typ hota mig att ge pengarna:S tur att de fanns fler kunder, det tackar jag för!
Igår fyllde Niclas år och grattis till honom för typ tredje gången:). Natten spenderade jag tillsammans med den underbaraste och jag e nykär:)). Till sebbe i morse kom Robban förbi och sören en stund, aa man kan ju inte låta bli och skratta med dom pojkarna:D.. Men nu sitter jag hemma och väntar på Sebbe:)
Imorgon åker jag till småland med familjen och Cilla ska med:))) tur de annars hade jag dött fast kommer nog dö ändå av saknad för kommer inte träffa Sebbe på 5 dagar :O:(. Men glad att Cilla ska med:) hoppas de är bra väder så vi kan hitta på något kul där med skläckten :). Kanske åka över till öland och kalmar (Y).. Imorgon funderade vi på att åka runt 12 tiden men när de är min familj så kommer vi ju åka vid kanske 1 :D vi är aldrig i tad alltså.. Pappa kom på att vi ska åka en omväg i morgon så tror resan kommer ta längre tid än va den gör..lite jobbigt kankse men ska nog bli kul för vi ska åka förbi gränna så ska vi se när de gör polkagrisar, förhoppningsvis och köpa en massa såklart!! så ska se andra delar av sverige med:). bra där pappa:D haha.. Men nu ska ja fixa nått och äta och vänta på att sebbe ska komma:). Ha det bra /Corneteg.blogg.se


Utgången igår, och ett par mörka jeans till.

oh yami yami

Hallå:) allt bra eller? de e bra me mig men hungrig bara.
Tänkte gå en promenad innnan frukosten men jag fastade vid datan och Robban försökte tvinga ed mig till golfbanan med han och Sebbe, men de började typ regna lite så vi sket idet men robban vill nog fortfarande dra dit :D. Så min promenad sket sig etersom de började regna lite:P.. Ska nu snart börja fixa mig för sen dra hem till Robban och se på film med Sebbe med! kloss killarna ;),,

Mina dagar och kvällar de senare tiden har bestått av jobb och ute sent med killarna :) och jag gillar´t.. kommer faktisgt ite riktigt ihåg vad jag har gjort åh så blandar ihop alla dagar tror jag :D. Men igår hände det inte såå mkt, gick ut vid halv 11 träffade Robban och sebbe, drog ner mot paken och när kom en hel liga som hade vart i udden och sen kom de typ 2 ligor till:D sen typ gick med Sebbe ända till hans dörr i solbacka typ:O sen gick jag och rbban typ vidare  hem, satte oss i parken ett tag och prata sen mötte på några:) och sedan vidare hem..

Nu fick typ allt komma med för jag har ändå inte mycket åh göra och de var ett tag sen jag skrev så fick li t lite oseriöst inlägg här då:D.. me nu måste jag äta lite frulle och sedan börja fixa mig:)) ikväll blir de väll sent med hoppas jag :D och hoppas på lite mer händelser ikväll:P.. men vet inte vad!   pusss /Corneteg.blogg.se

Furusund,tältning, mm

 Lördag efter jobbet på dagen!
 


Söndag (tälting)


Patrik och CiIla var för vilda så tält pinnarna ramla ner ^^ ojoj...xD


Skrev lite på robbans rygg när han sov:D.. " I love kuk <3" sen kuk ner åt rumpan, sen står de sebbe och nått mer tror jude #1 ;D. hihi..

hittade inte kamran hemma så de blev inte s mycket roliga bilder tyvärr, de var nog de ända jag hadde..



Furusund, Miljö bilder.














I de gula huset vill min pappa bo haha..


David från fredag hela veckan.

Gårdagensklädsen för utgång


Allt taget av mig..

F*n va lång tid det ska ta för att lägga upp massor av bilder, kan de inte bara fixa att man kan klicka på de man ska ha så fixar man ordning själa sen?:O........ ååh!.  /Corneteg.blogg.se

say you love me

Jag har gjort mycket de sista dagarna och jag älskar det!
Det är nog för att mamma har semester nu och jag har vart ledig i 2 dagar.

Lördag var jag ute med Robban och co, Åsa och cilla, hemma kl 3 och sov jobb söndag morgon, sen drog ut och tälta med massor me folk, blev mer folk än planerat och blev lyckat, redan planerat att vi ska göra om fast kanske 2 nätter då och finare väder! :)). var hemma redan vid 12 på måndagen och då drog jag och familjen och CIlla till thun´s för första gången och sen till ikea. Död på vägen hem men när jag kom hem hindrade det inget ,då gick jag ut med robban, jocke och sebbe drog till nclas och kolla hemligt på tv:en ;D hahah..

Idag var jag ute med mamma och pappa till furusund och är typ hemkommen nyss. Där gick vi och kollade och sen tog oss en fika och där går David Helenius med familj och kompisar (tror jag) :D.

Bilder kommer upp senare för nu måste jag fixa mig lite, sen blir de ut och äta med några för att fira suzan som fyller 18 år idag!! Grattis babby. Puss höres / Corneteg.blogg.se


Sköönafirren?

Hallå ..:)
Nu sitter jag Rebecca här i soffan med en halv cider som mamma glömde ta med sig när grannen och hon gick ner dit istället så då snor jag den om de inte var tänk så ^^.. Sitter här hemma själv och glor tv och runt på internet..
Sugen på något kul ikväll MEN fick svar på sms av några lite sent  -.-som typ nyss och några skulle bara chilla med vattenpipa åh så och eftersom jag e lite trött så vill jag inte sitta och chilla bara för då somnar jag ju! ;O så de fick blir en mys kväll själv här hemma eftersom jag jobbar imorgon så får inte sova för sent om jag ska orka morgon dagen.. 

Jobbet idag var mycket bättre än igår :).. Jag fick stå där nere och röra om i köttfärsen och göra skagenröra, pajer,lasange åh lite sånt så de var verkligen slappt för mig medan alla andra var hur trötta och borta som helst där uppe och stressade.. Men sen gikc jag upp och fixade all beställning med dom på 5 min sen var allt klat! när jag kom upp var de inte mycket folk men till slutet av dagen blev jag hur trött som helst så de var verkligen tungt att städa och st'äda idag!!  usch hatar de men imorgon lova han att jag INTE ska stänga!! Yeeeyyy...:))). börjar 12 i morgon med så de blir sköönafirren de:D..


Skagenröra                                                           Någon äggröra.   (mkt stärre än bilden)

Köttfärs :).

Sry för superdåliga bilder och kanske inte så oitresanta men de handlade ju om inlägget^^ höhö.
Taget med mobilen och ingen lampa nere i köket..


/Corneteg.blogg.se

Guudnajt!



De spöregnar ute och nu ska jag snart sova^^ hihi. Pusss sovsött
/ Corneteg.blogg.se


Kvällens favorit

Helluu! Jobbet idag var förjävligt idag.. Nog den sämsta arbetsdagen någonsinn! eller inte. Bråk/tjaffs/utsälning och jag skrev lite tillbax då, hihio :). En jobbig kille som springer runt och e porrig och slåss och säger dumme grejjer( okej jag e van nu, men det blev jobbigt idag eftersom all bråk), aa den var inte bra och VÄDRET! depp alltsåå.... Dagen gjorde de lite bättre nu när jag satt och käkade pizza med mammsen, satt och fick prata lite om allt och inget, Och chokladen jag har tjuvstartat att äta på... :). Nu blir de till att rensa en fullproppad och lite trasig garderob, måste få in de nya kläderna och lite till^^ hihih,  och musik pressas till det. Senare blir de dusch piggar upp mig lite sen bänkar jag mig framför tven med chocklad och Cosmopolitan tidningen:)) favostunden denna dag tror jag! Ha en trevlig kväll gott folk!  /Corneteg.blogg.se


Saknar Rivababeee!!  :'( <3


Yes, det är jag!



R. Helt galen
E. Bra personlighet och utseende
B. Alla vill ha dig
E. Bra personlighet och utseende
C. Riktigt bra i sängen
C. Riktigt bra i sängen
A. Gillar att festa

C. Riktigt bra i sängen

O. as sexig    

R. Helt galen    

N.Helt underbar i sängen

E. Bra personlighet o utseende

T. Omtänksam och bryr sig

E. Bra personlighet o utseende

G. Skiter i va andra tycker



A. Gillar att festa        
B. Alla vill ha dig          
C. Riktigt bra i sängen
D. Gillar att dansa loss
E. Bra personlighet o utseende  
F. Jättebra kyssare
G. Skiter i va andra tycker
H. Gosig som en nalle björn
I. Du kan behålla hemligheter
J. Alla avgudar dej        
K. Vild och galen              
L. Alla älskar dej              
M. Du har dem vackraste ögonen
N.Helt underbar i sängen
O. as sexig          
P. Populär bland alla          
Q. Minder snygg                 
R. Helt galen                       
S. Lätt att bli kär i                   
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta de lungt
V. Allitd lika glad                     
W.Otur i kärlek                   
X. Inte alls duktig i skolan      
Y. Bästa flickvänen som finns !
Z. Alltid redo                            
Å. Har en dold talang             
Ä. Kan inte behålla hemligheter

/Corneteg.blogg.se


Minnesstund för M.J

Kollade just på Minnisstunden för Michael Jackson. de gjorde dom bra.. 
Fattade inte varför Janet jackson inte sjöng eller sa något?! Han dotter var ur söt och kunde inte hålla sig för att stor böla,och självklart börjar man ju själv då med..
Jag ska nog sitta fast här i min säng och bara kolla på 4:an ikväll som jag gjort hela dagen med för att se lite olika saker av Michael. Vill se en till film som de var på dagen, vet inte om de kommer och senare kommer de om hans ekonomi tror jag han sa, redan glömt bort fast de sa de för några minuter sen^^. Har fan lika dåligt minne som killar tror jag, hihi :D.

Jag hann inte rensa garderoben för jag börja typ bädda min säng och syrrans och t bort lite kläder och veck de i en hög och sen fixa mig för sen dorg jag till donken med vänner..
Katja och jag gick med Szan hem till henne, kollade på tv och självklart var de om M.J så vi kollade på Mtv och sjöng med:)). Nu ska jag se på tv och får se om jag rensar sammtidigt eller bar sitter kvar här med kanske en smootihe fast orkar nästan inte fixa de heller, får se hlet enkelt för lite sugen e jag på något :P. Puss/ Corneteg.blogg.se

Har inget annat för mig!

Precis, har inte så mycket för mig så de blev att skriva ibloggen nu..
Som ni förstår kommer jag ju inte skriva ner allt jag har gjort för de orkar jag inte, eller de e inte så mycket heller känns det som men de var ett bra tag jag skrev så de finns nog mer än vad jag tror^^..
Men jag har iaf inte haft någon ork att skriva heller för de mesta så har jag jobbat..
Cilla var ifrån mig i en vecka ungefär och jag jobbade i 10 dar irad:O. Var ute ibland och gjorde inte såå mycket, badat lite i sommar iaf och solat typ en dag :O. jag jobbade heeela den solaiga veckan :@ man kan ju säga att jag var jävligt svartsjuk på alla som kom in och fika och hade en sån fin solbränna! och mina kompisar som var ledig den veckan man och har vart i stholm och typ badat och gjort massa skojj!

efter jag jobbade de 10 dagarna var jag ledig i ca 2 dagar bara sen jobbade igen men nu har jag vart ledig i 3 dagar.
Söndag till måndag sova Cililababe här och igår(måndag) drog vi och shoppade loss! Cilla var gaaalen, hon shoppa för ca 300 hon köpte yp fera plagg av samma plagg fast bara olika färge och jaa, hon var helt galen och jag fick hem mycket men de bkev inte mer än 1500 :O fast de var lite på rea med så. men ändå för jag fick hem mycket.. Men de fattas lite som skor, jeans och underkläder typ, vi hann inte med allt igår.

Sov halva dagen idag och nu sitter jag och glor på tv som typ handlar om M.J de ska visas fram till 12 inatt..
Nu ska jag vara duktig och städa rummet, rensa garderoben för jag har ingen platts för de nya kläderna....

Bilder från de senaste dagarna och från typ nån månad tillbaka kommer upp någondag! (när jag har ork för de)  /Corneteg.blogg.se

RSS 2.0