Hjälp!


Idag fick jag hem dom här då och nu vill jag att ALLA som läser de här kan vara lite snälla och hjälpa mig.. Vad tycker ni om dom? Ska dom behållas eller ska de skickas tillbax? HELT seriöst nu alltså!! Hjälp mig. Snyggt på mig på fester och till sommarn? jag tycker själv om dom men lite osäker ändå.. :P. Så e tacksam om ni hjälper mig här nu.. Kommentera NU!!

/Rebecca

Håård träning

Har vart i skolan idag då. Hade gympa sen OMV slutade halv 3 =) sköönt.. Idag då blir de snart träning fast jag känner mig lite förkyld ändå men nej här ska de tränas som alrig förr! Har nog inte vart och tränat på 2-3 vekor?:s dåligt säger jag bara. haha :P. Var as jobbigt på gympa idag ändå. kände att jag fortfarande har lite ont i halsen och jävligt otränad..:D. Senare MÅSTE jag plugga, ska ha muntliga provet i morgon och sen har vi prov nästa måndag också...... Nu ska jag sitta här i 30 min till ungefär för att maten ska smälta lite i magen, fast åt för ett tag sen ändå,  sen blir de träning som sag..
Hare good!

Smått ego;D

/Rebecca

Godnatt

Jag har nog bott i min säng idag:P. Legat här och pluggat en liten stund sen sov jag ett tag för min huvudväk skulle gå över. De ända gångerna jag var uppe från min säng var nog när jag skulle på toa och käka:D.. och hämta kakor^^. Annars har jag bara vart i min säng.. Nu ska jag göra mig i ordning för säng och packa lite för skolan sen ligga och läsa på lite och sedan sova.. I moron börjar jag 20 över 10 som alla andra måndagar=) så jag sätter alarm på halv 9 i morgon, häärligt!! Sov gott allesammans=) /Rebecca


Musiken hjälper mig....

Jag har försökt plugga, har läst lite och skrivit lite MEN min kropp har nog lite emot pluggandet!! Jag får bara mer ont i huvudet och mår illa:S.Jag som verkligen måste plugga, skulle haft de här muntliga provet för några veckor sen egentligen:S. fyy mig men nu är de min kropp som inte vill, MEN JAG MÅSTE!! Musiken hjälper mig och gör så jag känner mig mycket bättre så tänkter inte stänga av den aif!! Men nu ska jag göra ett nytt försök om jag nu orkarde! :D. Pözz!! 

Tänk om de är sånna jag behöver? eftersom jag har ont i huvudet hela tiden. No no..
De e säkert den där idiot skolan som gör de!! Behöver lov..:D


/Rebecca

vill inte förlora det en gång till..

Hallå bloggeeennn!! ;D. Hur mår ni? jag mår braa men lite ont i huudet ändå.. Usch vad jag har ont i huvudet hela tiden.. Aja de e inte så stark huvudvärk ändå.. Här i min säng har jag då legat i hela dagen, sitter här och lyssnar på maaasoor musik och glor runt lite på internet, ska snat plugga-.- yssch.. Igår då blev de riktigt niice och ändrade planer;D. När vi 4 har tjejmiddag kan vi inte stanna hemma och ha en liten myskväll i stället drar vi alltid till någon fest, men de e också nice=). Vi åt vår goda mat sen blev de att fixa sig lite och sen åkte ut till galltorp på fest, ingen efterrätt blev de inte heller för de^^, Direkt när vi kom dit så ångrade vi oss, vi var inte taggade direkt och hade inget att dricka.. Men senare satt killarna och glodde på fotbollen så vi satte oss där och var sociala och massa musik i de rummet med och fick smaka lite att dricka av dom.. Då blev de roligare men vi åkte hem vid kvart i 12 för vi tänkkte dra hem och käka lite efterrätt och kolla efter en annan fest, De blev ingen efterrätt me vi drog till Gustavo och hans killkompisar och där var de lite roligare då=) sociala grabbar de!! De var ju sommar tid då så vi gick hem halv 4 och soov. vaknade rätt tidigt för att vara mig:D. runt där vid 12 ? låg och var vaken ett tag innan då,, men jag brukar ju sova till 1 halv 2 även om jag inte hade lagt mig så sent.. Aja nu blev de bara en massa strunt men nu ska jag försöka plugga så jag kan gå ut på promenaden med Cilla ikväll och kanske käka efterrätten så jag får smaka på den, fårse om vi hinner de:D. Ha en slapp söndag nu som den brukar att vara^^.


Maten jag och Cilla lagade igår då..    Efterrätt, in i ugn och glass..Måste få smaka den Cilla!!                  
<3   <3   <3
Jag bloggar (Y)

galltorp.. Jag och patrik ;D

Haha Niclas..

Snyggingarna!!

Hos Gustavo och gäng:D.

Tyvär har jag bara bilder från tjejmiddagen, tog typ inga från galltorp eller hos Johannes..
/Rebecca


Goooodkväll!

Hallå! Juste nu sitter jag i en fottölj i Cillapillar stjärts rum;P. Fjanten står och fixar håret och klagar på hennes smink och ögon xD fjolla.. Vi har precis laggt in potatis i ugnen för att tag sedan och fixat lite med efterätten=) snart ska vi fortsätta med salladen..

Till middag blir de hasselbakspotatis (stavning) stekt kyckling oh en super god sallad.
Efterrätt blir de "fruktsallad" i ugn med kokos, vit choklad och sötmadel över och serveras med vaniljglass :) mumms!

Nu ska vi fortsätta fixa med matten för fjanten e klar:D ska se om jag ska fixa nått med men orkar inte fixa mig mer:P lat!! men ha de riktigt mys nu för de ska vi ha och glömm inte att stänga av elen och tänd levandeljus istället och ha de riktigt MYSS! Pöss /Rebecca

Äntligen..

Goddag, Här ligger jag i min säng fortfarande.. Mår sådär idag. Igår var jag i skolan och jag mådde nog värst igår, ont i huvudet hela dagen och när jag kom hem så brändes de i hela ansiktet och jag fick ha öppet fönster och bara svettades.. Förkyld e jag också men Andreas och KAlle kom till mig igår ändå men vi tog de lugnt och kollade på film=). Skulle jobbat i dag kanske men vågade inte säga att jag kunde de ifall jag skulle blivit sämre.. jag e förkyld och har vilat nu så får väll bara lite ont i huvudet ibland men överlever av de:P. Men man blir så seg nä man e förkyld tyvär!! Idag ska jag snart fixa mig en aning snyggare och sen gå och handla lite och sedan ska jag hem till Cilla och lagamat, vi lyckades få ut hennes mamma eller fixa så vi kan vara där ail,hehe. Sen kommer Tessan och Lillas så ska vi 4 ha en liten tjejmiddag=). Fy vad jag har längtat och äntligen har vi fixat de! Vi hade en tjejmiddag hos Tessan förut och då kände jag inte dom så bra men vi kom super bra överes med brudarna. De blr nog mycket flumm ikväll, jag och Cilla alltså de går bara inte utan flumm med oss, så jag tror de blir riktigt kul ikväll med=).

Alla får ha en super trevlig lördag ni med, full med kärlek&flumm! =)


De tre brudarn & jag:D <3 
(lät lite dumt åt mig själv) :D

/Rebecca

Torsdag

Hallååå blooggen:D. Okej, idag har jag vart hemma från skolan igen.. Jag har legat och degat hela dagen. kollar på typ en hel film kanske och två halva:D Den hela var Rallybrudar och den var väll okej :) och sen very bad things men den va jätte tråkig och sen va de en annars film som var för lång och jag orkade inte se mer men min syster kom hem och såg typ slutet men inte början så hon fick säga vad som hände så vet iaf vad som hände och va den handlade om så:P Och sen duschade jag och började göra mig iordning och senare ringde min chef och vi skulle ha möta med all personal på fiket men jag kunde inte komma, jag har vart hemma hela veckan, sa att nån annan får berätta lite för mig sen och skriva upp så jag kan läsa igenom, orkade inte sitta där med alla om jag har vart hemma. Sen var klockan mycket och då kollade jag på tv, glodde på Halv 8 hos mig och sen värsta bilförarna:D. lite kul faktisgt! Sen va jag såå duktig och pluggade på en personbeskrivning av en gamling där jag praktiserade och de tog väll inte mer än en timme? De gick super, men ska skriva ner den på datan sen och förbättra lite för de gick inte att skriva på datan för mig, lite jobbigt! Jaja kan ju förbättra den sen när jag ska skriva ner på datan sen=). Så de e skönt att de e klart och nu snart ska jag göra mig iordning för säng och sen soova för imorgon blir de skola för mig =) saknat vännerna bara<3. Aa men de har vart min dag iaf.. Vill se på film innan jag ska sova men jag känner att jag behöver sömn nu inatt om jag ska till skolan och gå till 16.40 =(.. Kollade på en film som jag fick av Filip igår som han tycker va bra och de håller jag med om =)Taken heter den.. De bästa idag var att H&M paketet kom hem=) massor me smycken och en blus och ett par oranga skor, ass nice så har blixtrat rätt mycket här ikväll, hehe.. Och Cilla säger att ett paket kommer nog till oss på måndag och de hoppas jag=) ett paket fårn nelly där mina skor och min klänning ska komma isåfall och samma för henne, vi får hoppas Cilla. Vi beställde de igår och de ar tydligen bara få dar så får hoppas på de.. Men nu ska de göras i ordning puss godnatt!


Toabesök på praktiken^^


                                                                        Dagensbilder


gjort min egna smoothi

Nya skorna högklack=)

Blusen..

Sorry lite dåliga bilder!
/Rebecca

Hemkommen

Jag e just hemkommen från en promenad=). Idag efter fikat så gick jag och Cilla men Roxana och kollade på förlovningsringar:). Hittade ett par som de ska kolla på i morgon och kanske köpa=). sen gick vi hem och senare efter CIlla hade vart hemma och ätit så kom hon hit med sin dator så vi har suttit och kollat lite kläder och beställt skor och klänningar=). Vi har sittit och pratat och hon har försökt att hjälpa mig med pluggandet men de blev inget för jaghar inge pappaer som jag kunde skriva på och de fungerade inte på min data:S. Får försöka fixa de i morgon då! Klockan 22 så gick vi ut å en promenad och var ute en timme, de var härligt med lite lufft men kallt! och ont i halsen har jag med:(. Ska snart sova och får se om de blir skola för mig i morgon men tror nästan inte så eftersom jag har ont i halsen, blev värre idag så får se i morgon om de e värre då men drack shott som jag fick av min bror för de kanske skulle vara bra för halsen men drack inte upp, var inte riktigt sugen^^:D. Aja får se hur jag mår i morgon annars ska jag försöka plugga och glo film=). Hörs mer i morgon pussar och godnatt Ska försöka vara bättre med att lägga upp bilder med! :D. /Rebecca

Godmorgon för min del..

Goddag=) godmorgon för min del, hehe.. Vaknade kl halv 1 idag fast jag hade alarm på halv 12. haha fattar ni? om jag måste gå upp senast kl 12 måste jag sätta på alarm xD så ska de ju inte vara, usch jag sover bort dagarna, de e nog därför jag tycker att vi sover hela tiden och dagen bara springr iväg. Juste nu sitter jag här i köket med mitt lila sexiga nattlinne jag fick av Åsa på festen=) frulle framför mig och sen nya halsens tidningen, men som vanligt har de inte så fina kläder tyvär"/ men kul att titta i den ändå=). Har RIX FM på i vardagsrummet och ska snart börja göra mig i ordning.. Har nog lite brått nu. måste käka upp min frulle men snar klar sen måste jag börja fixa mig för Cilla ska vara hos mig 10 i 2;P. Vi ska ner på stan och där ska vi möta Roxana och sen fika=) men vi hörs senare kanske efter stan får se vad man hittar på därefter=) puss / Rebecca 


Fixade för festen

en vanlig dag

Godkväll!  Vaknade och hade ont i halsen och magen så det blev hemma från skolan idag igen=) sov ut rätt tillräkligt:D. Cilla kom till mig idag och hon kom vid 2 tiden ? a nått där och då hade jag fortfarande nattlinnte på:P sen låg jag och slappade i sängen. Vid 4tiden kom syster hem och då gjorde vi te, baugetter och sen glodde på 2 filmer, först på Fucking Åmål och direkt efter glodde vi på Selma och johanna haha jätte gammla filmer:P efter de så var kl halv 9 och då fick man ju vänta bara en halv timme till Andra avenyn musik medan alla ligger och sover^^ hehe, men själv e man ju ledig i morgon sköönt, fast jag har ju ändå vart hemma de två dagarna nu:P. men mår bra nu så i morgon ska jag ner på stan, ska fika med Cilla och Roxana och prata lite om Roxanas och Fredriks förlovningfeeest=) Grattis till er!! Cute.. Men nu ska jag pressa lite mer musik till jag blir lte sömning sen blir de sooova=) pussar godnatt!


Orkar inte höra mer skit från dig. Fattar inte hur du orkar vara så här? alla vet hur du e och fattar inte att alla orkar lyssna på allt du sitter och säger.. Är du svartsjuk på nått eller varför är de just bara om mig?.  Sncka om feg du e och kan inte säga nått till mig.. Jag får gå runt och spela som om jag tycker om dig och inte vet något. Jag e inte trygg med dig och hoppas du känner av de själv! jag e inte din vänn men snart får du reda på de!! du ska få höra snart av mig att jag vet allt och att du e så feg och är så puckad som inte fattar själv att jag får veta allt! Du hittar tillochmed på saker om mig, du kommer aldrig klara av att splittra på mig och min bästavän, glömm de:D. Du tror att allt är gjort för dig och alla bara gör som dig hela tiden men så e de inte, allt e gjort för alla!! Du kommer snart få reda på de själv vem allt de här handlar om hoppas du kommer må bra av de med ,du har aif gjort att jag mår sämre..

/Rebecca.C


berättelsen om min vecka..

Hej igen=) jag har vart jätte dålig på att skriva men jag har bara inte haft lust. och inte tid heller när jag väl har lust för att skriva^^. Låter bra. Men får väll kortfatta veckan då. Cilla har vart med mig mycket i veckan=) vi hade Eva & Adam maraton här i två dagar, kollade på alla 5 filmer, haha.. Torsdas så var vi in till stan och shoppade lite och så.  sen fixade lokal för fest.. Fredag fixade vi musik och handlade massa till festen och lördag då så var de, FESTEN! jobbade mellan 9.30-14.30 hem och fixa sen blev de paarty, Partyt blev as kul, tur att jag träffade på Linda nere på stan, bjöd dit Linda och Moa och de var ju tur de då för de blev massa dans, de andra dansade också då men de kom ju senare på kvällen:D sen var de trevligt att Gustavo tog med sig sina kompisar, dansade mycket dom med, nog de ända killarna som dansade=), blev lite spår, man jävligt kul ändå! många trodde de skulle bli bråk mellan alla killar men nej som tur var så var alla sociala och va kompisar så de blev trevlans! Jag sov kvar i lokalen med Emil och Fredrik, haha de delade på två sittssoffan och sova i medan jag sov i tre sittssoffan;D haha. Var kvar där till kl 2 de kom dit lite fler efter och där satt  vi och käkade glass och käkade cheesburgare till frukost^^, sen blev de städ och sen dra hem och duscha och bli lite fräsch. Jag och Kimmie drog till Cilla för att glo på film men de gick inte så bra, var ingen text och man hörde inte va tanten berättade om och vi kollade nog bara 40 min sen orkade vi inge mer för vi satt och halv sov^^.  så då drog jag och Kimmie hem och jag var hemma fixade bilder, och sen vid 10 i gårkväll gick jag, Robban, Andreas och Sofie ut på en promenad=) men de var ett jävla väder!! De räcker med snöö nu.. Idag stanade jag hemma från skolan, försov mig först sen gick jag upp för skulle göra mig iordning för skola men fick jävla värk i magen"/ så de blev att sanna hemma och glodde på filmen hos mig och här fungerade den med text och allt=) Såg på The courius case of Benjamin Button, lite för lång film men ändå spännande=). Just nu sitter jag här framför en annan data fast jag e inne på min lilla bärbara här framför:P. inlägget bev nog lie för kort för en vecka men allt kom nog med ändå och de kanske blev lite komplicerat allt ihop och tråkigt men jag e trött och orkar inte skriva så myckt just nu:P.  men de får bli som e blir:D. Ha en bra kväll nu puss..


Mulligt face:D




yeye;D



<3 /R.C


Jobbat jobbat

De är beskrivningen om min helg:P: Jobbat..
I fredas var jag ialf på bio och käkade china=) filmen var sorglig,(i taket lyser stjärnorna) alla vi 6 som gick satt och grina men tre av oss grinade jäkligt mycket:D men jag störde mig lite på de så jag började små skratta då:P. De bästa va ju  att alla vi 6 hade läst boken också=), boken var ju bättre då men så brukar de väll vara, Filmen var för kort tyckte jag och allt hände så snabbt för de. Men räkomenderar den ändå, men då rekomendrar jag att ni ska läsa boken också.. Men efter filmen så drog jag och Melis med hem till Sofie , vi gjorde smoothie, drack monster, första gången och den var suuper god=). och pressade musik och lite data^^. Skeet mysigt!

Lördas jobbade jag från 9.30 till 17.30, de var rätt lugnt ändå så de vart kul. Det  var en ny tjej som jobbade med mig, jätte trevlig tjej=). Men de var rätt kul då, för kassan strulade typ 2 ggr när vi var själva sen strula kortautomaten och när jag skulle ringa chefen för jag inte fatta så struade telefonen, haha så vår dag var de ju inte! ^^. men gick bra till slut. Vart lite rädd att de skulle hända samma sak idag eftersom  jag jobbade själv men nej de gick jätte bra, de hände en gång men löste det direkt^^, im the best! Lördag kvällen kom Sofie och Natta till mig för att se på Melodifestivalen, nja rätt  låt van  kankse inte men de spelade inte så stor roll änå för jag blev ändå himla glad att inte SNÄLLA SNÄLLA kom vidare för då får vi ju skämmas som fan för sverige xD, alla jag har hört kommentera den sägerj att den är jätte dålig och jag fattar inte hur hon kunde få så mycket då ?!.. men idag då, söndag, har jag ju jobbat då med mellan 10,30- 16.00 =) lugnt var de idag med.. Kom hem satte mig lite vid datan sen somnade så nu e jag rätt så nyvaken;D. härligt att få sova, var nästan så att jag inte kunde komma upp i morse:P.. Nu bjussar jag på bilder från helgen då=) nog inte så många.



Fredas, Rakt eller lockigt?

 

Bror skull nog ha dödat mig om jag la ut den o-omgjord:P


Kimmie tycker om, Dena är rädd


Monster (Y)
 

gullefjun;D


Den sista får blii på steekarn;D

/ R.C

I taket lyser stjärnorna

Goddag! I dag var jag hemme från skolan, jag kom verkligen inte upp, jag var så trött och hade ont i halsen med =(. Nu mår jag bättre. Ska snart käka lite men ska nog inte käka så mycket eftersom jag ska på bio ikväll kl 6, ska se i taket lyser stjärnorna, innan de så tränkte vi käka på china och de blir ju rätt tidigt:S så får inte käka så mycket nu om jag ska vara hungrig då, hehe. Vi har kanske tänkt att gå tillbax efter och fika sen, men de beror nog på hur mycket folk de e då..
Nu ska jag käka sedan sitta här ett tag tror jag fram till 3 för då tänkte jag börja fixa mig=). Puss ha de / R.C


Underbart.

Nu är födelsedagen slut -.- .. De har vart en underbar dag. Började med skolan som gick bra idag och glatt=) klassen sjöng väldigt fins på eng^^ NOT, haha skoja. Efter skolan gick jag hem och Sofie kom och vi bakade muffins, eller jag gjorde dom, och de blev misslyckade^^. tycker de ska vara kladdiga och vara de goda där ovanpå men de blev som en sockerkaka:D. Natacha ringde mig och bjöd dit mig kl 18.15, där var Riva, Natta, Emlie, Katja och Sofie=) De hade bakat jätte fin kladdkaka med grädde, och choklad på, mumms! Dammsugare och chokladbollar med.. (Tack brudar de var super gott och jätte gulligt av er:) <3.) Sen gick jag hem för firas lite till:P. Käkade och sen kom Cilla till mig som hade vart på körkurs eller vad man nu kallar de, anär man ska börja övningsköra ialf:P. Och då blev de fika och presenter=). Tack CIlla för de super fina blommorna=). Och tack familjen för allt annat, som ni ser lite längra ner. Min dag har då bestått av  mycket firandes och mycket svull!! haha.Och tack till alla som har sagt grattis=) och de har vart mycket överdrivet med:P fick 56 sms samtidigt, av två personer:P och sen fick lite mer tidigare och senare med , hehe. Nu snart ska jag göra mig klar så ska jag snart sova, e sper trött och i morrn e de sovmorgon(Y) super skönt.... I morgon blir de bio och käk på china tror jag=) mumms, kanske hörs i morgon. Puss / R.C



Mumms! snyggt brudar <3



Jag och SötSofie <3



Sötnosar=). men snö =(


hihi


Skulle vara en annan tårta men de hade inte nått som skulle va i så de blev en prinsess:D.
De glömde skriva 17 år med!-.- :P



köpte dom här för pengarna jag fick av farmor och farfars =), Tack så mkt! ;)



Snygga underkläder, hårsaker, godis, pengar, blommor och sen mer pengar=).


Kort från min bror såklart:D


Tack alla! pöss


Sista timmen som 16år!! =D

                                          1992-03-12
 


                                              Liiip^^ /R.C

Tisdag

Hallå bloggen=) nu var de ett tag sen, Sorry..
Kan börja med söndag då eftersom jag inte har skrivit något om den dagen, hände inte så mycket ändå, men nu kortfattar jag allt:P. Söndag- jobbade jag, sen kom hem kl 4 med världens huvudvärk. Så jag låg bara i sängen hela kvällen sen såg på beck..
Måndag- va jag hemma från skolan, sov nog mest sen gick jag till flygskolan för att säga grattis till Dena som fyllde år igår=) Sen var jag med Sofie hela kvällen=) spelade wii, spelade bowling och jag ägde, haha, jag som inte spelar boxling annars som Sofie:D. Vann varanangång:).

Idag så var jag ledig. Mycket härligt=) Drog till flygskolan för jag skulle vara lite med Sofie och hälsa på där men jag var så seg så jag missade så när jag kom dit så hade de precis slutat:D de fick bara ha en halvlektion:P. Men de gjorde nog inte så mycket för då hann jag och Sofie gå till mig och glo på film innan jag skulle börja jobba. Jobbade från 4 till halv 7 och nu har jag bara suttit i min säng med datan i knät:P och just nu kollar jag på Andra aveyn =)

Ha de bra, puss / R.C


Rubrik

kl  4 kom jag hem från gymmet och då hoppade jag in i duschen och sen har jag sminkat och städat  toaletten också:D Ska snart byta om också innan Cilla kommer till mig. Hon skulle käka lite sen göra sig i ordning hon med=). När hon e här ska vi bestämma vad vi ska göra sen ska vi ringa Natacha oh säga vad vi har tänk och så ska hon vara med oss. Jag e sugen på en lugn kväll för i morrn ska jag jobba och då vill jag sova i tid och Cilla är lite sjuk så hon orkade inte heller så mycket. nu medan jag väntar på Cilla så ska jag nog bara sitta vid datan och lyssna på musik och kanske lägga in några  på mobilen med, och så ska jag byta om. Händer inte mycket mer i sin ensamhet^^. Hoppas ni alla har en trevligt lördagkväll de kommer jag nog vara säker på att jag komme att ha:D.  Pussar / Rc



                  Gammal på mig och CIlla:D
Blondiiiie

Lördag!

Goddag!
Jag har vart uppe sen kl 1, har bara käkat frukost eller vad man ska kalla de nu då^^ brunch kanske?. sedan har jag bara suttit vid datan. just nu sitter jag här i träningkläder och ska just gå till gymmet med Katja=)
PUss vi hörs /RC


vindögd? :D

Freeeedaag

yes de e fredag. imorsre sov jag till ca kl 10 då jag egentligen skulle börja:D. Jag hade såå ont i höften och ryggen i morse. min höft har knakat typ 5 gånger idag:s vanligtvis knakar de en gång om dagen typ.. Slutade kl 1 idag men va kvar till kvart i tre:s fatta ej varför.. skulle till gymmet men blev inget^^. gick till sonja senare och där var jag, Sofie, Linda, Sonja ,Dena,Melis och Kimmie=). vi pratade, plymma och gick till flygis köpte godis sedan gick jag hem och käka och sen drog jag och Cilla hem till David och här är jag just nu med och här är Mellody och Tove också och de bästa e att Fredrik kom =) han har vart borta i Philipinerna i 3 veckor:O lyx.. Men han e här med och de e jävligt kul=) välkommen hem.. nu ska jag vara lite social så chaaaaoo, hare super allihopp! Puuuusssar / Rc

Godkväll

Vart huuuuurr tröött som helst idag. Åkte med klassen och OP06 till uppsala där vi i klassen gick till nordensstörsta kyrka och den var hur stor som helst och jätte fiin. på golvet var de gravar och utställningar. Maaassa kort blev de också
=). efter så var alla jätte hungriga, fatta inte varför för typ alla käkade baugette på vägen dit:P. Men då gick alla ner till stan  till jalla jalla och de mesta käkade kebbab:D. Jag och Roxana satt vid fönstret och kolla på stan och killarna:D haha, några fanns de väll ändå:D. gick runt lite i stan,gick in till ginatricot och köpe jeansleggings sen drog vi till bussen och drog till ett museum och prata med en skön snubbe men de blev lite långtråkigt, många  satt och gäspade och halvsov^^ haha. sen blev de bussen igen och åkte och hämtade 3:orna sen åkte hem igen, innan vi åkte och hämta 3:orna fick vi byta buss för den vi åkte dit med var paj, de luktade bränt och så^^ haha och massa skratt blev de, linda satt i halsen och garvade sammtidigt^^ så de var en riktigt mysig dag ialf men blev suuper trötta, så från 6 sov jag till kl 7, skulle på gym men käkade då och var  nyvaken^^:D.Hoppas vi får lite ledigt eftersom vi slutade senare än vad vi skulle, c 2tim? åh lite mer.. Kom hem vid halv 5:S. ikväll tar jag de bara lungt och mamma kom hem med H&M paket men min bikini och ett par trosor. Nu har jag redan 2 bikinisar till sommaren, REDO!

Pictue!


Klassen

en grav

ser inte lika äkta ut?



texten på golvet för bilden över





Puss

 /RC

(fler på bdb, Rebeccac)


film,film och ännu mer film..

No school för mig idag! =) alltid skönt. Har haft ont i huvudet sen i söndas och i morse tänkte jag ta e liten sovmorgon men jag belv för trött och ännu mer huvudvärk så de blev hemma för mig. inge kul med huvudvärk men sova fick jag göra och huvudvärken gick över vid 3 tiden och då glodde jag på film, såg på Irene Huss- Nattrond hetter den, riktigt bra och väldigt spännande=) lite läskigt med, handlade om ett ålderdomshem och jag som har praktiserat i de^^. Efter den filmen bytte jag om och fixade mig lite och gick hem till Cilla och där var Natacha med och de glodde på film dom med men filme var slut när jag kom och då kollade vi på en till på Beck -  vita nätter tror jag den hette:D sett den förr ialf. Sendan kollade vi lite bilder från flygskolan och från i somras och jäklar vad man längtar till sommaren och saknar flygskolan! satt där och darrade av hunger så jag gick hem och käkade och glodde på en till film:P haha, glodde på Bold då, rolig och sorglig va denn, jag rekomendear alla dom filmerna=). Och nu skart blir de nog packa lite för imorgon blir de uppsala med klassen=) första gången vi åker bort tillsammans, ska bli kul! efter packning blir de nog sova men innan packning kom jag på just nu så ska jag nog lägga upp lite bilder på bilddagboken ( gå in på rebbeccac) och här i bloggen från Tjejmiddagen hos Parja, har fått bilderna av Natcha nu=) så blir lite bilder nu! Puss och godnatt senare / RC

bilder från tjejmiddag hos Parja! <3

Jag och min suzipussy ;)

bruuuudar <3

Skål

baby and i

matlagning

Chockladpudding + extra puddingar!

lägger upp fler på Bilddagboken gå in på rebbeccac=) lovar att lägger upp nu direkt så de inte blir som förr:P
efter några dagar, hehe.


tisdag

För en timme sedan kom jag hem från träning, var på boxning i dag, de e sjuukt kul och jobbigt, jävla träningverk får man sen i armarna och de tycker jag om för de känns de som om jag har tagigt i bra då, haha. Timen som jag har vart hemma i nu umgicks jag med ÄlsklingsCIlla och glodde på Andra avenyn=) de tycker vi om! Idag har jag bara vart i skolan som och hade OMV(omvårdnad) i 4 tim.. de tycker jag inte om! haha. Jag ska faktist byta skola och linje! jag känner att jag går fel linje och jag va nog inte så intreserad och ville jobba inom vården! jag e mer för kläder och kanske kontor? Linda i min klass höll med mig :P hon tycker att jag e mer sprallig och e mycket för kläder så skönt att någon tycker jag ska byta och håller med:D. Imorgon ska jag gå till syon (om de heter och stavas så?) och prata med henne och kolla på andra skolor, jag funderar på Jensen skolan inne i stan! Vill nog gå design och de ville jag gå innan med men jag va för slå och tänkte äsch jag tar OMV för jag kommer inte orka åka in till stan varje dag och sen e jag för feg för att byta lite mijö eller jaa hur man nu ska förklara de^^. Men idag känner jag mig inte så feg och vill börja i stockholm för de e sociala och verkar bättre där!. Så förhoppningsvis hoppar jag av snart och börjar jobba istället och sen börjar i hörst igen i ny skola ch går halv dagar=).

Igår var jag i skolan efter 5 veckor, har ju vart på praktiken i 4 veckor sen lov efter de. Igår var de en skit tråkig dag! skolan var inte saknad.. Och hemma satt jag nog mest vid datan som vanligt! jag e nästan största datanörden^^ haha måste sluta sitta vi datan så mycket och slöa mig! skärpning Rebecca..
Nu ska jag nog glo på film, de e väll inge bra på tv ikväll?"/ ska försöka sno en film av syster sen glo på de och sedan sova=) så godnatt säger jag nu,pussar och sov göttigööt!  / RC



Spegel spegel på vägen där, säg vem som vackrast i världens är!


godnatt

Buhuu skola i morgon!!! =( orkar verkloigen inte de, Inte med roden ialf^^ och vissa personer. Skulle vilja plugga hemma om dagarna! kankse gå till skolan någon gång så man träffar folk men just nu har jag ångest! Gick till donken idag med Natacha, Suzan Katja och Roxana. Vi börja prata lite om plugg och usch vilken ångest alla hadde:D. Jag och Natacha vill byta skola och Cilla vill med de har jag hört! trivs inte och vi går helt enkelt fel linje.. Natta sötkorven ringde mig i kväll och vi pratade i ca 75 min=) de var nog mest om skola, vi vill byta och vi pratade om flygskolan, VI vill gå i flygskolan! saknar de verkligen! Vi har planerat en liten sak vi ska göra till dom=), ni får se men de e ca 3 månader kvar hehe, då har vi tid på oss ialf. Jag och Natta vill gå distansskola, haha slööa men byta linje vill vi göra med. MEn jag e för feg för de känner jag:S men de e liksom utbildningen så de e ju bäst att gå de rätta. om jag byter skullejag villja ta med mig Min matte och engelska lärare=) dom e bara för bäst!! så därför vill jag inte sluta heller. åh måste de här med gymnasiet och linjer vara så svårt? vi är fortfarande små, säger vi haha:D. Nä stora börjar vi bli tyvär och jobbar på utbildningen för livet! vill gå grundskola!! VIll tilbax till FLYG!!! va glada ni som gör de^^. Nä nu ska jag sova för i morrn blir de ju skola "/ plugg på dagen lär de bli säkert med!! ska försöka göra så mycket som möljgt så men inte har så mycket varje dag och sen rester men kommer aldrig jobba klart allt nu när man e så skoltrött men aja nu blev de ett jälva tjat om de här:P hehe, får bli ett roligare inlägg i morgon istället, ska försöka ialf nu när helvetet har börjat igen:D haha:D:D.

(orkar inte läsa igen nu och se stavfel och lite sånna saker så de får stå som de e hehe)



Pusss och godnatt/ RC

Häärligt vår väder!

Våren har just kommit till oss=). får se hur länge solen stanna. snö blir de säkert snart..får hoppas att snön och isen smälter nu så marken kommer fram=) de e vår! Idag har jag en såån STOR lust att gå på promenad men många ska bort några ska gymma och några jobbar, ååh! jag vill ut men tycker inteom att gå själv för man vet aldrig hur man ska gå:D hehe vill ju ha någon att prata med också. Får se om jag säter mig ute på balkongen en stund annars så jag får lite luft och vara ute i de fina väderet. Plugga ska jag göra hela dagen också så får se om jag ska börja med de nu så jag hinner med mycket till ikväll. Nu ska jag nog sätta på mig lite varma kläder och gå u på balkongen och lyssna på musik och plugga lite! Ha de bra och gå ut nu i de fina vädret vett jah;D pöss/ RC

      
                               glöm inte solglasögonen idag^^

Jaaa och nej!:D

Satt just med världens beslutångest:D satt och fundera om jag skulle gå till offenciven eller inte:D kunde smyga in tänkte jag, två kompisar gjorde de så varför ite jag?:D när jag tänkte nej nu fan drar jag fick jag känslan av att jag pallade inte gå sen tänkte jag nej jag stannar då fick jag massa bilder och allt när de var massa folk och alla dansade och var sociala och då kände jag Jag måste bara gå! Sen smsade jag med några och fråga när festen sluta för kändes lite onödigt om den ljust skulle stänga omjag drar dit kl 1? men då sa dom nu för polisen kom:D hehe vilken tu ändå för då slipper jag sitta med beslutångest^^ smart! så istället kan jag sova snart och vila ut mig för snart är de tråkskola igen=(

Puss/ RC


RSS 2.0