julpynt

Ikväll och hela natten kommer jag att vara hemma helt ensam:(!!

Kom precis hem från jobbet, sköönt att äntligten få kommit hem:). Men det är inte så himla kul att få komma hem heller när det är helt ensamt här:(. Mamma och pappa har åkt på krystning idag 24 timmars så somsagt ska jag sova ensam:(. Jag tänke städa först i mitt rumm sen ska jag julpynta så det är klart och jag har vart taggad för att fixa lite med julpynte:). funderar tilloch med om jag ska sätta upp min lilla jugran som jag köpte i torsdags:) och de är faktist första gången vi har julgran hemma typ, men den kommer vara på mitt rum:D. men det är så att vi är aldrig hemma på julen typ vi åker alltid till släkten i Småland:).
funderade på om jag ska ringa någon kompis och kolla om nån vill komma men faktist så vill jag nästan vara ensam för då kan julpynta, se på så mycket bättre och senare ska jag se film och mysa själv:) ska bara ta det lugnt ikväll så jag orkar med dagen i morgon för jobb och all väntan på att micke älskling ska komma hem:).
Men nu ska jag sätta igång:). puss hej♥


hihi hittade en söt å glaa tomte

In till stan

halllå:)
Jag har vart hemma från skolan (praktiken) i går oh idag för jag satt och pilla på min lilltå nagel så råkade dra bort hela nagen (Y).. inte så kul att stå och jobba då om man har ont:D. min pojkvän har lämnat mig denna helg, han är just nu på väg till götet och jag hatar det!! dem ska se hockey och ut och supa 2 kvällar men på söndag kommer han hem, men jag hatar när han ska åka bort, visst så kul att han har kul men jag gillar bara inte när han åker bort:(. Om han är hemma och går ut så känst  det som en helt annan sak:D. Men jag ska iaf själv åka in till stan idag med Emelie och kankse beckis, ska hem till Linn och dricka vin, käka och snacka massa skit och ha myys:). Ska jobba hela helgen sen, då vet ni iaf ungefär vad jag gör, och kanske hörs här sen! gör vi säkert nu när jag bara kommer inte göra något alls i helgen och vara ensam.. PUss puss

(sitter vid mickes dator och här finns det inga bilder, så det blir inga heller!^^)

inget liv?

Jag har hunnit med allt idag som var på min "lista" förutom att fika med Riva men det började snöa också så vi sa de att vi gör det någon annan dag, kanske i moron:). Jag vill nog först ha min lön och sen kunna gå och fika:) jag har lust att gå och träna  morgon kanske! Jag har knappt något liv känns det som! Jag gåri skolan 3 dar i veckan till 16.40 och tors-fre slutar jag 17.30 efter det går jag hem till micke och pluggar eller drar ibland upp till gymmet och så somnar vi oftast senast 11 nu för tiden! det posetiva är iaf att jag gör ju mina saker i skolan och lämnar in i tid, jag rör på mig och sover de timmar som jag verkligen behöver. Men jag tycker att jag har nästan ingen kontakt med vänner och jag är hos min pojkvän hela tiden men jag är inte med honom jag är hos honom bara! så även att jag är hos honom så kan jag sakna honom för jag känner att vi inte kanske gör så mycket tillsammans eller med mina vänner! men samtigt är det skönt att få gjort klart allt i skolan med! och kunna ta ett riktigt lov sen och inte ha massa med plugg:). jag kanske måste fixa mig ett eget schema:D. Jag måste nog ta ledigt någon lördag för att jag också ska kunna gå på stan med någon vänn för att fika och kunna köpa julklappar, jag hinner ju knappt efter skolan och de är så mörkt då!

men somsagt så hann jag med ungefär allt idag:).och nu är jag hälften blond och hälften brun i håret med;).
ska plugga lite sista nu och sedan sova!! :). puss och godnatt mina få läsare^^

Jag och mitt tråkiga liv just nu!

Resursdag

Idag har vi resursdag och då är vi lediga, skönt för jag har jobbat hela helgen! skulle egetligen bara jobba söndag men fick jobba lördag med! jag fick sova ut iaf men jag har mycket att göra, vet inte hur jag ska hinna med allt idag! får se om jag äns gör allt som jag täkt!

Jag ska plugga

♣Sv. Odysséen (klar)
♣Sv.kolla klart på troja och måste börja med uppg.
♣Webbutik rapport (fast egentligen ska jag inte göra den själv)
♣Matte b
♣Interjuva om arbetsmiljö

Jag ska även

♣Fägra underhåret (redan gjort men vart för lite)
♣Fika snabbt på stan med Riva

Måste ta tag i plugget först och sen får jag göra det andra! Ska nog färga håret nu kanske, ska vara i en halv timme och då kan jag plugga sammtigit!

puss



Firar fars dag och 11månader

Idag är det fars dag... igen! känns som att det är det massvis med gånger på ett år! de är väl mer farsdag än morsdag?
Idag firar även jag och min finfina pjkvänn 11 Månader och jag är världens lyckligaste:), har aldrig vart så kär i någon som jag är i honom, helt orloligt kär e jag^^ hihi!

Igår var vi på inflyttningsfest och guud så mysigt dem boor!! vill också flytta och få inreda hela lägenheten själv, längtar! vaknade vid 10 först och trodde att vi hade sovit jätte länge men vi låg kvar i sängen och myste sen somnade vi igen och vaknade upp kl 1:D jag e jätte trött och seg idag men de förtjänar jag!! :).

jag ska försöka att hitta på något nu, micke är på träning:(. pusspuss

Läckert!

Jag har suttit och försökt att fixa bloggen, ändra texten och göra den bredare men konstigt nog så när jag spara och skulle kolla så hade det inte hänt något alls? eller?!?..

Jag var även in och handlade en tröja idag:) uur snygg, tänkte ha på mig den imorgon med en kjol till, ska på inflyttningsfest imorgon :) Till Elin och Ante, ska bli spännande och se hur dem bor för jag har bara fått sett lite bilder för dem har renoverat hela lägenheten, så ska bli jätte kul:).

Min kärlek idag!

Framsida

Baksida

Den är mörkblå och snygg dragkedja i bak, lite rostguld aktig och volang vid axlarna. Kanske kan visas imorgon när jag har på mig den;)
Vad tycker ni, snygg??


Hittade dem här sjukt söta bilderna idag på älsklingens mobil som jag tog förut när vi var hos min syster!


sjuukt sööta va?? ^^

Puss och godnatt! ♥

Goodiebag



Jag var somsagt hemma och var sjuk idag! jag ringde senare till Åhléns för först fick jag inte tag på dem.. Ringde vid 2 tiden till dem och så sa dem att jag kunde komma in till kl 3 om jag kunde för att fika och prata om betyg:). Dem bjöd på diam och mandelltårata, pratade en liten stund så fick vi omdömme typ och sen fick vi en goodiebag:) så snällt av dem! ni ser på bilden ovan:).

Den hinnehöll
  • En liten parfym
  • 2 st foundation
  • 2 st maskara
  • Läppglans
  • Liten kajalpenna
  • Vinrött nagellack
  • Liten urgullig sminkväska
Om ni också ska praktisera någon gång så tycker jag att ni ska fråga hos dem och dem tycker bara att det är jätte kul att ha praktikanter där! Vi var tre st där sammtidigt i 10 veckor varje tors-fred :)

Fredag

Hallå:)
jag har som vanligt inte gjort något om dagarna! eller inge vettigt eller kul.
I Tisdags så gjorte jag iaf något vettigt, satt och pluggade matte, hälsopedagogik och då skrev jag en hel 2 sidors uppsatts och pluggade igenom massa frågor för att vi skulle ha förhör och det var våran sista lektion i onsdags, jag var så taggad men sen på mrgonen när vi skulle ha lektionen så kom inte vå lärare, han var sjuk!! jag som var så taggad att lmna in uppsatsen och ha förhör, är man inte knäpp om man är taggad till de?:D. I onsdags så skulle jag träna men jag bestämde att jag skulle göra det på torsdag istllet. så jag sat först och tänkt plugga men sen kom mickes kompis för att dem skulle spela fifa och då tog han med sig popcorn så jag fixade det till dem och sen choklad och massa annat onyttigt så jag satt och svulla istället (Y). och igår vart det inge träning heller för har typ fått nästan urinvägsinfektion... och därför är jag hemma från APUn idag, vår sista dag där så det känns ju inge kul att sitta hemma då:P. men ska kanske dit för att få veta betyg och sånt!


nu ska jag ner och käka för har inte käkat frukost än så e skithungrig!! Puss
(jag vet att det finns väldigt mkt stavfel men jag orkar inte läsa igenom och rätta tyvärr:D)

Kanske inte har sagt det men jag praktiserade på Åhléns i norrtälje!! :).

Snökaos

Usch vilket väder vi har fått! Jag visste att det skulle komma snö så de första ja gjorde när jag vakna var att kolla ut och se om det hade kommit, skönt inge snö! Men under dagen så faan va mycket det kom:(.. Jag kan tycka det är kul med snö och att det är lugnt bara det inte är blask eller blåser kaos.. Annars är det mysigt men fy fan va hemskt det var idag!!!

Jag är sjuukt trött MEN jag tvingar faktist mig själv att vara vaken för att plugga.. måste göra klart en uppgift som ska in i morgon och det är sista lektionen imorgon och det är lite skönt faktist, den blev så långtråkig och då menar jag hälsopedagogiken.. jag kommer nog somna direkt sen när jag ska sova, de gjorde jag igår, måste verkligen ha somnat precis efter jag släckte..

nu ska jag plugga innan jag tuppar av!! puss

Oj, kanske 2 år sen???

Sov sött

hajsan på dajsan:)..
jag har inte gjort så mycket och därför blir det inte mycket skrivandes här. Idag drog jag direkt upp till gymet och tränade mest kondition, as skönt! Kom hem och duschade sen käka och glodde lite på biggest loser Sverige och dirket efter det började jag plugga på matte A som jag ska göra ett prov på på onsdag. Försökte plugga matte B också men gick inge vidare så den boken las tillbaka på bordet direkt. Jag ska gå och borsta tänderna, sen läsa och sen SOVA! jag är jätte trött:(..

Usch jag hatar att skriva sånna här inlägg om vad man bara har gjort under dagen:D. Det är ännu tråkigare när jag inte har någon kamera heller för annars kan man ta kort iaf på dagarna och få upp här:). men det får köpas sen som jag redan sagt.. nu ska jag sova iaf..Puss puss och godnatt


Jag och SötJohanna:).


jobb jobb jobb

min rubrik är min kommentar för både igår och idag!

Igår gick jag även ut och käka men johanna, blev på ett glas och det vart jätte trevligt:).
Idag har jag lekt med mira och erik med..är för trött för detta men kände att jag måste kika in en snabbis^^.
puss och sov gott sen!

vart tog höstlovet vägen?

Gokväll!
Jag är typ precis ny vaken^^. Jag och älsklingen gick upp jätte trötta klockan kvart i 10 ungefär. Sen fixade vi oss och allt så en timme senare åkte vi till Vaxholm för att hälsa på hans systers barn (erik och mira) och hennes kille Tim. Mickes syster var tyvär och jobbade idag så henne träffade vi aldrig :(. Vi var där och lekte en liten stund innan barnen somnade. Vi åkte hem igen vid 3 så käkade vi donken och när jag kom hem var jag super trött.. Fixade först ihop min barstol som jag köpta på jysk igår och sen somnade jag! Sköönt:).. Måste somna tidigt imorgon bara, börjar jobba kl 8! :). Puss


Mira, Erik och Micke i somras

Ki boxning

Jag sitter här och skakar när jag skriver! Jag har som ni ser vart på ki boxning på friskis och svettis nyss med mamma! Kommer nog kännas mycket i morgon:). Var ett jätte bra pass, tyckte nästan att det var mer ben än vanligt och de är ju bra! utmaningen som det heter när man gör den sista grejen var jätte bra men sjukt jobbig, efter det varrt jag helt skakig:D. Men de är ju bara bra för då känns det ju att jag har tränat bra, så tänker jag i alla fall!:).

Innan träningen gjorde jag även nästan klart träningsrapporten som vi har på gympan, de är något litet kvar på den sen e den klart.. Skönt! Jag var även på stan med pojken och fixade nytt bank kort båda två och ny dosa. Köpte leggeings och var upp till jysk för att köpa en bar stol :). Ska kanske försöka fixa ihop den snart om jag klarar av det:).

Puss

Skorna


Ingen super bild, dem är jätte skitiga och väl använda.
Här är skorna som jag shoppade den helgen där jag inhandlade jeansen och tjcoktröjan!
Först var jag jätte osäker ifall jag skulle köpa dem! Men när dem väl blev mina så har jag bara använt dem och inte några andra skor^^.Super sköna!

Jag måste skaffa mig en jävla kamera!! får önskar mig i jul och det är snaaart!!


It´s raining men..

hallelujah it´s raining men.. men vet jag inte men usch vilket regnit och tråkigt väder!!
Jag hade tänkt att gå och köpa havregryn och skinka, tänkte göra havregrynsgröt för det var sjukt länge sen fast det är inte så gott med bra för magen:D. Men eftersom det regna så vart jag inte så sugen, istället sitter jag nu här vid köksbordet och käkar pasta med kyckling som pappa har gjort till han och mig:). mumms älskar pappas mat!!

Igår var jag på gymmet ensam en timma typ, skönt det var att vara tillbaka:D. Ikväll ska jag boxas med mamma med! Nu ska jag käka upp så hörs senare puss puss!

Här är en bild från Tunisen, den ända goda maten som vi åt där! ser inte så gott åt men var jätte goó!


Godmorgon!

Morrn morrn:)

vad gör jag uppe nu?:O det är lov och jag har typ somnat tidigt och vaknar hyfsat tidigt:P. Gick upp kl 10 ungefär och låg vaken ett tag innan. Jag är ensam hemma hos Micke, alla jobbar. Grät igår kväll efter en film för jag var förbannat rädd, usch varfär tvingar jag mig själv äns att titta?? dumma mig.. sov till och me med lampan tänd ^^ hihi.. tvingade micke att inte sova för att jag skulle somna först fast så vart det inte ändå^^. men förstår ni vad jag utsätter mig för?:D men kommer nog aldrig sluta se skräck filmer ändå:).

Snart ska jag ner och göra frulle och vänta en timma för funderar på om jag ska ut på en prommenad kanske, senare ska jag duscha och fixa mig och kanske gå till mammas jobb och hälsa på och mickes med nog:).

Puss och kram å nyp i stjärten!

old pic

Min största fiende är du!

Nu har jag pluggat klart saker, faktist stolt:P. Jag har typ pluggat klart mer saker som jag har börjat på men inte blivit klar:P. En sak på svenskan som blev typ spår på men nje jag var tvungen att göra klart det!
Det jag gjorde klart var, frågor om E-handeln, 2 säljdialoger och skrev två sidor mer på min modern berättelse om kung odipus. Skönt att dem är klara fast har lite mer större saker kvar nu, 2 tränings uppsatser typ men de kanske inte tar så lång tid och sen bara plugga på matte och ett förhör vi ska ha sen men behövs inte plugga så mycket på:). Ska göra klart allt snart så har jag loov sen, fast jobb på fredag och lördag så inte så mycket till lov:( :P. men soova får jag göra iaf. Nu ska jag packa snart och sen kanske gå hem till micke för ska se en skräck film med hans mamma om hon kommer hållasig vaken:D Puss hej!


Höstlov

Idag är det första dagen på hörstlovet och 1 november:). skönt som satan! Idag har jag vart nere på stan en snabbis med killen och hans mamma, vart hos syster och träffat katten också en stund sen drog jag hem och gjorde friterade pommes som blev riktigt goda:). Käkade päronpaj efter det från igår och nu ska jag plugga massa så man kan ta riktigt lov sen:). Kommer nog bli så att jag pluggar nog något varje dag istället för hinner nog inte med allt nu i början av veckan för ska göra andra saker också:). Men nu ska jag plugga så de ryker i fingrarna sen! Ska försöka göra så mycket så jag kan bli stolt och skriva upp här sen vad jag har pluggat idag^^ de är mitt mål för idag! Puss så länge :)


RSS 2.0