Hos luunizz!




Skuuuuuulan!

Hallå det var ett tag nu, för länge kanske...I skrivandes stund sitter jag i skolan och de känns riktigt onödigt, vi började 10 och slutar runt 12 idag, vi har bara svenska och engelska och samma lärare, vi har fått reda på betyg på projektet och lite saker och nu behöver vi typ inte göra något för jag var klar med allt:) men jag ska skriva ett brev till mig själv som jag ska få tillbax när vi tar studenten fast de kan manju skriva hemma så denna dag kändes verkligen onödig för vi har ingen natuskunskap heller!! Jaja, kul med skola ändå^^


Jaa vad har jag gjort den senaste tiden?
jag har faktigt inte gjort mycket alls. Vart i skolan sen typ hemma om kvällarna^^ förra helgen firade vi en som fyllde 18 och de var niice! kvällen blev som den tyvärr blev:S:P... jag har fått in en ny större garderob i rummet så jag vet inte hur jag ska möblera om där men eftersom min syster inte är hemma så satte jag ihop våra sängar så nu är min säng 2.10 :)Nooojs!!
Var med Kimmie igår och vi typ jaa slappade, typ sov men vid 8 blev vi hämtade och skulle med påen viktig sak och de var att åka till arlanda^^ så vi drog med honom och hämtade två där:) kul vart det ändå!!

Ikväll skulle jag till Beckis men nu blir det inte så, så får se vad som händer, se Idol kanske:) och promenad me Gutte! :) Pusss nu ska jag försöka göra nått annat, hade inget åh göra så blev bloggen^^ hihiö.. Orkar typ inte med den längre! Puuussss iaf<3333333 / Corneteg.blogg.se

Proving it!

Jag vill inte mer eller jag orkar inte mer!
Satt just och såg på One tree hill och grät. Jag såg oss i programet. Peyton var nära på att lämna dom, hon var nära på att försvinna från sina nära och kära, Jag såg oss i det, jag vill inte lämna dig! jag älskar dig.. Hon överlevde. Allt gick bra för alla andra, Brook hittade kärleken till sin mamma och till killen, Nathan kom med i de lag han ville, alla verkligen hittade kärleken och allt bara gick bra för dom, men hur då? Joo alla kämpade! Om vi bara kämpar kan vi komma tillbax till det underbara vi hade och få  ha de så bra som vi kanske vill? jag vill, vill du? Du fick alternativ och du valde att vi skulle prata för att lösa detta men kan du inte bevisa att du vill? visa din kärlek! Att behandla en annan som man vill gör inget till bättre, tänk på oss båda och börja inse att det kanske är kärlek du bör visa och inte spela tuff, tror inte man kommer längre av det.

Jag älskar och saknar dig!


BIG Love!

Min lördag har vart sisådär:P. Satt faktist åh pluggade en lördagkväll:O usch de ska man ju inte!! :D men jag har passat en liten vovv också, haft de lite tråkigt hemma så jag kunde typ inte sitta still, gick bara runt i lägenheten när mamma och dom lagade mat! Senare dog dom med maten ner till grannarna som dom var ute och käkade med igår med.. Så jag satt hemma i soffan själv med Albin (vovven) och kollade på körslaget och käkade ensam idag igen^^, Runt halv 11 drog jag till Linn och där var Cilla och Pricilla eller hur henne namn stavas (sorry):S..
Där var alla trötta men min kväll blev åt de bättre iallafall. My friends make me happy and I thank you for that! <3 BIG love! Vart mycket skratt och det är ju alltid kul! :)

Love you!




Den lillskiten gjorde mig sällis idag!

precis nyss! Jag är sååå glad för en sak!! hemlis^^


Do you love me? Do you care?

jag stog ute i 2 timmar i den här jäääävla kylan, mina fötter e uppsvullna och hårda tår :P... Hjälpte en vänn med ett problem men vad gör man inte för sin bästa vänn?! :) /Corneteg.blogg.se

Fredag!

Min kväll började riktigt dåligt! pappa fårgade om jag skulle käka hemma och jaa de ska jag och så säger han aa för jag tänkte köpa hem kinamat, ååh va gott tänkte jag :).. Senare så säger mamma att mamma och pappa ska dit och käka med grannarna som de är ofta ute och äter med och jag blev lite grinig för det.. jag ville verkligen inte med. Min bror skulle beställa hem mat från en annan, typ som kina men aa lite annurlunda, jag var så sur så jag sa att jag inte ville ha, fast helt ärligt är de inte så gott där:P. Sen kommer mamma och frågar om jag ska med och köpa hem mat så cyklar jag vidare hem sen men jag kände inte för det heller och frågar vad jag ska äta men jag fixar det själv tänker jag, men egentligen tänker jag att jag ska inte äta något alls!! så kommer pappa också och säger att han ville att jag skulle med men hur kul är de men 4 vuxna där liksom och bara lilla jag? jag kunde inte hålla mig, för jag blev så ledsen å arg så tårarna bara sprutar ut och gjorde det ett bra tag! Jag fattar inte, jag har blivit så jävla svag, jag orkar inte det mer!!!!!

Men för en stund sen ringde min bästa vänn Robban och fråga vad jag gjorde och fårga om jag ville komma på fest med dom, eller till dom för dom var redan på väg men jag blev glad för att han ringde åh fråga så känner nej fan här kan jag inte sitta så jag ska fixa mig nu med sminket åh så för jag såg mig nyss i spegeln och var as blek, undra om de för jag inte har käkat eller om allt smink är borta^^ men så jag ska ringa honom när jag e klar och ha kul med dom:). Skönt, då kan jag säga till min bästa vänn Patrik :) att jag inte bara satt hemma sen :P som annars haha ^^. Nej nu ska jag fixa mig, och sen kommer mat från kina med för pappa skulle köpa hem det till mig ändå ringde han och sa. helt ärligt kurrar min mage och jag vill ha mat :P. nej nu måste jag snabba mig på..

Vill bara säga att jag älskar mina bästa vänner Robban och Patrik! Ni gör mitt humör till topp:) tack <3
 Jag och Robban för läääänge sen!
/Corneteg.blogg.se

Ingenting åh göra och musik som gör en glad bidrar till




Flööömm och liiite seriöst!^^ Älskar albumet, och den gör mig glaad! <3

/Corneteg.blogg.se

RSS 2.0