Så himla ansträngande!!!

Här sitter jag Melsa, Rebeccas kompis, som känt henne ett antal år, alltså sedan dagis, jag menar sen barnsben :D 
Haha!! Lite väl för långt kanske?? Men men..

Rebecca och Cecilia sitter här bredvid mig och hjälper mig att leta efter billiga charter resor till Alanya, men det är så himlans svårt och hitta :/

Haha förstår förrsten inte hur Becca orkar blogga varenda dag, jag blev lixom redan trött på att skriva XD Nu orkar jag inte mer, ville bara pröva lite hihi. Ha de gött allihopp, pussssssss o kraaam =)


För att kunna bygga klart mitt pussel så är de ni som behövs..

jag känner att jag saknar så många och mycket nu!

Saknar Paatrik,länge sen jag träffade honom, bara pratat me han.
Gustavo, och vårt prat. Dig vill jag träffa snart!
MOA bejbii, vi ska med träffas snart! :))
och linda den galna kvinnan:) hon e roolig hon, miss you.Behöver dig här nu för att liva upp de lite ;D.
Jasse, som jag aldrig ser längre :@ <33
Sofie och gäng.
Åsa.
ovsovs.
Måste vara med Linnea och mickis med, och philip s i sommar. Sagt ofta att vi ska vara med aldrig vart^^ hihio..
Nilcas MÅSTE jag ara mkt med för han åker efter sommar:( och Riva åker bort hela sommarn:( buhhuu..

Jag vill inte jobba i sommar:(. känns som om jag vill vara ledig hela sommarn:P men de kommer säkert tyvärr inte gå! pengar måste man ju ha med..


Lite onödigt inlägg sådär känndes lite löjligt men ville bara säga att jag saknar vissa personer jag inte träffar så mkt känns de som "/. Puss på er /Corneteg.blogg.se

drömmen bevisar att jag aldrig ska glömma dig!

Jag ä fortfarande förkyld som tusan.. Men är iaf litelite bättre än igår:). Vaknade kl 2 idag så utvilad e man ju verkligen och jag har bara vart hemma idag och tråkat"/ tränkte gå ut på en promenad men de blev de inte, får nog ta de i morgon för jag känner att jag måste röra på mig, inte gjort de på länge nu tyvärr! Sa till Gustavo att vi måste gå promenad och prata om allt och inget snart för de var länge se vi gjorde de, saknar de och degillar´t.. Moa hörde av sig idag med och fan att man e sjuk för annars hade jag inte suttit här nu, skulle gjort något kul med denna brud, måste iaf gör något innan hon åker!! lyllo henne:))..

Hur dåligt jag än mådde igår så drog jag och käkade  med några flickor igår, jag hade nog feber men de fick inte hindra att träffa dom. Natacha och Cilla gick med mig hem efter för att kolla på mean girls :)) toppen film..

nu har jag gjort mys i rummet med tända ljus som luktar vanilj och grönt tee, ärlig talat känner jag ingen lukt alls^^ jag e ju föryld, men när jag luktar på ljusen så känner jag men då måste jag sniffa på dom, haha! igår kände jag inte äns någon lukt när jag sniffa på dom eller kände någon smak när jag borstade tänderna, annars brukar de vara starkt!

Bitch Becca! ;D

bjuder på de va^^.
 
Syster målning.                                                         och outfit

 Katja vräker i sig kebeb och jag älskar henne!


 
 
/Corneteg.blogg.se

Jag trodde du hade ändrat på dig men de visade sig att jag hade fel.

Morrn morrn, nejdå goddag! ;P.
fyy jag blir bara värre jag e såååå förkyld, fattar inte att man kan ha så mycket snor som jag har ^^ haha blää, men de tar verkligen inte slut! jag vet de låter inge fräscht men tyvärr så är de ju sant. De blev typ värre i dag. Hostar fotfarande men de är lite bättre men låter nog mer som en anka idag^^. Jaja lite gulligt iaf.

De blir nog att sitta hemma idag, och ikväll är med mean girls (Y) yeey! får se om Cilla kommer över eller inte för hon började känna sig hängig nu med:S. Och mitt vänstra öga bara rinner så om jag ska sminka mig idag blir de inget på de ögat^^ hihi..

Jag borde ringa Natacha med har inte pratat me henne på ett tag nu men jag orkar inte för jag kommer låta som en anka och hosta i telefon ändå så de känns inte så kul. Hoppas du läsaer de här Natta:P men jag ringer när jag har blivit bättre eller så kommer jag nog ringa snart ändå^^ hehe. Kanske inte kan hålla mig.

Igår var jag och Cilla hos Emil och syster och kollade filmer och de varrt allt flyter och den var typist en svensk film, rekomenderas Inte! sen varrt de Wallander- hämden med fast den har jag redan sett på bio men de rekomenderas:))

Bilder fårn igår kommer här!

Blev sköna kläder.
Leggings från bikbok 
boysboysboys tröja från bikbok:)
 
 
Fick sprickor på båda munngiporna och sved om läpparna..
Maasssa idomin hjälper nog^^ hahah

Snyggaste!

Ska ringa Natacha nu ändå, får se om hon e hemma eller jobbar.
/Corneteg.blogg.se

Kom, gör min ensamhet till närhet

Mycket regn men ändå händelserik helg! Mormor och morfar harvart hos oss från torsdags till idag. Tänkte skriva litte kort om helgen.

Torsdag-
Jobba,välkommer mormor och morfar hem till norrtälje, mat, prata om allt och inget, fix, mobergs.

Fredag- student,mat,skåla,musik, muppa i lokalen, talang 2009,sömning, mat sen mat och bara mer mat..

Lördag- sova länge, fika på pelikan med familjen, EMD, regn, kinamat,sommarkrysset med hela gänget, långfilm.

Söndag- frulle sen sagt hejdå till mormor och morfar.. Hittade thereses blogg, 15 årngen som blev mördad för ca en vecka sedan.. så jävla hemskt, hon verkade vara en snäll och glad tjej. hittade hennes vänner bogg de gjort tsm , jag bölade i en timme typ. Jag har blivit liv rädd för döden!!! "/. R.I.P Therese

Nu ska jag fixa mig lite grann bara sen om ca en timme ska jag och Cilla dra hem till Emil och min syster coh glo film tsm med dom! får se hur Hans syster bor och hur dom bor ibland då eftersm dom brukar var i lägenheten..
Jag är med genom förkyld och låter som en anka xD. Hoppas jag inte smittar folket bara :) och spec inte mormor och morfar! inge kul om dom kommer hem och ska bli sjuka.

De har vart så mycket folk hos oss i helgen, Mormor och morfar, mamma, pappa , Robin och Camilla (robin brud) Rosanna och Emlie (sannas kille) och Lilla ensaman jag xD Och just nu är jag ensam hemma och de känns lite tomt faktist.. 

Nu blir de helgens bilder:)

 

 
 

 



 
  

/Corneteg.blogg.se

Saknaden gör mig galen!

Jag känner mig försvunnen eller typ aa borta! Jag har typ vart hemma och städat i 3 dargar nu.
Okej jag var ju ute i måndags men igår så svarade inte Natacha när jag ringde så jag ringde dg natta så du vet! Men Cilla kom ett tag iallafall men de var e liten stund bara, jag bestämde kläder till fredag och så, jag längtar jätte mycket nu:) Systers student!! :)) I
dag gick jag upp kl 1, uusch, städade i vardagsrummet eller jag puttsade fönsterna och dammsuga bakom sofforna och mattan sen får mamma fixa resten.
Sen har jagvart med mamam och handlat till fredag och i morgon eftersom mormor och morfar kommer då! Har bara pratat med CIlla idag ingen anna:S. 
Imorgon jobbar jag från 10 till 3 och då ska jag hem hjälpa mamma sen kommer dom.
Fast på kvällen kanske jag går ut och träffar folk så blir inte helt borta iallfall! Måste träffa några.
Får se hur mycket bloggande de blir men är ju bli lite i helgen iallafall hehe  fö jag kommer nog inte orka sitta framför tv:en på kvällana :D för de lär vi ju göra^^ ..
Hörs, hare!


De är precis vad jag tycker och tänker, lite läskigt.

Tjänna, jag har vart lite upptagen de sista dagarna! eller jag har ju haft lite tid men inte orkar skriva då xD. haha..
Lördag vare då custumbike show nere i hamnen drog ner med familjen och grannarna:) as mys! kvällen var jag hoss Robban med några och dom är Cilla, Andreas, Niclas och Robin de vart as kul:) Med mat,krök,musik (niclas musik-.-) och massor av skratt! sjukt kul med dom..
Söndag jobbade jag, de gick as bra bara att man va liite trött bara men var piggare än va jag trodde jag skulle vara :)). Kvällen så typ hmm var gjorde jag ? joo jag somnade i soffan och sen typ kollade lite på tv sen sooov..
Måndag Städade jag rummet för fullt. Vid 6 så skulle jag till flygskolan som hade  "grillfest" och jag hade inte städat klart men drog dit ändå, där var vi och lyssna på musik, kollade på dans. Sen drog jag och CIlla med några till donken och träffade André och Mange, vart massssor med skratt där med och sen drog vi vidare till flygis och flumma..
Idag har jag städat klart rummet de ända som fattas nu är två tavlor som mamma ska komma hem med som ska hängas upp, dammsuga och moppa fast de gör jag i morrn eller torsdag tror jag och samma på toaletten, där ska de me upp tavlor och sen moppas och så bara..

Varför jag städar är för att min mormor och morfar kommer hit på torsdag från småland, de kommer  för att gå på min syster student:) så vi måste städa heela lägeheten för de! sen kommer de ju fler så. 
Men nu funderar jag på att kanske göra en kladdkaka? men är inte säker, men innan de så ska jag Natacha:) pösspå noosen!


Just nu!


Rubrik

Halllåhaaa!
Jobbat idag från 1 till 19. Kvällen har jag vart med brudar som jag träffar lite då och då, eller vissa då:P eller jag tror vi träffas mer än vad de känns och de hoppas jag att vi gör med! :)): Drog till donken och där räffade gudisbitarna, Linda och Moa och dom satt med Philip söron med och en kille som jag tror heter Hampus (?) ^^ ,
vart nog rätt så livligt på donken^^ fast de är inte så ovanligt med brudarna men de är alltid kul, kan ju vara pinsamt med , men absolut inte idag xD.
Man frös ju ihjäl ut så jag kom hem för ca 50 min sen :) är hemma själv och de är lite härligt sådära:).. Nu blire att se på tv och sen kanske säng får se:). puusss

Torsdag

Usch vilket väder! men de är lite mysigt ändå:).
Jag skulle få  börja jobba idag mellan 11-12 men fick sms och där stod de att jag ska börja halv 5 i stället och stänga med Cilla så jag kommer bara jobba 2 tim ungefär -.- skulle faktist vilja jobba tidigare.
När man börjar så här sent har man ju inte lust att jobba bara 2 timmar, och nu är jag sugen på en filmdag och bara slappa här hemma eftersom de är ett sånt skitväder.. Men ska ju jobba ed Cilla så de blir GOOOD:))...

Puss

jag försöker hitta allt fel fast de finns så mycket bra jag vägrar se.

Har vart hemma hela dagen och suttit vid den här skit datorn men ändå inte bloggat !?
Jag orkar helt enkelt inte.
Vaknade vid 1 idag"/ men typiskt mig och ligga kvar i sängen och somna om hela tiden, och drömmen gillade jag fast hatade den mer än vad jag gillade den. När jag vaknade var jag så att godissugen och taggad för helgen:P och de var väll inte konstigt när jag har drömt att jag var i danmark och köpt en sjuktstor godispåse och sen en stor hink med sprit för 14 spänn^^ haha rätt billigt de dära. Godis köpte jag mycket av för jag tänkte äsch jag har tusen spänn så jag kan köpa hur mycket:DD haha liite sjuk dröm!

jag kom hemfrån gymmet för ett tag sen och när jag kom hem gjorde jag en lite onödigt stor smoothie, haha.
När man gör ett stort glas så går de åt så fort så nu gjorde jag typ tre omgångar och la i en slåktallrik? eller va de nu var, får se om jag orkar hela men de ska jag nog göra de är ju så gott med sånt efter gym och sötmandlar till de ;P. Mumma!


Onädigt stor? näädå de åker i!^^

   /R.C

..

Jag orkar inte skriva så mycket i min blogg nu när sommarn börjar komma och man vill  vara ute eller så jobbar man så de blir lite inlägg lite då ochdå :)

Idag gjorde Jag och Cilla de som har vart planerarat ett tag nu.
Vi tog cyklarna till lunda och solade i ca 3 tim och tog med oss lite käka och tog första doppet idag :) skiitkallt måste jag säga så de blev inte riktigt dopp med huvdet men de är dopp ändå^^.
Att cykla dit tog ca 45 min och de var j'tte jobbigt på vägen dit för man förväntade sig nog inte att de var så långt, men de var iaf motion därför drog vi ju dit^^.
Har vart ute från 11 till 6 idag så jag är lite röd i ansiktet nu men de klagar jag inte på för jag har så svårt att få färg där så de lär väll bli brunt sen hoppas jag! :) och lite brun har man blivit på kroppen (Y) me like!

Nu blir de bilder från idag, och torsdag,  helgen har jag inga men de vart jobb och sen hos Gustavo med gäng och de var nice där och i parken:).

äldre cyklar är stadigast och håller mot vind.      Cilla, dagen hon blev 17 xD

Härliga godiståror och chokladbollar mumma!





Glassa på flygis


RSS 2.0