Jag trodde du hade ändrat på dig men de visade sig att jag hade fel.

Morrn morrn, nejdå goddag! ;P.
fyy jag blir bara värre jag e såååå förkyld, fattar inte att man kan ha så mycket snor som jag har ^^ haha blää, men de tar verkligen inte slut! jag vet de låter inge fräscht men tyvärr så är de ju sant. De blev typ värre i dag. Hostar fotfarande men de är lite bättre men låter nog mer som en anka idag^^. Jaja lite gulligt iaf.

De blir nog att sitta hemma idag, och ikväll är med mean girls (Y) yeey! får se om Cilla kommer över eller inte för hon började känna sig hängig nu med:S. Och mitt vänstra öga bara rinner så om jag ska sminka mig idag blir de inget på de ögat^^ hihi..

Jag borde ringa Natacha med har inte pratat me henne på ett tag nu men jag orkar inte för jag kommer låta som en anka och hosta i telefon ändå så de känns inte så kul. Hoppas du läsaer de här Natta:P men jag ringer när jag har blivit bättre eller så kommer jag nog ringa snart ändå^^ hehe. Kanske inte kan hålla mig.

Igår var jag och Cilla hos Emil och syster och kollade filmer och de varrt allt flyter och den var typist en svensk film, rekomenderas Inte! sen varrt de Wallander- hämden med fast den har jag redan sett på bio men de rekomenderas:))

Bilder fårn igår kommer här!

Blev sköna kläder.
Leggings från bikbok 
boysboysboys tröja från bikbok:)
 
 
Fick sprickor på båda munngiporna och sved om läpparna..
Maasssa idomin hjälper nog^^ hahah

Snyggaste!

Ska ringa Natacha nu ändå, får se om hon e hemma eller jobbar.
/Corneteg.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0