du kommer med solsken till mig.

Idag kom jag tillbax till skolan efter en veckas sportlov, kan säga att jag fick en dag extra med:). i fredags fick jag någon influensa eller liknande igen, så har vart hos pojken hela helgen och legat febrig ont i kroppen och halsen. min prins är så snäll så han har tagit hand om mig hela helgen och gjort allt för mig och jag e så tacksom för det! :). hoppas bara att han inte blir sjuk nu snart bara, eftersomhans mamma e sjuk med fast hon och jag har nog smittat varandra^^.. 

under lovet har jag vart hos cilla på chollkrök och träffade lite folk,moa och jag har bestämmt att v ska börja träna (vi SKA göra de moa!) och peppa varran:) de låer perfekt.. får se om de bli nu i veckan eller nästa^^. jag har vart me pojken, vi var inne i stan med och shoppade lite, kollat alla glee avnitt, alla solsidan, filmer och nu vet vi inte vad vi ska se på:d får hitta någon ny serie:P.

Just nu sitter jag hemma hos älsklingsmicke ensam med hans mamma för han och hans pappa är på lagfoto och sk testa spec fotbollsskor :).
På fredag fyller jag 18 och jag har redan fått presenterna av micke för jag fick välja vad jag ville ha, kan visa upp de sen och de jag shoppade i torsdags med honom :). men nu känner jag at de blir för mkt att läsa för er men jag har inte så där jätte mycket att göra:p. men ppusspuss hej


Bilder.

Jag har gjort lite olika nu de här dagarna, som sagt så blir de ju inte mycket bloggande när jag är hos min pojk men nu tänkte jag få upp bilder från de senaste veckorna:).
Jag har; pluggat med älsk och blivit bjuden på hans pappas as goda hembakta semlor, vart på mässa där min snygging såg porrig ut i de han hade på dig;), ritat på lektionerna, firat brors födelsedag och blev bjuden på semletårta, och bara degat med min pojk! gjort lite till men inga bilder på de tyvärr...




Min snygging!

Av mig och Jenny

Av Jenny

Av Annica

Bror 22 år!


Älskling i morse, i min pyamas (Y) ;D urgullig <3

Gårdagens köp!


Super söta uderkläder, snygg blå färg med silverpäla! Från H&M sale. Bh 50%, trosor 30% priset.
Var nere och leta prisent till bror min och sedan hittade detta:) bara lägga undan och sen kom mamma och köpte de till lilla mig:) tack.
Köpe även coolt lila nagellack och strumpbyxor med prickar:)..(visas senare). imorgon bär de åt till sthlm med pojken för en shopping dag och han har redan ställt in sig på att han kommer inte få kolla någon affär så vi ska åka in 10.30 in i morrn för han också ska få hinna, vilka tankar han har o mig då^^(a).. Puss

RSS 2.0