Inte långt till februari

Snart är det 1 februari och det är om några minuter. Tiden går fort men när jag tänker tillbaka på nyår så känna det som det var länge sen :P faktiskt lite skönt att det börjar gå lite segare för tiden har gott för fort! Men just nu vill jag att det ska gå fort till vi ska börja flytta :) årets bäste händelse kommer det säkert bli:).

Plugget igår gick väl sådär, satt typ och sov :D så det vart inte så mycket och jag har mina arbeten lite här och där, använder min och mickes datot så blir typ aldrig klar ^^. Måste skärpa mig men det blir bättre sen för då har jag tillgång till min dator hela tiden :).
Just nu ligger jag och Micke i sängen, han ser på böda camping Haha och jag har gjort klart en uppgift och ska snart sova så säger godnatt nu :) puss och godnatt


Nu kör vi!

Nu har jag fått i mig mellis så nu kör vi! Nu jävlar måste jag börja plugga, jag måste tro på mig själv och fan sluta skjuta upp saker! Nu ska det pluggas!!!

Tonfisk, majs och äggröra:) såg inte så gott ut men det var det ;)


Helgen

I helgen har jag myst med Micke med film, godis och nötter :). Man fick hyra gratis film på hemmakväll i fredags så det gjorde vi:) kommer tyvärr inte ihåg vad filmen heter men den var rolig och pinsam :P. I lördags var jag på stan med mamma och min bror :) åkte runt överallt så köpte lite saker på jysk och rusta till lägenheten :). Sen på kvällen gick jag ut, det var en grym kväll:). Jag har som vanligt inga bilder :((.. Måste bli bättre på det! Idag skulle vi åkt till Vaxholm men mickes syster barn blev sjuk så jag har sovit och umgåtts med Micke :) spelar bingolotto och vann såklart ingenting:D nu måste jag sova! Ville bara få upp lite inlägg haha:D godnatt puss


Vår underbara lägenhet

Jag har inte betättat här på bloggen om att jag och min underbara pojke ska flytta till en super fin lägenhet nära centrum :). alla som läser min blogg har säkert sett det på facebook men jag tänkte visat er en bild på vårt kök:). det är super snyggt och jag älskar det :). Vi ska få nyckeln om exakt tre veckor, den 24 Februari och jag längtar!
Här är vårt snygga kök! :) och resten av lägenheten är också skitsnyggt förutom badrummet då^^. men de ska vi fixa nångång tänkte vi:).



Vad tycker ni? :).
Jag drömmer mig bort varje dag och ser mig själv i lägenheten och hur fint det kommer vara och kul! :D.

Det var det värt!

Idag åkte jag och Katja in till stan och shoppa och sen så åkte vi till den nya butiken style by Tyra som öppnade idag!:) vi stod i kö för att komma in i typ 2,5 -3 timmar och det var fullt där så det vart svårt att hitta något med tre saker fick jag med mig där ifrån iaf:). Ska in en annan dag igen! Vi träffade Tyra med, satan vad skön hon e:) hon kom fram vid oss när vi stod i världens kö till kassan bara där med( de hade bara en kassa) så satte hon sig och prata med alla :) jag och Katja köpte såna där som man jan göra bollar i håret med så hon fråga om hon fick göra på nån av oss och visa så hon stod och visa alla när hon gjorde på katja! Men det var väl värt kön för väl inne var de hyfsat kul :D


Mumms

Jag och Micke börjar fettisdagen lite tidigare :) när är den egentligen förresten? :D februari iaf
Kunde inte motstå att spaka på den innan jag tig kort :)


Den där appen

Nu hoppas jag på att kunna blogga mer och att fler läsare hittar hit? :D haha! appen har inte funkat och kunde inte ladda upp bilder om man gick in på blogg.se :(.. Men jag radera och ladda ner appen igen så nu funkar det :)
Puss


Det var en gång en fredag!

I fredags så var vi hemma hos Emelie och gjorde mat och åt gott :) vi var några där för att riva vår vän flyttade i måndags för att plugga! Det kommer bli så konstigt att hon inte är kvar här i Norrtälje med oss?! :S.. Jag hoppas hon har det bra och önskar henne lycka till med allt :)

 


En dag på jobbet


Mammor & minimodeller

Ja det är det jag sitter och kollar på nu :P får se vad det är och vad man egentligen tycker efter man sett det! Märks redan att det verkar vara mammorna som vill det mer än barnen :D men det är väl oftast så att mammorna vill att de ska bli modeller mer än barnen :P Såg ni programmet och vad tyckte ni i så fall? :)

Söndag

Blir så irriterad! Blogg appen söker hela tiden och är seg, fick uppdatera den igår men nu när jag ska skriva så går det inte, hela appen stängs ner :(.. Fick gå in på blogg.se istället. Mitt inlägg kom aldrig upp igår men bilden finns kvar men inte inlägget i utkast. Jag och Micke gick ut och åt igår och sen var hemma och såg film :) fick dom här fina av honom då vi hade 25 månader :)
image description

Fredagsmys

Jag sitter just nu på jobbet och har fredagsmys med mig själv. Började kl 3 och slutar om 50 min:). Jag var och köpte med mig lite godis från hemmakväll så sitter och äter en favorit godis :) mumms..
Idag är det fredagen den 13, har ni haft någon otur då förutom vädret? :D


12 januari

Idag har det vart en lång dag! Slutade ett sen var jag hemma lite sen lite på stan med Johanna och Annica :) kl 4 jobbade jag till kl 6 bara och då åkte jag hem till Micke med världens huvudvärk som jag har varje jävla skit dag!!! Somnade lite och jag har bara legat i soffan med kudde och täcke :) kom precis ut från duschen och nu är jag världens lyckligaste för nu är det dags för första avsnittet av Ont tree Hill säsong 9 :))) som jag har längtat och är lycklig nu!


Söndagsgöra!

Idag sov jag för länge! Usch jag vaknar typ 1!! Hela dagen borta. Hade alarm på kvart över 11 för att inte sova för länge men det struntade jag i på morgonen sen såklart när man är trött :P.. Jag har iallafall hunnit städa portar (extra jobb jag har, på gården bredvid mig) vart med min prins och nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja plugga:) inte gjort det på hela lovet eftersom min dator dog såklart men min underbara pappa fixade det :).. Ska även göra något jag hatar, inte för att det är sååå humla jobbigt direkt men det suger :D lägga in rena kläder i garderoben.. Brukar låta det ligga och sen några dagar efter tar jag tag i det men dagen efter så ligger det nytt för mamma har tvättstugan 2 ggr i veckan och jag fattar inte att det blir så mycket tvätt ändå :) så här såg det ut i tisdags kväll och redan finns det mer från igår -.- suck!


7 januari

Det är den 7 januari och det betyder att min fina vän Linn fyller 19 idag :) väntan på att få komma hem till henne och fira henne så ligger jag i min säng och läser lite ur min bok jag fick i julklapp, Elsas värld :).


Jul och nyårs kort

Mickes familj fick hem ett jul och nyårs kort från Grekland! Det är från hotellet lito beach där vi var i maj 2011:) vad kul att dom skickar sånt :)! Är det många hotell som gör det tror ni? :)

 


4 Januari 2012

Jag skrev ett inlägg i förrgår men allt gick bort på något konstigt vis :( jag blir så arg när något sånt händer så försöker mig inte på att skriva om :P jag berättade lite i alla fall vad vi gjorde på nyår! Skriver kort! Var med min kille, hans kompisar och min kompis:) vi åkte båt, eckerö! Sen drog vi senare hem till Henke gjorde inte mkt och drog innan 12 hem till Jocke och Linda! Var hemma kl 3! Så kortfattad fick de bli :)..

På nyår hade jag på mig lösögonfransar för första gången :) blev snyggt faktiskt:) hade dom till höger på kortet:)
Nu ligger jag i sängen, ska läsa sen sova :). Puss


2012

Nu är det ett nytt år, dags för nya tag! :) jag är som vanligt så dålig på att ta kort på speciella tillfällen! Köpte ju en kamera men nej, den ligger och skräpar hemma :(.. Jag hann ta ett kort några dagar innan och så här såg jag ut på nyår :)! Vit klänning kommer nog bli en tradition för mig :D hade det förra året med och i år hade jag två vita klänningar att välja mellan :). Och blåa klackisar :)


RSS 2.0