plagg som kan känna dig super snygg!

20100222
Gillar Elins "enkla" men super snygga outfit här! Såg henne på förkväll igår och tyckte om hennes klädsel, fast den e enkel ändå. Jag måste bara skaffa mig en kavaj! me tyvärr passar jag inte i det eller hittar ingen bra, har bara korta men tycker de inte är lika snyggt! Kavajen kan göra så mycket. Tycker också om de söta bustier som man kan passa till mycket, funderar på att köpa en och trixa lite med en sådan!
Så taggad på att shoppa men på lovet ska jag och pojken in till stan, fasiken va jag ska handla, bara längtat!

För er killar!



Såg den här igår på min kompis Linns blogg och tänkte att den måste jag också få upp här på min blogg;D den e så sann! Senare såg jag att Johana också hade laggt upp den på sin,  alla tjejer håller ju bara med.. Så killar läs den!:)

(till min älskling, det finns redan så mkt här som du gör, du är så söt, du gör mig så kär och jag älskar dig)

Godnatt.

Duschat precis i ca 36´C när jag annars budar duscha i 30.. tvingade mig till att duscha i så varmt och så spolade jag mer på fötterna så de sticktess i dom^^ knall röda var dom också men fan måååste ju bli frisk.. Inatt ska jag sova i strumpor,lång armad pyamaströja och leggings (pyamasbyxorna hade jag hela dagen så vill inte sätta på mig dom efter duschen). Mamma fixade tee som jag fick precis när hade komit ut från duschen och någon tablett. Ska snart föna håret för att inte sova med kallt, blött hår sen sova men innan de ska jag måla på nytt naglak med:) Vist låter de som jag e Ganska så taggad på att bli frisk? de är typ de ända ajag vill just nu.. och träffa min pojkvän för i natt blir de andra natten jag sover ensam och de är nog därför jag bloggar så mycket idag med för att jag har inget annat åh göra typ:D hihi. men nu blir se snart sova så puss och godnatt!


sol.

Klockan är 16:30 och det ser ut som att klockan är ca 2 när man ser ut. För ett tag sen va de helt svart ute vid den här tiden! Jag trodde klockan var 2 men sen när jag kollade klockan var den halv 5 och så kom jag på att jag vet ju att den var två för länge sen..  tycker bara de va ote coolt att de e så ljust och att jag glömde att den redanhade vart 2^^ ville bara säga det:D haha..

Jag har som ni ser inte vixat bloggen, jag behöver hjälp! hihi. Men istället har jag tagit kort på kläderoch skor som jag ska lägga upp på blocket sen, men orkar inte redigera de nu^^ ska se förkväll innan tänkte jag. Jag kan länka sidan sen kankse så kan ni se om ni är sugna på något, vem vet? kankse kommer in nytt folk här som kikar in! Puss. That ´70s show nu sen förkväll!


Mojjon bild på mig och Min bejb från igår!;)

Jekla förkylning


Snart lär jag ju se ut så här runt hela kroppen om min förkylning aldrig försvinner! Jag vill träna, jag vill få kroppen för sommaren.. Men hur ska jag hinna de om jag ska fortsätta vara sjuk:(.. Här sitter jag i soffan och e sjuk, snorar och nyser.. Jag kommer typ gå ner i vikt efter jag har snytit ut allt snor jag har i näsan just nu! de e sjukt va mycket det kan finnas i en:D låter ju inte så fräscht men hehe. Jag har vart sjuk i veckor nu, började med ret hosta sen efter nån vecka eller så blev de bättre men sen blev de värre men idag känns halsen bra fast jag hostar men får ju inte upp nått eller så:S men näsan e värre, sjuuukt snorig, jag e en liten snorunge idag :).. Jag e hemma idag från skolan som ni knakse förstår, sitter och kollar tv och dricker vartm vatten som jag smälte halstablett i och honung, kankse de kan göra förkylningen bättre? Jag vill träna!!!!!! Ska göra aööt för att bli frisk just nu..

Ska försöka fixa bloggen också, gjorde den skitful förr för jag orkade inte emn ska försöka fixa och sen börja skriva lite bättre^^. men inte om mina dagar bara. Ska nog börja me de nu pusss


Torsdag

tjoho:)). hade prov i dag och helt ärligt vet man inte hur de gick, tror de gick bra på frågorna iaf men sen de andra när man skulle göra dokumentetn tror jag de gick bra på men man vet typ inte! men hoppas på bra iaf.. Slutade tidigare och jag var klar typ kvart i 2 men satt kvar en stund, skulle säga hejdå till älsk men blev att jag stanna i skolan i stället bara för att hänga med honom hem sen iatället, slipper ju GÅ hem iaf^^. så just nu sitter jag i SPE korridor ochhar pluggat men hoppas på att få gå hem till honom nu snart.. sega jävlar! ikväll blir de förhoppningsvis träna, ska nog tvinga dit mig och plugga och sen som vanligt de jag älskar, att hänga med pojkvännen såklart! :) men nu har jag skrivit här med för att jag inte har nått att göra men känns som de e evigheter kvar till han e klar men men han har fått väntat ganska mkt på mig förr^^. pusss tjaooo. <3

ingen tid för blogg, bara min kärlek:) me like......


nu var det väl allt för länge sen jag skrev här, som vanligt så har de inte funnits tid, lust eller brist på vad jag ska skriva. egentligen har jag gjort mycket de senaste men orkar liksom inte sitta och skriva ner mina dagar här, tror inte alla vill sitta och läsa om de egentligen. men yee kan berätta lite iaf.. just nu sitter jag hos pojkvännen och pluggar, är hemma själv med han föreldrar medan han är på fotbollstäning:)va modig jag e, hehe ne de e så snälla såå. kände att jag pluggar nog mer här än att va jag hade gjort hemma så stannade kvar:)). jag har pluggat ganska bra på senaste, har fixat Vgpå yp min första redovisningen inför typ 30pers själv,sen MVG på tt prov me alla rätt i databas, sen har jag redovisat annat. jag har fixat APU plats på edblads dä jag ksa vara i 4 veckor.. och umgåts med den bästa pojkvännen man kan ha:) har firat alla <3.ns dag och 2 månader, och myst sm aldrig förr! älskar det,älskar dig micke <3.men nu kommer han snat hem så ska läsa litte in för ett prov i morrn, besämt att jag sk t ag i de sist i skolan nu, fy stana va skönt dekommer vara efter de är över, men de kommer ta lång låg tid-.-.. puss puss, tråkigt inlägg, kankse ska välja ett tema som jag ska skriva här och bärja skriva på riktig kanske? pusss tjohej!

viiist e han snyyggg!!!1;)

RSS 2.0