Jahopp

Shulullu :)
Fy va stel jag är i kroppen när jag reser mig upp efter jag har suttit ett tag, tror de är träningvärk och de hoppas jag, hihi. Inte för de är skönt men de känns bra efter en träning^^. Jag rukar inte ha så mycket träningvärk längre. Jag har ju som sagt ett program som man går efter när man är på gymmet men såg idag att de var 2 månader sen jag gjorde de , jag har kört mitt lilla egna men idag gjorde jag de lilla programet Och de va ju några maskiner man inte gjort på länge så kankse får täningvärk för dedå:P. Senare var jag med Åsa och vi satt hos mig och pratade om mycket sen gick vi ut och passade boll tillvarandra och sen kom hennes syster Kim och fan va flumm de blev :D.. Vi satt på fotbollsplanen och typ sjäng, skrek och moddade varandra och sen senare satte vi på dans musik och dansade grot och överdrev som tusan:D. Haha de va jävligt kul och vi hittade på lite eget med:) Eller Åsa hittade på..

Nu kollar jag på big brother och de är väll inte ovanligt^^ men de är sjukt kul med sånt där live program när de får uppdrag och allt de gör :D hihi..
I morrn är de marknad, får se om man får jobba men de tror jag inte, annars vet jag inte, får höra av mig till någon och kanske gå ut och käka med nån och kolla runt lite och köpa godis:))) Aja får se vad jag gör:) Puss & Kram / R

Kommentarer
Postat av: Cillipill

hihihi :D joo namnet var heeeelt rätt ;) Fast jag brukar skriva hela mitt namn : Iris Svea Cecilia Eriksson Åsman , haha och dåp blir det som 3 mellanmnamn :D love uu <3333333

2009-05-08 @ 11:08:00
URL: http://erikssoncecilia.blogg.se/
Postat av: Unknown identity!

Galet söt!

2009-05-08 @ 21:07:22
Postat av: clin

härlig blogg!

2009-05-11 @ 14:00:33
URL: http://angelacaroline.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på hela sex stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. Endast 150 kronor! För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!



http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-6.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/april/saljes-8.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-9.html#comment



Om du vill ha en design helt enligt dina instruktioner kan du också beställa en alldeles egen! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag!

2009-05-11 @ 16:11:47
URL: http://liddie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0